Padání vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
18.6.10 08:19

Padání vlasů

ahoj maminky podělte se prosím o své zkušenosti. Taky vám padaly vlasy po porodu? u mně to začalo asi 3 měsíc. Hlavně mě zajímá, jestli to jde nějak zastavit, používat něco co se může při kojení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
18.6.10 08:22

ano, padaly, zastavit to nejde. urychlit rust novych jde tim, ze do sebe budes cpat Panthenol tablety a pripadne - poradili mi na gynda- i vitamin B, jenze po nem se pribira. cca po 6 mesici se to padani celkem znormalizuje, aspon teda toto je moje zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21524
18.6.10 08:25

padání vlasů je normální taky jsem s tím měla problémy. zaběhla jsem na kožní a doktorka mi předepsala nějaké vitamínové tablety (bohužel si nepamatuju složení ani název, protože to nebylo v klasické krabičce „komerčních“ léků). po nich padání hodně rychle přestalo. takže určitě můžeš nějaké podpůrné tabletky zkusit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
18.6.10 08:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.6.10 08:59

tyto problémy po porodu měla snad každá z nás.i když už je to dávno,ale docela dobře si pamatuju tu bezmoc když mi padaly vlasy v chomáčích.tenkrát ač nerada jsem si nechala vlasy ostříhat,vtírala do vlasů mám pocit že to byl biohaar, a za nějakou dobu se padání zastavilo.i teď občas mám tyto problémy když je nějaké stresové období,zaručeně mi zabírá lichořeřišnice,užívat 6 týdnů a také masírování vlasové pokožky,k tomu Panthenol tablety.trvalo mi dlouho než jsem zjistila co mi pomůže.předtím nic,žádné drahé přípravky,nic.licho,je fakt malej zázrak,poradila mi ji bylinářka,a cena je nízounká :dance: ,což je fajn.chce to všechno čas,neboj upraví se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.6.10 09:22

padají :mrgreen: a le už to pomalu přestává (teď 6. měsíc po porodu), neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.6.10 09:22

ostrihat na kratko a cekat az se da telo dohromady..vic delat nemuzes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
18.6.10 09:57

Vydrz, ja uz zase zacinam obrustat!! :mrgreen: :mrgreen: (6mesicu po porodu) A to jsem fakt mela pocit, ze skoncim jako skin. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.6.10 10:14

Asi od 3 do 6m padaly nejvíce. Pak náhlý obrat a dobré..myslím, že pomoci můžeš vitamíny, ale i tak si myslím, že se to samo upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
18.6.10 13:45

Asi je to hrozně individuální, ale nevyhne se tomu nikdo, než se nám hormony vrátí do normálu :roll: . Mě začaly padat až asi pět měsíců po porodu a zatím ani přes různé vitamíny velké zlěpšení nevidím :zed:

• Citovat
  • Upravit
5799
18.6.10 14:00

tak mě vlasy začaly opuštět ale jak, mám pocit, že budu plešatá :cry: už jsem se objednala ke kadeřnici a nechám to zkrátit, nebudou padat dlouhy budou padat krátký, je to děs, snad to brzy přejde, mohla bych s fleku uhňácat paruku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
18.6.10 15:19

Je to individuální. Já jsem ani enormní padání nepostřehla. Zato akné se mi vrátily!!! Myslím, že záleží na tom, jaké kdo měl problémy před otěhotněním. Mám pevné a husté vlasy (zatím), zato akné mě trápí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí