Pád na zeď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
9.10.22 22:04

Pad na zed

Ahoj holky, maly 18 mesicu dnes odpoledne v 15hod zakopl a spadl celickem na cihlovy ran, ktery mame u krbu. Nebylo to nejaka velka rana, ani nebrecel nejak prehnane.
Na cele ma maly skrabanec, modrinku a trochu,,boulicku,,.Pote si v klid hral na zahrade, snedl svacinu, kojila jsem, pil caj. Na vse reagoval. Tancoval, smal se. Jakoby mu nic nebylo. Jen je to moje 1. Dite a strach proste prevlada. Volala jsem na pohotovost, co hlidat a sledovat a poradili, jen, ze hlidat zvraceni a zornicky. Nezvraci a doufam, ze ani nebude a zornice jsou stejne velke. Uklidnete me prosim, ze to bude v poradku, a ze takovych padu bude jeste hodne😩 😩 😩 Je to jeho takovyhle velky pad prvni a ja jsem z toho hotova. Dekuju Vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35485
9.10.22 22:06

Ano, bude v pořádku a takových s horších pádu ještě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.10.22 22:07

To je dobrý že má takovýhle karambol až v roce a půl! Kdyby něco, nejspíš by se to už projevilo, hlídá se 24 hodin ale obvykle se průser projeví mnohem dříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.10.22 22:08

@JancaS84 Moc dekuju❤️️😫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.10.22 22:09

@Lily Evans On je na sebe dost opatrny, coz jsem na jednu stranu rada, a ja jsem teda taky furt ve strehu, takze se mu opravdu zatim nic takoveho nestalo😄???? Ale dnes proste zakopl a uz to bylo😫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.10.22 22:16

@andulka1234 já mám dvě holky, starší je opatrná ale i tak v batolecím věku bylo pádů dost, mladší je kaskadérka, ta má od sedmi měsíců kdy si stoupla neustále modřiny a odřeniny. Teď má zrovna odřenej nos neb běžela, zakopla a zaryla nosem do dlažby. Lepší než zubama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
9.10.22 22:39

Nic mu nebude, klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
9.10.22 23:06

@andulka1234 budit co 2-3 hodiny, to byla rada, co jsem dostala v ambulanci já, spolu s tím, že čelo je nejtvrdší kost a vydrží hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
9.10.22 23:12

@andulka1234
ahoj, podle toho jak jste to popsala se nic hrozného neděje a vše bude v pořádku :kytka:

začíná halt období hlídání, dejte nyní pozor na jednu věc…horké tekutiny

sporák, varná konvice, hrnky. s kafem…vše dozadu na linku a vše hrozně hlídat, nenosit kolem dítěte hrnec s vařící vodou, hlídat aby nic horkého, vařícího nebylo v dosahu dítěte, ani na vteřinku

:)

člověk si zvykne, já už mám děti velké, ale už to s horkým mám tak zautomatizované, že si to hlídám ještě dnes :mrgreen:

jako malá jsem měla děsivý úraz s popáleninou hlavy a obličeje, máma mě neuhlídala, a tak jsem u svých vlastních na to byla eeeextra opatrná, a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák