Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo, bouli jsme měli taky, jak vejce, spadnul na roh konferenčního stolku, vypadalo to šílené, ale za chvíli o tom nevěděl ![]()
Před chvílí se nám stalo totéž, na syna (9 měsíců) spadla židle - resp. ji podkopnul a padala z celé své výšky a její horní část čela ho udeřila do hlavy. Je to nepopsatelné. Chtěla jsem židli chytit, ale nestihla jsem to. Byla to hrozná šlupka.
Byli jsme u obvodní a ta jen říkala sledovat, že bude velký otok a modřina, ale rentgenem nechce malého stresovat.
A ve mně hlodá malý červíček, jestli lebka přeci jen nemůže být prasklá a nebo něco vevnitř krvácet… ![]()
Ach jo, byla to pidisekunda a já se třepu ještě teď. Malý usnul, bohužel už byl jeho čas spaní a nedal se udržet.
@Anonymní píše:
Před chvílí se nám stalo totéž, na syna (9 měsíců) spadla židle - resp. ji podkopnul a padala z celé své výšky a její horní část čela ho udeřila do hlavy. Je to nepopsatelné. Chtěla jsem židli chytit, ale nestihla jsem to. Byla to hrozná šlupka.
Byli jsme u obvodní a ta jen říkala sledovat, že bude velký otok a modřina, ale rentgenem nechce malého stresovat.
A ve mně hlodá malý červíček, jestli lebka přeci jen nemůže být prasklá a nebo něco vevnitř krvácet…
Ach jo, byla to pidisekunda a já se třepu ještě teď. Malý usnul, bohužel už byl jeho čas spaní a nedal se udržet.
Neboj to se stane jeste tolikrat hlidej ho a kliid pokud mozno
Nech ho spat, ale v noci bych ho budila treba 2× do uplneho vedomi… pokud se nebudi sam.