Pád na hlavičku - mám ji budit?

3396
28.4.11 20:23

Pád na hlavičku - mám ji budit???

Ahoj holky, vím že tohle téma tady už taky parkrát proběhlo, ale stejně bych potřebovala poradit. Malá (4měsíce) si dneska odpoledne hrála na takové té hrací dečce na bříšku na zemi, seděla jsem vedle ní, ale nečekala jsem, že se mi překulí na bok. No překulila se a hlavičkou se vší silou bouchla jakoby bokem do hlavy na parkety :-( Po minutě jsem ji utišila, měla tam jen malý červený flíček, který už zmizel, spavá ani malátná nebyla, dokonce se pak smála. Ani vám nebudu popisovat jak mi je a jak si pořád nadávám, vždyt jsem seděla vedle ní, hrozně se o ni bojím… Ve starých příspěvcích jsem se dočetla, že ji mám co tři hodky budit, tak myslíte si, že i při tak malém pádu ji mám budit??? A mám s ní jít zítra raděj k dokorce? Nevysměje se mi? Přítel mi říká, že přeháním, asi jsem fakt hysterka :zed:
Moc děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
28.4.11 20:33
Banny.J píše:
Ahoj holky, vím že tohle téma tady už taky parkrát proběhlo, ale stejně bych potřebovala poradit. Malá (4měsíce) si dneska odpoledne hrála na takové té hrací dečce na bříšku na zemi, seděla jsem vedle ní, ale nečekala jsem, že se mi překulí na bok. No překulila se a hlavičkou se vší silou bouchla jakoby bokem do hlavy na parkety :-( Po minutě jsem ji utišila, měla tam jen malý červený flíček, který už zmizel, spavá ani malátná nebyla, dokonce se pak smála. Ani vám nebudu popisovat jak mi je a jak si pořád nadávám, vždyt jsem seděla vedle ní, hrozně se o ni bojím… Ve starých příspěvcích jsem se dočetla, že ji mám co tři hodky budit, tak myslíte si, že i při tak malém pádu ji mám budit??? A mám s ní jít zítra raděj k dokorce? Nevysměje se mi? Přítel mi říká, že přeháním, asi jsem fakt hysterka :zed:
Moc děkuju za odpovědi

covece, neblazni, tohle nebyl zadnej pad. Tech jeste bude a mnohem horsi :-) jestli pak byla v pohode, tak ji nech spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.4.11 20:34

Pokud už to bylo odpoledne a pokud to bylo „jen“ z výšky přetočení, tak bych nebudila. Já jsem taky hysterka, pořád bych jezdila na pohotovost :-D :oops: , ale po každém pádu ho nedám 2 hodiny spát a pak už jsem v klidu. I když je fakt, že mám monitor dechu, takže i na tu noc jsem klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
28.4.11 20:36

Pokud nespadla z ničeho dolů, ale jen přepadla na hlavičku, tak bych nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.4.11 20:38

Ja bych nebudila a nechala ji vyspinkat po libosti :-)
Ty prdolata jsou sice malinke, ale vydrzi vic nez se zda! A holky maji pravdu, pady budou i horsi!
Jinak, pros vuj klid si zitra k te doktorce skoc, ale myslim, ze to bde zbytecne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
28.4.11 20:39

tak jestli se pak smala,tak to bude ok :palec: taky mi to nepripada podle toho co popisujes na nejakej velkej pad. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10933
28.4.11 20:40

Tohle ještě nebyl žádný pád ;-) Budou horší … ;-)
Rozhodně nebudit, malá bude určitě ok … jsou to sice malý čudlové, ale ty jejich lebečky něco vydrží ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
28.4.11 20:41

Trosku se za to stydim, teda trosku vic, ale je to zrovna tyden, co mi maly spadl z dost vysokeho prebalovaku na dlazbu a to uz jsem hystercila, jakoze jsem normalne klidas. A stravila jsem v nemocnici 4 dny … a to ho jen kontrolovali svetylkem v ocich, protoze pohmatem mu nic nebylo a uz byl i klidny. Takze tohle je uuuuplny nic :-) bud v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
28.4.11 20:51

ježíš holky, fakt mooooc díky :kytka: :kytka: :kytka:
Já tu řvu jak trubka a to už mám dávno po šestinedělí :lol:
Taky máme monitor, no ale stejně ji furt chodím pozorovat, ale jsem teď už klidnější. Ještě jednou moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.4.11 20:55
Banny.J píše:
Taky máme monitor, no ale stejně ji furt chodím pozorovat, ale jsem teď už klidnější. Ještě jednou moc díky

Tohle jsme řešila před pár dny, malá ale byla v pohodě a usoudila jsem, že to není žádnej pád a že se to stane mockrát- řešila bych pád z postele

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
28.4.11 20:57
careynka píše:
Trosku se za to stydim, teda trosku vic, ale je to zrovna tyden, co mi maly spadl z dost vysokeho prebalovaku na dlazbu a to uz jsem hystercila, jakoze jsem normalne klidas. A stravila jsem v nemocnici 4 dny … a to ho jen kontrolovali svetylkem v ocich, protoze pohmatem mu nic nebylo a uz byl i klidny. Takze tohle je uuuuplny nic :-) bud v pohode

holky, komu z vas nikdy nespadlo dite, hodte kamenem.mne dcerka spadla z velke postele v pul roce, dodneska to nechapu jak, pac mela line svalstvo, chodili jsme na rehabku, v roce nesedela, lezla az nekdy v 9 mesici a ja ji dala unavena misto na prebalovak(dikybohu) na moji postel, byla hned u me, otocim se pro plinku a rev :nevim:
jenze zacala bejt okamzite spava, ja hysterka volala sanitku, pac jsem ji nemohla vzbudit, takze na chiru a supajdily jsme na pokoj, pozorovali ji taky a druhy den jsme sly domu s tim, ze ma narazenou hlavicku, ale jinak nic.nejkritictejsi je tech 24-48 hodin.dodneska nevim jak se dokulila tak rychle z postele dolu :oops: taky jsme plasila a brecela a vycitala jsi to,ale nekdy se to proste stane. na chire mi uz chteli pichnout neco na uklidneni, ze prej takovych pripadu tam maj desitky 8-o takze nejsi sama
to bude dobry :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9649
28.4.11 20:58
Banny.J píše:
Taky máme monitor, no ale stejně ji furt chodím pozorovat, ale jsem teď už klidnější. Ještě jednou moc díky

Tak koukat bych se chodila taky, to vis ze jo :-) Ale jinak hod nohy na stul a uzivej spiciho ditka!!! Vzdyt kdyz spi jsou nejkrasnejsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
28.4.11 21:09

Taky si myslím, že bude v pořádku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
28.4.11 21:12

V tomhle případě bych dítko nebudila ani omylem.

Kontrolovala bych jako obvykle, ale nic dalšího nepodnikala. Tohle se nedá považovat za „pád“, to by každá z nás musela být u doktora nejmíň dvakrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
28.4.11 21:14
careynka píše:

8-o ty jo…to je drsný teda taky jsem měli namále přbalovala jsem Ondru do toho se na zemi David šprajcl v látkový plínce a řval jak tur jen jsem se k němu na vteřinu zohla a Ondru zachytila tak tak…dvojčata :-)
K otázce - malou bych také nebudila bude určitě ok,jak se smála a byla ok flíček zmizel nechala bych ji já se jen pořád budím tak bych ji kontrolovala celou noc takže za mě tak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák