Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,taky se mi stalo(dceři bylo cca 6měsíců) Jela jsem na pohotovost. Dost je zajímalo jestli nebyla v bezvědomí,Mudra ohmatala kosti, Měla na spánku spáleninu od koberce. konstatovvala, že to neotéká ani modřina se nedělá, Mrkla ji na oči a šupajdila jsem domů. Koukni na to aby ti nezvracela, nebyla spavá a jestli zornice u obou očí reagují stejně(to kontroluj 24hod) pak už se nic moc dít nemůže.A neboj, určitě to bude dobrý,oni dětinky jsou malinký ale jak z gumy-naštěstí.
naštěstí nijak neplaším,zatím vypadá všechno tak jak má,jazyk na mě vyplazuje jak o život a za trest mě ted počůrala,tryskalo to z ní jak z vodopádu a určitě si říkala-to máš za to mami,že mě necháš padat ![]()
a mám po ruce baterku a svítím jí do očí,obě zorničky reagují stejně,tak snad to bude o.k. ![]()
Neboj, 40cm pád, pokud nebyl na hlavu, tak by neměl byl nebezpečný, sleduj jí a nedávej jí teď 2 hodiny spát. Pokud jí zbrzdilo bříško a do hlavičky se jen ťukla, tak bude vše ok. Kdyby začala zvracet, nebo se chovat neobvykle, vyraž na pohotovost. ![]()
Ahoj maminy me asi pred hodinou a pul dcera spalda
mame vysokou postel asi 40 cm je jí 7 mesicu umí se sama o ni vzeprit a vstat no jenze ji to ted podlouzlo a spadla na zada a hlavicku na parkety chvilku brecela pak se hned smala s zacla si hrat pak sla asi na 10 minut spat a ted zas radi
Doufam ze bude vse v poradku