Spolknutí Imazolu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
653
14.12.11 18:37

Spolknuti Imazolu

Prosim o radu,moje rocni holcicka si prave vymackala Imazol proti opruzeninam do pusy a spolkla to.Muze se ji neco stat?Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanzlici
14.12.11 18:45

a jéje. Jestli už nemáš proštudovaný příbalový leták, tak bych asi brnkla na 155.

• Citovat
  • Upravit
12794
14.12.11 18:55

Zavolej na pohotovost co ti reknou…pisou u Imazolu ze pri nahodnem poziti ditetem konzultovat s lekarem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
14.12.11 19:07

nebo toxikologii, ale neviděla bych to tak tragicky, tyhle masti pro děti nebudou tak hrozný, dyt třeba bepanthenem se mažou bradavky a otírat se to nemusí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.12.11 19:16

Vše bylo řečeno :palec: … Pak napiš jestli jste v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
14.12.11 21:02

No tak Imazol ochutnávala moce dcerka v sobotu.Jen to teda nespolkla.vymáčkla si to na ruku a tu dala do pusy nebo spíš na kraj jazyka.Hned jsem to vypláchla no a dobrý nic jí nebylo.také jsem zvažovala zda volat toxilinku ale pak jsem nevolala když to měla jen na kraji jazyka.
Pokud ti to splokla asi bych volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.12.11 14:50

Tak se hlasim,volala jsem vcera na pohotovost a rekli mi,ze ji mam davat hodne pit a ze mam prijet pokud by zvracela nebo byla neklidna.Jsme v poradku.Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.12.11 17:26
LuckaK píše:
Tak se hlasim,volala jsem vcera na pohotovost a rekli mi,ze ji mam davat hodne pit a ze mam prijet pokud by zvracela nebo byla neklidna.Jsme v poradku.Diky.

Tak to jsem moc ráda, že to takhle dopadlo :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák