Přetrzeny vaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
7.10.22 17:53

Přetrzeny vaz

Ahoj, je mi 21 let, 8 září jsme měla úraz, vymklé koleno. kdy jsem si přetrhla přední křížový vaz a mám kontuzní edém na lateralní straně stehenní kosti a kosti lýtkové. Je to už měsíc od úrazu, a doktor mne teď posíla na rehabilitace. Akorát koleno už více ohnu ale jen do pravého úhlu a víc ne. On sám mi řekl že je to normální skrze ty edémy ale říkam si kdy se ty edémy zahojí a co mi na těch rehabilitacich budou dělat když dál mne to při ohnutí hodně bolí a mne samotné to moc nejde. Plus mám v koleni trochu vody, ale to řekl že se to vstřebá. Mám teď strach aby ještě někdy v životě chodila a sportovala. On sám mi řekl že jo. Mám jen obavy aby mi ty rehabilitace zabrali zvlášť když se bojím že mi to budou rvát před bolest. Chci se zeptat zda tady někdo neměl něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
7.10.22 17:57

Na normálních rehabilitaci tě fakt nebudou rvát přes bolest a naopak bez rehabilitací je daleko vyšší riziko že se to zhojí špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64864
7.10.22 17:59
@Even987 píše:
Ahoj, je mi 21 let, 8 září jsme měla úraz, vymklé koleno. kdy jsem si přetrhla přední křížový vaz a mám kontuzní edém na lateralní straně stehenní kosti a kosti lýtkové. Je to už měsíc od úrazu, a doktor mne teď posíla na rehabilitace. Akorát koleno už více ohnu ale jen do pravého úhlu a víc ne. On sám mi řekl že je to normální skrze ty edémy ale říkam si kdy se ty edémy zahojí a co mi na těch rehabilitacich budou dělat když dál mne to při ohnutí hodně bolí a mne samotné to moc nejde. Plus mám v koleni trochu vody, ale to řekl že se to vstřebá. Mám teď strach aby ještě někdy v životě chodila a sportovala. On sám mi řekl že jo. Mám jen obavy aby mi ty rehabilitace zabrali zvlášť když se bojím že mi to budou rvát před bolest. Chci se zeptat zda tady někdo neměl něco podobného.

proč by to rvali přes bolest. Měla jsem zamrzlé rameno, velká bolest, hodně omezená hybnost. A pěkně mi to rozcvičili. Masáže, elektrika, nahřívání, atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.10.22 18:03

@Ou No to si myslím taky spis jestli jsou i nejake procedury co mi pomuzou od bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.10.22 19:02
@Even987 píše:
@Ou No to si myslím taky spis jestli jsou i nejake procedury co mi pomuzou od bolesti.

Jo - ty rehabilitační přístroje pomáhají i s bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.10.22 22:24

@Even987 chodila jsem na rehabky 6 měsíců a v pohodě.. pak začala běhat :think: nedělej z toho vědu. Na rehabkach nejsou žádný sadisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák