Panelákové peklo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
3.4.15 19:46

I když to vrtání není takovej problém, protože víte, ze skončí, ale skoky daleké nás čekají pravdepodobne ještě par let. Pak začne mladej chlastat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
3.4.15 19:50

U nás v paneláku tady z těch „běžných“ hluku není slyset nic, jen vrtání, to jo, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.4.15 19:59

My jsme v bytovce, ale rodice v panelaku a nejvetsi peklo jsou stupacky, rodice bydli pod strechou a pod nimi syn s matkou ktera je skoro hlucha a on ma papiry na hlavu… Pravidelne po sobe jeci kdyz malej spi po obede. U nas to neznam, jsme stredni byt jedny sousedy nad sebou a jedny pod… Jedine co slysim je chuzi holciny nad nama a obcas stekot psa od vedle… Stupacky diky bohu nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
3.4.15 20:14
@Ivanhoe007 píše:
Když jsme ještě neměli malou, tak jsem nic netěšila, ale co jsem s ni doma, začínal byt na ten zdejší bordel alergická.

Jako bys mi mluvila z duse. Bydlime v poslednim patre panelaku, vedle nas mladi bezdetni manzele, z druhe strany maji rocniho chlapecka, psa a presto jsou tissi, nez ti bez deti, bud neco kutaj, nebo on hraje na bubinky anebo se hadaj :-D ale zezdola dikybohu nikoho neslysime, a na nas zatim take stiznosti nebyly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
3.4.15 20:24

Asi je jedno zda dum nebo byt u nás chalupáři v létě v práve poledne sekání trávu atd..neb teprva vstávají z večerních mejdanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11157
3.4.15 20:25

Ahojky, jen bych chtěla říct, že toto není problém jen paneláků, ale všech vícebytových domů obecně. Já jsem celý život žila v paneláku, ale měli jsme na sousedy štěstí a byli jsme až nahoře, takže nad náma nic. Ale mám několik kamarádek, u nichž jsem byla a slyšet je tam všechto stejně. U jedné třeba slyší vše z bytu pod sebou, nad sebou a vedle ložnice jí jezdí výtah, který tam staví. U druhé soused v noci pouštěl nahlas televizi, spala jsem u ní, ale nezamhouřila oka. Oba cihláky. Papírové zdi stejně jako v paneláku. Vyhnout se tomu lze pouze v domě samostatně stojícím v dostatečné vzdálenosti od ostatních. Ale tam hrozí zase jiné hluky, traktor, pila, sekání dřeva, cirkula, hospodářská zvířata:-))). Ale v noci je teda klid, to zase jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.4.15 20:25

My bydlime tez v panelaku, prostredni byt a mame tu klid. Nejhlucnejsi budeme asi my :oops: syn porad beha, neni k zastaveni a trosku dupe, privazat nejde, u hracek nevydrzi. Ale az bude zas teplo, bude litat venku :)

@Ivanhoe007 vydrz, kluk povyroste a bude mit skolu dele a dele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.4.15 20:26
@ntkv píše:
Bydlim v paneláku, i když mě sousedi štvou, tak pravé peklo mají asi oni od nás..Zatím tedy nikdo nic neříkal, ale divim se..Dceraje taky trošičku živější a hlučnější..Mě ale strašně vadí okřikovat a omezovat hru svého dítěte, jen proto že žijeme v paneláku..Nedupej, nekřič, nebouchej.. jezdi s autama na koberci.. s koníčkem běhej na koberci..Věčná pruda..
Stěhovala bych se hned.

No jo, jenže v tom paneláku nejspíš nežijete sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Robin154
3.4.15 20:36

No tak devítiletej je už dost starej na to, aby pochopil, že v paneláku není sám a nedupal. Chápala to i má tříletá dcera. Nesnáším ty výmluvy typu, že „jsou to přece DĚTI“ Potkat toho devítiletýho na chodbě, tak bych ho pěkně zdupala, on to pochopí. Klidně ho i postrašit policií, rozmazlence.

• Citovat
  • Upravit
14110
3.4.15 20:42

@Fazulina přesně, jakmile dám děti spát po obědě, rozjedou se sekačky a cirkulárky na plný pecky.. štěstí je, že jsou to celekm monotonní zvuky a spíš uspávaj.. problém je, když najednou přestanou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
3.4.15 20:44

Ja se prave kvuli takovym problemum z panelaku odstehovala. A uz nikdy vic.

• Citovat
  • Upravit
737
3.4.15 20:48

Když jsem bydlela v paneláku měla jsem asi štěstí na sousedy, bylo to úplně v pohodě, pak ve zděné bytovce. Přes zed kde jsem měla postel bydlela babka (čarodějnice je ještě slušné slovo) s nahluchlým dědkem…vztávali každý den v 6:30 :zed:. Když jsem byla malá bydleli jsme v bytovce, nad námi rodina jejich syn se učil na bicí :lol:.Ted bydlím v samostatně stojícím baráku, teoreticky bych měla mít klid…kdyby to nebylo asi 100metrů od kolejí :lol:

Všude je něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.15 20:58
@ntkv píše:
Bydlim v paneláku, i když mě sousedi štvou, tak pravé peklo mají asi oni od nás..Zatím tedy nikdo nic neříkal, ale divim se..Dceraje taky trošičku živější a hlučnější..Mě ale strašně vadí okřikovat a omezovat hru svého dítěte, jen proto že žijeme v paneláku..Nedupej, nekřič, nebouchej.. jezdi s autama na koberci.. s koníčkem běhej na koberci..Věčná pruda..
Stěhovala bych se hned.

Chudáci vaši sousedi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
3.4.15 21:27

@Fazulina hele, ono záleží na izolaci a celkové stavbě, my bydleli jak v cihlovém bytě a tam teda moc slyšet taky nebylo, tak teď v nově zrekonstruované budově kde zůstali jen podlahy a základové zdi a udělali byty a příčky jsou ze sádrokartonu, ty dělící mezi byty dvojité, my v bytě mezi místnostmi jednoduché a teda musím říct že neslyšíme nikdo nic, nechtěli jsme tomu věřit, malá hodně plakala jako mimino, ale když se nastěhovali sousedi taky s miminem, tak jsme zjistili že opravdu nic slyšet není, já i když sedím v obyváku kousek od dveří do pokojíčku, mám malou na chůvičce, jinak bych jí neslyšela kdyby začala brečet, to by tu muselo být absolutní ticho, což není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11157
3.4.15 21:35

Jojo, asi na tom zálěží, ty domy, co jsem o nich psala, jsou klasické staré cihláče ve městě v centru. Všechno slyšet. Kolikrát víc, jak v paneláku. Člověk si nevybere, ale co bydlím na vsi, je to v tomto ohledu lepší, odpadají ty hluky jako dupání, hlasité hovory a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí