Pád miminka 5. Do ruky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76727
4.2.23 22:13
@alun-ka píše:
Já jsem zase nepochopila co myslí tím,,do ruky" Bere dítě do ruky, jako do náručí, spadlo jí do ruky, nevím. Divně napsané.

je to úplně jako z cesty napsané, úplně nesmyslně
@bobule86 nikdo neříká lehátku židlička :zed:
nepila jsi dnes večer něco ostřejšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.2.23 22:15

@alun-ka Ještě jsem napsala upřesnění, ono
se to blbě popisuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42125
4.2.23 22:16
@bobule86 píše:
@Havlova On je takový živější. Koníčky pase od14 dní. Představte si, že ležíte na zádech a na Vašem břiše pase dítě koníčky. Potom se prekuli na bok, ale břicho už Vám nestačí, tak dáte vedle sebe ruku, aby celým tělem dopadl na ní. Snad už je to srozumitelné…

Už to chápu, ale tohle bych s ním neprovozovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.2.23 22:16

Já to pochopila, naše mladší to dělá taky :lol:. Ale jestli se mu něco mop stát, netuším. Do lehátka na 45minut bych ho ovšem taky nedávala :oops:. To má sloužit třeba na 10 minut, když se chceš v klidu najíst nebo osprchovat, lehátka neslouží ke hraní :oops:.

• Citovat
  • Upravit
1150
4.2.23 22:19

@stinga jsem naprosto střízlivá, děkuji za starost. Prostě jsem jen byla vyděšená a v tu chvíli jsem to popsala jak jsem uměla nejlíp. Já tomu fakt říkáme zidlicka, je polohovací. Jde to od lehátka po židličku. Jde z toho udělat i kolébka a někdo to má i namísto cestovní postýlky, je to od Kinder Kraft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
4.2.23 22:20
@bobule86 píše:
@Dahlia0409 Je mu 5 měsíců a kousek a koníčky pase od 14 dnů. Nevím, já tomu říkám zidlicka, někdo lehátko.

A to ti přijde normální dávat ho do lehátka na 45 minut? To dítě má být na břiše, na zádech, ale rozhodně ne v sedu ano polosedu ani v židličce ani v lehátku. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1150
4.2.23 22:24

@Kolicek95 Jo no ráda bych. Většinu dne ho mám na ruce, nebo spolu blbneme v ohradce, kde leží. Bohužel má dost rýmu a před spaním ho takto dávám na doporučení pediatra, aby mu šly lépe ven hleny. Jako funguje to, odsaju toho hodně, doktor ho viděl, jak se pohybuje a máme to takto povolené. Před Vánocemi jsme byli týden na JIPu s RS viry a už nikdy více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
4.2.23 22:25

Taky mám dítě 5 měsíců, občas ho dám do vajíčka, kde je právě pěkně zaoblený, když třeba vařím, nebo jíme, tak je u nás, jinak bývá na hrací dece :nevim: Je už právě dost akční, takže ho nenechávám bez dozoru třeba na posteli, už se dost točí :nevim: Ale rozhodně není ve vajíčku nijak dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.2.23 22:28

@Tosidelassrandu Ano přijde, rozhodně ho tam takto nenechavam pravidelně. Nejsem z těch matek, co tam děti odkládají pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.2.23 22:32

@Dahlia0409 Já normálně taky ne, ale znovu už se na ten JIP fakt vrátit nechci. No bohužel jsou v životě situace, kdy musí člověk zvolit menší zlo. Pokud ho mám cca týden takto před spaním dávat, abych mu mohla lépe dát pryč před spaním hleny, tak ho tak dávat prostě budu. Doktor tomu snad natolik rozumí, když mi to poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
4.2.23 22:33
@bobule86 píše:
@Dahlia0409 Já normálně taky ne, ale znovu už se na ten JIP fakt vrátit nechci. No bohužel jsou v životě situace, kdy musí člověk zvolit menší zlo. Pokud ho mám cca týden takto před spaním dávat, abych mu mohla lépe dát pryč před spaním hleny, tak ho tak dávat prostě budu. Doktor tomu snad natolik rozumí, když mi to poradil.

Spí v postýlce? Má přizvednutou matraci u hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
4.2.23 22:33
@bobule86 píše:

Spí v postýlce? Má přizvednutou matraci u hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.2.23 22:38

@Dahlia0409 Jasně, to je základ, ale ne jen pod hlavičkou, pozvolně jde dolů, jen hlavička by páteř opravdu hodně ničila, navíc by se mu špatně dýchalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
4.2.23 22:41
@bobule86 píše:
@Dahlia0409 Jasně, to je základ, ale ne jen pod hlavičkou, pozvolně jde dolů, jen hlavička by páteř opravdu hodně ničila, navíc by se mu špatně dýchalo.

Samozřejmě, myslím tím klín, prostě aby se taky lépe dýchalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.23 22:42
@bobule86 píše:
Zdravím maminky. Měla jsem malého na břiše, on pásl koníčky a rád blbne tak, že se prekuli na bok a já ho chytím do ruky u svého boku. Teď k věci, zase blbnul, ale tentokrát nevím co se stalo, ale začal hrozně plakat. Podařilo se nám ho utišit, manžel s ním blbnul a dokonce se smál. Chtěl do židličky, kde si normálně cca 45 minut hrál. Teď jsem si ho chtěla vzít do ruky a histericky neutisitelny pláč. Přitom jinak se vždy chová rád… Nemohl si nějak ublížit? Nemá někdo nějaký nápad? Asi blbý dotaz, ale já už opravdu nevím, co by mu mohlo být, bojím se, jestli si nehnul s krkem nebo se zadicky… :zed: :zed:

Jestli jsem dobře pochopila tak je mu 5M. Do židličky určitě znamená nějaké lehátko. Takže pololeh?(četla jsem jenom dotaz ne reakce). Taky jsme měli lehátko jako nástavbu na židličku. (Po dobu prikrmu). Já v tom prekuleni nevidím nic špatného. Spíš mi myslim, že se lék. Byl rychlejší než běžné. Ruce cítil jinde,? Mohlo by to být i kombinace se zuby třeba :nevim:. Z příspěvků neumím poznat jak přesně „spadl“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure