Je to zlomené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6792
8.1.12 23:56

je to zlomene?

Ahoj holky,pred dvema dny jsem sebou svihla na zem a strasne mne boli malicek a okraj dlane.Spis bych rekla ze ta kost co napojuje malicek :nevim: mam to natekle.Nemuzu si s tim vycistit zuby,nemuzu vyzdimat hadr..ted sjem byla dva dny v praci a pri lesteni sklenicek jsem trpela..a zitra mam volno tak premyslim ze pojedu na chyru jestli to neni zlomene,ale nechci vypadat jak simulant :nevim: myslite si ze to fakt bude zlomeny? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
8.1.12 23:57

oprava na chíru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.1.12 23:58

Může a nemusí. Však si zajeď, zrentgenujou Ti to a hned budeš vědět, na čem jsi - nikdo Ti hlavu trhat nebude, jsou zvyklí a mimochodem tam lidi chodí s opravdovýma hovadinama, proti kterým je zlomený malíček smrtelný úraz. :kytka: Můžeš to mít i „jenom“ naražené - a to bolí kolikrát mnohem víc než zlomenina. Ať je to brzo OK!

Příspěvek upraven 08.01.12 v 23:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.1.12 23:59

já bych jela..proč simulant?? a zlomené nevim..záleží, jestli s tim můžeš hnout nebo vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.1.12 00:00

Hmmm, radši bych jela..pro jistotu. Já měla pohmožděninu 3 stupně na prostředníčku (kloub 2krát vtěší), ale druhý den už to oteklý nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792

Dekuju asi pojedu..jen nechci aby na mne koukaly jak na histerku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224

řiká se že naraženina bolí víc než zlomenina,ale nevim..měla sem oboje a fakt nevim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.1.12 00:01
jaja84 píše:
Dekuju asi pojedu..jen nechci aby na mne koukaly jak na histerku :lol:

To opravdu nebudou, vždyť od toho tam jsou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.1.12 00:05

no hnout jak se to vezme :nevim: malickem hejbu ale nemuzu zatnout pest a nebo treba psat protoze to se toho dotykam :nevim: no tak to jsem teda zvedava.Ja jsem takhle mela pred dvema lety zlomenej palec a chodila sjem s tim mesic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.1.12 00:05

jsem to odeslala driv nez jsem chtela ale prave nepaatuju si jak moc to bolelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.1.12 00:21

Syn spadl na dovče v Chorvatsku z prolejzačky. Nebrečel, byl opravdu v šoku. Byla to děsná vejška a ještě že měl na hlavě přilbu, protože i ta se nakřápla.Byli jsme daleko od hotelu a na kolech - v polovičním šoku do hotelu nakonec na kole dojel.
Ruku si opatrně držel, ale když zapoměl, normálně jí otáčel nahoru a dolu, přidržel si hračku. Jeli jsme do nemocnice, kde měli bohužel rozbitý rentgen - ale podle toho, co paní dr řekla, tak jsme měli být v klidu, protože podle ní hýbal s rukou krásně a měli jsme jí mazat něčím na bolest a zavěsit do šátku. Zbytek dovči jsme sice na ruku dávali pozor, nic v ní nenosil. Ale normálně plaval v moři, potápěl se pro mušle, řádil v bazéně. Nic mu neoteklo.
No a po pěti dnech doma jsem s ním radši na chíru šla a ruka byla zlomená. Takže za mě - i pokud pochybuješ, běž.

Příspěvek upraven 09.01.12 v 00:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
9.1.12 00:22

V klidu bych tam dojela :-) myslím, že za hysterku rozhodně nebudeš :-)
Jinak taky jsem takhle jednou jela „simulovat“ s bolavou achilovkou, bylo to ještě ve škole a nechtělo se mi na písemku :oops: no a byla z toho sádra na 5 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
9.1.12 00:41

Já tak před dvěma měsíci spadla na zápěstí, 14 dní mě trvalo než jsem se dokopala na úrazovku, stále jsem si myslela, že to je jen naražené, ale bolelo to šíleně a vše jsem s tím dělala i na úkor hrozné bolesti. Taky to bylo oteklé a fialové. A nakonec to zlomenina byla a na pět týdnů jsem vyfasovala sádru. A tam mě řekli, pokud se to nezhojí, tak operace. Sádru už mám 14 dní dole a ruka teda stále slabá, ale su ráda, že to takto dopadlo.
Běž zavčasu, né jak já. Simulant určitě nejsi. A třeba to ani zlomené nebude, ale určitě běž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.1.12 00:43

tak jo,dekuju :kytka: uz mam natoceneho budika na 7h :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
9.1.12 01:03

Tak pak napiš, jak to dopadlo. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák