Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jako uprimne by mi sousedka byla u pr…
pokud deti nebehaji mezi 22-6,tak ma smulu. Vedle nas tuhle vrtali, kdyz holky po o spaly a taky jsem nebezela a nestezovala si, ze mi deti spi.
takze nejaka zenska by si opovazila mi jen jednou zazvonit ![]()
Příspěvek upraven 03.04.15 v 17:24
POkud si stěžuje už ted, tak pak bude tím tuplem…Otázka je, jak na to budete alergičtí vy.
Jestli jí vadí i chození nad hlavou, tak běhající děti jí budou vadit taky
Zvlášť jestli pěstují oblíbený dětský zvyk vstávat o víkendu před šestou
Záleží na vaší povaze - já bych do toho nešla, protože věčné hádky se sousedy mě nelákají. Ale zas někoho by třeba bavilo ji nějak hezky odkázat do patřičných mezí
No právě, děti občas proběhnou, nebo v noci popláče mimčo. Mám z toho strach, ale je to dobrá nabídka, nerada se hádám…
Udelala bych vse proto, aby byl hluk co nejmensi. Tzn nějake odhlucneni kobercem nebo pogumovanymi podlozkami pro deti na hrani, aby si baba nestezovala. Pokud by i tak prudila nereagovala bych. Nejakou miru hluku snest v panelaku proste musi nebo at se odstehuje nekam do baraku.
Koberce budou v loznici i pokojicku, ale ne v kuchyni s obyvakem, tam bude plovoucka…pres paty nechodime…ale kdyz varim, tak jsou deti u me a stavi treba lego…coz i spadne..ale zakazovat staveni se mi nechce..no je mi z toho uzko..
Chlap taky rika, at to zbytecne neresim..ale mam rada dobre sousedske vztahy…
Nedelej si z toho hlavu. Ona urcite mela taky deti a predpokladam, ze jen nesedeli v koute. Pripomela bych ji to.
Stejně nechápu, že si dá někdo do paneláku plovoučku, bez pořádný izolace
@iiiv píše:
Stejně nechápu, že si dá někdo do paneláku plovoučku, bez pořádný izolace
Tak kdyz ses treba v najmu tak to moc neovlivnis.
Jedna věc je „dobrá nabídka“ - ale Ty už teď cítíš, že to bude problém. Už teď to řešíš… Sousedku nezměníš a rady typu „ignoruj ji a nereaguj“ nejsou pro každého…
Jestli ten byt koupíš, budeš za pár měsíců zakládat diskusi „sousedka mi otravuje život, dělá nám naschvály, jsem z toho nešťastná a nevím, co s tím“.
Sama sobě připravuješ pěkné peklíčko. ![]()
Já bydlim v paneláku, pod námi starší lidi a chlap je zrovna nějak správce pro družstvo či co, ale nastolili jsme si spolu pravidla a ok. Řekl v pohodě, že jasný, máme děti, ať si lítaj a dupou, že to přežije, ale že na oplátku žádá, aby v půl osmý na zprávy už měl klid. Což je ok, v sedm koupeme a v osm už kluci leží u pohádky v pelechu.
![]()
Pokud uz ted vis, ze je to potizistka, tak bych tam bydlet nesla. Ono to zivot cloveku zneprijemnuje tak jako tak, tim spis, kdyz nema rad hadky. Ignorovat potivneho cloveka do jiste miry jde, ale ne uplne. Pokud by to byla jo dobra nabidka, koupila bych byt na investici na pronajem, ale sama bych tam nebydlela.
@Anonymní píše:
Koberce budou v loznici i pokojicku, ale ne v kuchyni s obyvakem, tam bude plovoucka…pres paty nechodime…ale kdyz varim, tak jsou deti u me a stavi treba lego…coz i spadne..ale zakazovat staveni se mi nechce..no je mi z toho uzko..
i na plovoučce můžou mít pěnový puzzle, nebo deku a bačkůrky… to je holt nevýhoda paneláků, člověk tam nemá tajemství
kolik je tý sousedce?
Ahoj, uvažujeme o stěhování do bytu s dětmi. Problém je sousedka, která bydlí pod bytem o kterém uvažujeme, stěžuje si, jen když lidé nad ní chodí, že hrozně dupou..mám obavu, aby jsme tam žili v klidu a né aby se děti musely naučit lítat, aby náhodou nedělali rachot. Máte s tímto zkušenosti? Děkuji