Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosim o radu,moje rocni holcicka si prave vymackala Imazol proti opruzeninam do pusy a spolkla to.Muze se ji neco stat?Dekuji.
a jéje. Jestli už nemáš proštudovaný příbalový leták, tak bych asi brnkla na 155.
Zavolej na pohotovost co ti reknou…pisou u Imazolu ze pri nahodnem poziti ditetem konzultovat s lekarem…
nebo toxikologii, ale neviděla bych to tak tragicky, tyhle masti pro děti nebudou tak hrozný, dyt třeba bepanthenem se mažou bradavky a otírat se to nemusí ![]()
No tak Imazol ochutnávala moce dcerka v sobotu.Jen to teda nespolkla.vymáčkla si to na ruku a tu dala do pusy nebo spíš na kraj jazyka.Hned jsem to vypláchla no a dobrý nic jí nebylo.také jsem zvažovala zda volat toxilinku ale pak jsem nevolala když to měla jen na kraji jazyka.
Pokud ti to splokla asi bych volala.
Tak se hlasim,volala jsem vcera na pohotovost a rekli mi,ze ji mam davat hodne pit a ze mam prijet pokud by zvracela nebo byla neklidna.Jsme v poradku.Diky.
LuckaK píše:
Tak se hlasim,volala jsem vcera na pohotovost a rekli mi,ze ji mam davat hodne pit a ze mam prijet pokud by zvracela nebo byla neklidna.Jsme v poradku.Diky.
Tak to jsem moc ráda, že to takhle dopadlo
![]()