Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ufinka87 s tím zámkem na kočárek je to dobrý nápad, jen bych zvolil variantu se zabudovaným alarmem. Prodávají se na kola a stojí to pár korun. Sousedi by pěkně nadskočili, až by chtěli zase kočárek stěhovat a ono by to začalo ječet ![]()
@LaEllaX píše:
Tvl… Poradila bych jí, ať se přestěhuje někam na samotu u lesa.
Blázníš? Víš jakej kravál dělají jeleni v říji? A jak dupou ježci?
@Burj Chalifa píše:
Pleteš si dopravku s místním oddělením.Rada zakladatelce, che -li jít touto cestou. Ale tak jo, zajdi na služebnu, počkej si v čekárně, až bude čas Tě vyslechnout, páč musí řešit další podobné kraviny, případně ohledávat místa činu v terénu či vykazovat násilníky z bytu, sepíšete protokol, budeš muset doložit papíry ke kočárku, doložit nekalý úmysl bezdětného souseda, budou vyslýchat další lidi z domu, pak si pošupajdíš pro doporučený dopis na poštu o výsledku šetření, jistěže negativního, páč se jedná max. o přestupek, předají to na přestupkové na obvodní úřad ( pokud vůbec), tam další výslech, nula pojde od nuly, soused na Tebe podá tr. oznámení pro křivé nařčení, další úřední úkony a výsledkem bude jedno velké hnědé…kterým Ti ve finále pomaže ten kočár
Chceš říct, že policajti z oddělení nepostávají u radarů a neprudí při „silničních kontrolách“?
Nemůžu se zbavit dojmu, že jsi policajt na oddělení a štvou tě lidi, co tě nutí dělat poctivě svoji práci. Mám u policie hodně kamarádů na různých pozicích tak vím dobře, jak to tam funguje. A ano, když člověk půjde řešit věc na služebnu a trefí pako v uniformě, tak to bude probíhat, jak popisuješ. Pokud najde zakladatelka přestěhovaný kočár a zavolá policii na místo kvůli zajištění stop při pokusu o krádež a nenechá se odbýt, tak přijede policie za ní, protože nikdo přeci neví, zda její kočár nebyl jen přesunutý, ale pachatel mohl na místě ukrást další věci. A takový výslech po sousedech může být to nejlepší na celé akci, protože sousedi uvidí, že končí legrace.
Kdyby na mě bouchala v noci, chytím dítě do ruky, vyletím na ni a budu na ni řvát a řvát a řvát, ať mi teda laskavě poradí, co dělat s batoletem s horečkou! Udělám scénu, že příště si to rozmyslí, a ještě se mi uleví od tohohle staženého žaludku ![]()
@Platanka píše:
Kdyby na mě bouchala v noci, chytím dítě do ruky, vyletím na ni a budu na ni řvát a řvát a řvát, ať mi teda laskavě poradí, co dělat s batoletem s horečkou! Udělám scénu, že příště si to rozmyslí, a ještě se mi uleví od tohohle staženého žaludku
Tohle udělala kamarádka, která měla mimino s kolikou a nevrlou sousedku. Normálně jednou v noci poté, co dítě hodinu nosila zcela vyčerpaná na rukou zatímco sousedka mydlila nůžkama do stoupaček, seběhla dolů, zazvonila a řvoucí dítě jí strčila pod nos s tím, že jestli jí ho uklidní, má u ní litr. No sousedka zírala, dítě vřískalo dál, ale na chvíli byl od ní pak klid. Ona pak teda zase začala vysírat když dítě začalo běhat, ale to už je jiná kapitola ![]()
Lituji Vás
Vašim sousedům bych přáka naše sousedy, aby věděli, co je pravý peklo s detma u sousedů. Naši sousedé mají malé děti, kteří dělají bordel, ale narozdíl od vás, ti naši nemají sebemenší snahu o nápravu, když jim něco řeknete, ještě dělají naschvaly, hovada….
![]()
@Janli píše:
Blázníš? Víš jakej kravál dělají jeleni v říji? A jak dupou ježci?
A ty stromy jak šumí!
@Burj Chalifa píše:
Policajti neví kam dříve skočit a bude je otravovat sousedským žabomyším sporem kauza kočárek…fakt inteligentní doporučení.
A co jineho nez pokus o krádež je vyndani cizi veci kocarkarny? Jak oni mohou vedet, ze to nebyl zlodej, kteteho pri akci nekdo vyrusil ![]()
@LaEllaX píše:
Tvl… Poradila bych jí, ať se přestěhuje někam na samotu u lesa.
Já takhle sousedce, co mě úplně stejně šikanovala, vzkázal, že jestli chce hrobové ticho, ať se odstěhuje na hřbitov. 🙊 😅
@Anonymní píše:
Víš že to mi ale absolutně nedošlo. Ona mi nadávala za plínky přitom děti nemá a říkala že používali látkové, že jsem rozmazlená a líná. Bud to teda myslela obecně že se dřív používaly látkové a nebo děti má a nestýkají se s ní kdo ví proč. Vůbec mě to nenapadlo že je to fakt divné.![]()
Třeba děti mají, ale nestýkají se. Nebo se jim něco stalo, kdo ví. Každopádně jim to ale nedává právo, aby tě takhle omezovali. Vždytˇjim nic neděláš, prostě bydlíte všichni v domě, kde žije víc rodin, tak se musí počítat s tím, že tam hrobové ticho nebude.
Jaké používáš pleny, je tvoje věc, a její zbytečná starost, za odvoz odpadu si platíš, tak nevidím důvod, proč bys je nemohla hodit do popelnice. Zeptej se jí, jestli by byla radši, kdyby je měla na rohožce?
Dělám si srandu, ale opravdu se rázně s manželem ohaďte.
Až zas budou tlouct do podlahy, vyslala bych tam manžela, ať jim slušně, ale rázně vysvětlí, že děti občas pláčou. Pokud je byt váš (a i oni jsou vlastníci), otevřela bych to na příští schůzi SVJ, zeptala bych se ostatních, zda opravdu rušíte (předtím bych se ujistila hlavně u sousedů pod vámi, že to tak není) a chtěla bych od bouchačů do podlahy, jaké si představují řešení. Snažila bych se najít (dopředu) spojence u ostatních vlastníků, hlavně těch dětných. Závěrem bych je ujistila, že stejně jako oni slyší zvuky od vás, vy slyšíte zvuky od nich, ty kočky, kroky, televizi… A že je to prostě nevýhoda bytů, že z bytů jsou slyšet zvuky. Taky bych si přečetla stanovy, co se tam píše o využití kočárkárny. Kočárkárna mi laicky přijde od slova kočárek, ne od slova jízdní kolo. Pokud mají pocit, že je míra hluku nepřiměřená, ať to řeší oficiální cestou, ale netlučou do podlahy.
@Anonymní píše:
Manžel by tam šel, já mu to pořád rozmlouvám. Trochu se bojím aby se to tím ještě víc nevyhrotilo. Taky si říkám že malý vyroste a dřív byl klid tak že bude zas jak bude větší. Pro mě jsou nejhorší ty noci kdy kdykoliv prcek pláče tak ona bouchá. To mi je fakt nepříjemný. Během dne ji mám na háku. Před námi tu byla paní se psem, věkově ale jak oni a i s tou se hádali, ale údajně kvůli psovi, že jejich kočky z toho psa byly nervózní od doby co si ho pořídila a nebo když třeba stěkal, ale to je několik let, byli mladší i oni, víc chodili ven. Já vím od sousedů ze oni údajně děti nemají, ale to je i jedno, i kdyby neměli, tak každý přece ví že malý děti někdy pláčou a není to zas nějak často, samozřejmě není nemocný každý týden, ale někdy nemoc, někdy rostou zoubky, ale je to třeba 2-3 x za měsíc kdy v noci chvíli pláče.
Manžela nech ať na ně jde…
Znám, máme to taky za sebou. Radši prosím anonym. Děti věk 2 a 3,5 roku. Stáří sousedé pod náma, prý děti dupou, hlučí atd, bouchali, hulakali do stupaček, pak nám házeli vajgle do schránky 🙄 to pak i v době, kdy děti chodili do školky, tedy mimo domov od 8 do 16 hod minimálně a pak jsem s nima byla ještě na hřišti a v 20 hod spát. I tak dupeme, hlučime. Dedek kouril příšerně, lezlo to stupačkami, babce sprostě nadával. Po dobremz nic nešlo. Po těch vajglech tam muž naběhl a docela ostře jim pohrozil že to bude řešit. To přestalo. Nakonec jsem dostala k narozeninám piáno
a přestali stížnosti na dupání…a teda i na cokoliv dalšího… Asi obava co bychom si pořídili
Za mně přes den pustit treba rádio - nebude slyšet běžný hluk (ale rádio ano, tak co…). Chlapa tam nech jit, udelat randal treba i v noci. Vzchop se, to bude furt neco. Sousedce bych ještě doporucila, aby se šla projit dopoledne i odpoledne, to pomáhá na nervy. Za odpad platite, normalka. Nenech se šikanovat! Jsou to starší lidé, ale to neznamená, že se provoz ve vašem bytě bude řídit jejich biorytmy!!!
Dovezu ti na prázdniny naše dva domácí kocoury a kočku. Chceš? Ať sousedka pozná, jak to vypadá, když se běhá a dupe. Což ti naši miniaturní koníci umí perfektně dusat
. Občas i skáčou do vany, protože se schovávají. V běhání se k nim přidají naše tři děcka, že běhají a blbnou taky. Nejraději večer před spaním. To by byla tvoje sousedka šťastná za jedno roční dítě.