Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych se poradit, jestli máte někdo podobnou zkušenost. Mám pocit, že mě trochu pálí stydké pysky - nevím úplně jak to popsat. Jiný priznak nemám, vůbec mě to nesvedi, abnormalni vytok nemam. Při curani taky baz problemu - curani nebolí, nepálí. Chodím trochu častěji ale curam min - někdy musím i trochu zatlačit abych se „docurala“ (to už však několikátý týden těhotenství a prisuzuju to prave tomu). K dr. jdu až příští čtvrtek 13.6. Moje otázka tedy zní, zda mám raději k dr jít už dřív nebo počkat a rici to pristi tyden pokud bych s tim mela porad problem? Přijde mi že jsem docela uzkostna abych něco nezanedbala ale zase nechci lítat s každou prkotinou protože jak říkám jiný priznak nějakého zanetu nebo infekce nemám. Mate prosím někdo podobnou zkušenost? Dekuji:))
Určitě si k doktorovi zajdi
mě to od začátku těhotenství taky pálilo, nebo spíš bolelo, nějak jsem to prisuzovala k tomu, že to asi k těhotenství patří, protože jak píšeš, curani bylo v pohodě…takhle jsem se trápila asi 4 týdny, až pak už jsem se o tom zmínila u doktora a měla jsem samozřejmě zánět…dal mi globule na spaní a (musím zaklepat) mam klid ![]()
@Anonym534 jej tak to je radost teda:/ tak hlavně že máš už klid
já právě přemýšlím jestli ten týden a kousek nepockat. Samozřejmě pokud by se to zhoršilo, pomažu k dr hned. Ale říkám si že to není tak výrazný, tak zas nechci zbytečně plašit, zároveň nechci ohrozit miminko - kdyby něco. No nevím ![]()
@96Nikol96 já tě úplně chápu, a je to naprosto normální, že nechceš ohrozit miminko, ale zbytečně se trápíš a za týden už bys mohla mít klid. A doktor se určitě zlobit nebude:)
Zhruba v podobném týdnu jsem měla to samé. Žádný výtok ani nic jiného. Asi prostě hormony. Přešlo to do pár dní samo.