Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj asi se potřebuji vypsat,svěřit se,nevím
Včera můj 3letý syn zakopl a udělal ze schodů 3přemety po hlavičce dolů,běžela jsem ho zvednout a volala sem sanitu,malí nedýchal,byl modrý,oči v sloup nereagoval,na lince mi paní poradila co mám dělat,naštěstí se po nekolika minutách probral,měla jsem ho otočit na bok a povídat a do příjezdu sanity ho udržet aby neusnul,bože to byl nadlidský úkol,chvíli necítil nožičky,když přijela sanite,vyběhli k nám na horu 3sanitáci,moc hodní,vzali ho hned do sanity,tam mu něco dělali to už nevím co musela jsem být doma a hlídat jeho brášku,manžel jel s ním do nemocnice,Maty má otřes mozku a zvrací,děkuji bohu že nemá nic zlomeného,ale mám strašný strach,opravdu strašný,leží na traumatologii v motole,
jsem z nervama uplně na dně,slzy tečou sami,oči jak rak,kdyby jste s tím měli někdo zkušenosti jak by to mohlo pokračovat budu za ně moc ráda.Děkuji emiminu že se můžu vypsat. ![]()
To je srašné
Budu držet palce ať je malinký v pořádku
Taky jsem musela pro dcerku volat sanitu a vím jaké to je čekat než přijede utrpení ![]()
verim,ze to musela byt hrozna zkusenost..moc drzim palecky,aby byl maly v poradku,neboj,v nemocnici si s nim poradi a pomuzou mu.!!!
me se nedavno stalo take neco hrozneho.hlidali jsme nasi amlou neterinku - necele dva roky..no,sedela s nami na psoteli a koukali jsm ena televizi-sedela daleko od kraje a najenou suop a byla na zemi,spadla z tej opstele primo na hlavicku,no ja jsem se tak starsne moc lekl,krve by se ve me v tu chvili endorezali…jsem se uz lekla ,ze si zlomila vaz,opravdu to nebyl hezky pad..hendka jsme ju zevdla a dobry…ani bouli nemela
ale take mi kvuli tomu bylo hrozne…u deti staci opravdu chvilinka a je nestesti…
drz se ![]()
Přeju ať je chlapeček brzy v pořádku doma
. A doktoři nic neříkají? Neboj, oni ho tam pohlídají
.
AHoj, je mi lito co se stalo.Mne mala spadla v pul roce z postele, taky jsem volala sanitku, nastesti vse ok, taky byla spava a zvracela,ale jen malinko.delali ji rtg a jen slabounky otres, mala boule.
nekdy se to proste stane ve vterine a clovek tomu zabranit nemuze.ve 3 letech uz je klucik vetsi, neni to male miminko, urcite bude v poradku, treba to jen vypadalo hrozive a tim padem si vyrazil dech.
V nemocnici se o nej postaraji, drzim palecky at mate maleho zase brzy doma ![]()
To je hrozné
Nám se tedy zatím úrazy vyhýbají, sem tam také spadne, ale takhle ne, takže já Ti moc neporadím, ale chtěla jsem Ti popřát, aby byl chlapeček brzy v pořádku a určitě kdyby s ním něco bylo horšího, tak by Ti to řekli! Takovéhle situace jsou strašné, ale hlavně neměj výčitky, to se prostě stává, batolata jsou aktivní… Přeju hodně štěstí ![]()
Neboj, dobře se o něho doktoři postarají. Já tedy doufám, že se nám podobný úraz obloukem vyhne, ale pokud už by se něco stalo, tak bych si přála, abych to zvládla tak, jako ty. To, co popisuješ, je hrozné, neumím si představit, jak bych se zachovala, ale ty jsi to zvládla. Bohužel se takové věci stávají, to člověk kolikrát prostě nemůže ovlivnit. Přeju vám všem, aby jste se z toho co nejdřív oklepali a hlavně aby jste měli kluka co nejdřív doma ![]()
Ahojky ![]()
Mé sestřenici před pár lety takhle také spadnul synek ze schodů. Byli to schody na půdu a on chtěl jít dolů, ale zakopl o takový rantl (schody z půdy jsou díra v zemi), prostě takové ty skládací schody.. Bylo mu tenkrát také asi 3 roky, pamatuju si to jako včera, seděla jsem pod těma schodama.. Jak byl na zemi, také se nehýbal, tak ho tenkrát můj taťka zvedl a malej začal po chvíli brečet.. Sanitu nevolali, jeli do nemocnice sami autem. No malej měl také otřes mozku, zvracel.. Ale jinak vše OK, nic jiného mu nebylo a dneska je úplně v pohodě, bez jakéhokoli omezení a hraje fotbal ![]()
Tak ať se váš chlapeček zotaví co nejrychleji a ať se už moc netrápíš
Stalo se, hlavně že je v pořádku ![]()
Držím pěsti, ať se hošík brzo a bez následků zotaví
Vím co to je, držet bezvládné tělíčko zraněného dítěte a čekat na sanitku. Budu na vás myslet ![]()
Ahojky,je mi líto,co se Ti stalo,ale ničeho se neboj,lékaři umějí dělat zázraky a určitě malému pomohou. Mé kamarádce spadl 15 měsíční chlapeček s chodítkem z betonových schodů,také to vypadalo dost hrozivě,nyní je mu 7 let a žádné následky nemá.Tenkrát ho odvezli také do nemocnice, udělali mu tam vyšetření hlavy,různé rengeny,jestli nemá nic zlomeného a nechali si ho tam tuším týden na pozorování.Neboj se bude zase dobře,moc a moc Ti držím palečky!!!!!!Jen nepíšeš odkud jste,možná by Ti pomohlo,se za ním podívat a popovídat si s ošetřujícím lékařem.Až budeš něco vědět,znovu písni, ráda si přečtu, že malý je v pořádku.V Motole jsou výborní doktoři.Hlavně si nic nevyčítej,mohlo se mu to stát kdekoli,ty jsi pro něj udělala maximum.
![]()
Ahoj moc vám všem děkuji,opravdu,dodává mi to obrovskou sílu,já bydlím na Kladně,a nemáme auto,ted čekám na rodičák až mi příde abych mohla nabít kredity aby jsme si mohli volat,malí měl ráno kapačky na to zvracení,udělali mu ct,a ix vyšetřeních,a vše dopadlo dobře,ale ještě se nevyádřili moc konkrétně a to mě drtí,ale manželovi jsme volali od mamky a prý to vypadá dobře,tak snad jo,a bude u mě miláček můj .
Moc se mi stýská
musím se modlit.Všem moc děkuji,až budu vědět víc hned napíšu,děkuji. ![]()
patrika4 píše:
Ahoj moc vám všem děkuji,opravdu,dodává mi to obrovskou sílu,já bydlím na Kladně,a nemáme auto,ted čekám na rodičák až mi příde abych mohla nabít kredity aby jsme si mohli volat,malí měl ráno kapačky na to zvracení,udělali mu ct,a ix vyšetřeních,a vše dopadlo dobře,ale ještě se nevyádřili moc konkrétně a to mě drtí,ale manželovi jsme volali od mamky a prý to vypadá dobře,tak snad jo,a bude u mě miláček můj .![]()
Moc se mi stýská
musím se modlit.Všem moc děkuji,až budu vědět víc hned napíšu,děkuji.
tak hlavni je v tuto chvili,ze vsehcna dosavadni vsetreni doapdla v poradku a ze nema treba nejaky otok v halvicce a tak(to yb zjitili na tom ct…)verim,ze je to pro tebe strasne tezke nemit malickeho us bee,ale neboj,uz brzy ho budes u sebe mit!!!!drzim moc palecky,aby to bylo co nejdrive !!!!!!!!!
![]()
Maty
má naraženou a prasklou lebku v zadní části hlavičky,hodně zhmožděná zádíčka všude,a nesmí se hýbat a musí jen ležet.Je na sklidnujících kapačkách a já se snad zhroutím,proběhnou další vyšetření a výsledky se dovíme až zítra ve 14hodin
,to bude velice složité vydržet,vůbec nevím zda to vydržím ,slzy nejdou zastavit,tečou jaksi sami,je to velmi ,velmi těžké vám moc děkuji za podporu.Moc mi pomáháte,děkuji že jste tu.Patrika.
![]()
patrika4 píše:Maty
má naraženou a prasklou lebku v zadní části hlavičky,hodně zhmožděná zádíčka všude,a nesmí se hýbat a musí jen ležet.Je na sklidnujících kapačkách a já se snad zhroutím,proběhnou další vyšetření a výsledky se dovíme až zítra ve 14hodin
,to bude velice složité vydržet,vůbec nevím zda to vydržím ,slzy nejdou zastavit,tečou jaksi sami,je to velmi ,velmi těžké vám moc děkuji za podporu.Moc mi pomáháte,děkuji že jste tu.Patrika.
![]()
jezisi,no to snad ne..Páťo,to me strasne moc mrzi..a co to tedy zanmena???sroste mu to samo,nebo jak???bud silna,drz se…urcite je to rpo tebe strasne tezke,ale musis byt silna-pro Matyho
moc mu drzim palecky a budu cekat na dlasi zopravicky
![]()