Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy vašemu dítěti začaly padat první vlásky a kdy narostly nové. Nám začaly ve předu dost vypadávat už nyní ve 4. týdnu. Zdá se mi to nějak brzy, myslela jsem, že vypadávají později, proto budu moc ráda za vaše zkušenosti.Děkuji.
Našemu vypadali spíše na boku a na zadu někdy kolem 6 týdnů a začaly zase růst kolem 6.měsíce ![]()
Synovi začaly padat, ještě mu nebyl ani měsíc, někdy ve 3 týdnech. Měl úplné koleno, jen vzadu mu zůstaly a ty už nevypadaly. Ale hned mu zase rostly nové. Na fotkách je po narození, ve čtyřech týdnech a v osmi týdnech.
Nevypadly mu vůbec (nebo se tak postupně obměnily, prostě neoplešatěl nikdy
)
starsi se narodil chlupatej jak gorila (vcetne obliceje), ve 4 mesicich byl temer plesatej a kolem roka mu zacali rust uplne jine vlasy. Nyni ma fakt krasny husty kvalitni a kudrnaty vlasy. Mladsi se narodil podobne chlupatej a nyni je uz taky zretelne plesatejsi.
Malýmu začali padat vlásky tak na třetím měsíci a hned začali růst nové ![]()
Začal trochu malej pelichat kolem 3. měsíce, od 4,5 mu zase rostou, ale plešatej nebyl nikdy
tech par chlupu co mela myslim nechala uz v porodnici a cca do roka byla temer holohlava ![]()
Ahojky
Ty úplně první vlásky začaly malé vypadávat někdy kolem 3 měsíce. Ještě v půl roce měla hlavu jak koleno a až ted na zimu začíná trochu obrůstat. Ale na culíky to ještě dlouho nebude ![]()
Nám vypadaly někdy v měsíci, ale hned začaly růst nové, tak to skoro ani nebylo poznat, do týdne se to srovnalo. Jen je sranda, že vypadaly jen vlásky nahoře na hlavičce, ty vzadu zůstaly původní, tak jsou asi o dva centimetry delší a jde to dost vidět. ![]()
Dobrý den chci se zeptat mám 5 měsíční holčičku a dost jí teď začaly padat vlásky je to normální? když ji projedu rukou tak se jich ještě pár uvolní i s kořínkama.
Taj já myslím, že to normální je. Moje malá byla v půl roce úplně holá ![]()
jak komu padaj. Mě třeba padají hodně, a mojí kamarádce dyž vypdne vlas tak má z toho infarkt
Jen čekám kdy začnou vypadávat vlasy Áně jestli je po mě ![]()
liciáš díky je to sice moje druhá dcerka ale u té první sem to nezažila nebo si to nepamatuji. ![]()