Pád ve vaně ve 32tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
766
19.2.20 22:15

Pád ve vaně ve 32tt

Ahoj maminky jsem 32tt a dneska jsem při vylezani z vany spadla na zadek a zada s minimální výšky já nwm z 20cm max. =). Nekrvácím, mimi se vrtí přijde mi, že až moc, ale co mě znepokuje je, že mě bolí bříško, což dneska bolí celý den vesměs… Jsou to poslicci, byla jsem dopoledne u dr. a vše bylo v pořádku, akorát teď ten pád mě znervoznil,.bylo to z malé výšky a více to odnesl můj zadek a ruka po odberech, mám plasit, nebo být v klidu? Jsem prvorodička =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
19.2.20 22:25
@Satiaa píše:
Ahoj maminky jsem 32tt a dneska jsem při vylezani z vany spadla na zadek a zada s minimální výšky já nwm z 20cm max. =). Nekrvácím, mimi se vrtí přijde mi, že až moc, ale co mě znepokuje je, že mě bolí bříško, což dneska bolí celý den vesměs… Jsou to poslicci, byla jsem dopoledne u dr. a vše bylo v pořádku, akorát teď ten pád mě znervoznil,.bylo to z malé výšky a více to odnesl můj zadek

Já se brutálně bouchla do břicha. Moje dítě je zdravé ale má červenou skvrnu na kotniku. Nevím já se to jmenuje ale jsem přesvědčena že to bylo tou ránou do břicha. Přej to zmizí do roka ale už má 17m pořád to je stejné. Nicemu nevadí jen kosmetická vada. Můj gynekolog mě uklidňoval že to dítě tam je obalené se všech stran že i pádem na břicho mu nemůžeme ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
19.2.20 22:27

@Satiaa já bych řekla, že je vše v pořádku. Ale v pohodě maminka je velmi důležitá. Pokud máš fakt nějakou pochybnost, bojíš se, tak na kontrolu jeď. Opravdu musíš být v klidu a ne ve stresu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
19.2.20 22:39

@Jessica4
No mě právě znervózňuje ta bolet toho bříška, ale to bolelo i předtím, než jsem šla do vany a taky bolí mě spíše nad pupkem, takže nevím jestli to nejsou zaražené větry… =D a popravdě teď se mi už nikam cestovat nechce, ale mám strach o mimi.. :( I když si taky myslím, že se nic nestalo.. =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 22:40

Ja spadla nekdy kolem 30tt ze schodu nastesti jsem se stihla natocit a odneslo to sedrene koleno a trochu bok. Kdyz jsem volala ke gynekologovi, tak me uklidnovali, ze pokud nekrvacim a pohyby citim normalne, tak je vse v poradku. Ale pokud bys s tim jela k doktorovi, tak ti urcite hlavu nikdo neutrhne, a budes v klidu, ze je vse na sto procent ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
19.2.20 22:41

@rena621
Moc děkuji za uklidnění, já právě spadla na zadek a záda, no a taky mi příjde pád na bříško, daleko horší, navíc když ho cítím jak se tam vrtí, tak jsem klidnější, jen mě znepokojují ty bolesti a taky, že mi to bříško tvrdne, ale zase to tvrdne dneska téměř celý den a bolelo mě, než jsem si do té vany vlezla, jen mi to hlodá v hlavě.. a uvažuji zavolat alespoň na pohotovost… =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
19.2.20 22:44

@Lochnesská příšera
Jo právě nekrvácím nic, jen mi to tvrdne a bolí no… :nevim: napadlo mě zavolat na pohotovost, nechci právě úplně přehánět a zbytečně plašit sebe, přítele a rodiče.. =) Doufám, že se to za chvíli uklidní a budu moct jít v klidu spát =) a ráno si zavolám na gyndu k sobě, protože věřím, že mimi je dobře chráněno.. =) akorát se více vrtělo, když jsem vylezla, ale to může být i tím, že já mám trochu obavy o něj.. =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
19.2.20 22:46

@Satiaa s největší pravděpodobností bude vše ok. Důležité je ze nekrvacis. Bolest bříška říkáš že je celý den tak si to stále opakuj. Tvrdnout ti může i z nervů a logicky se budeš více pozorovat teď ;) ale jak tu padlo fakt nejdůležitější je tvůj klid, proto klidně jed na pohotovost, určitě to tam pochopí a uklidni tě. Ale, opravdu mimco je v bříšku velmi dobře chráněno a pokud cítíš normálně pohyby, fakt bych byla v klidu. Držím palce ať je vše v pohodě a v klidu dojdeš do 40 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
19.2.20 22:58
@Satiaa píše:
@rena621
Moc děkuji za uklidnění, já právě spadla na zadek a záda, no a taky mi příjde pád na bříško, daleko horší, navíc když ho cítím jak se tam vrtí, tak jsem klidnější, jen mě znepokojují ty bolesti a taky, že mi to bříško tvrdne, ale zase to tvrdne dneska téměř celý den a bolelo mě, než jsem si do té vany vlezla, jen mi to hlodá v hlavě.. a uvažuji zavolat alespoň na pohotovost… =)

Sleduj se a jestli by to bylo horší. Preventivně bych šla do porodnice. Nemáš co ztratit, za zeptani nic nedáš. Moje starší dítě kopalo tak že jsem se obávala že se prekope.Az se děťátko narodí už bude dobře, Dnes jsou doktoři schopní i 25tt zachránit děťátko. Vy máte 32t vypadá to více než nadějně. My Vám držíme palce. Musis mu říkat že má ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí