Spolupráce s firmou Atrium dřevostavby

4
2.4.15 10:01

Spolupráce s firmou Atrium dřevostavby

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala na zkušenosti se spoluprací s frimou Atrium. Na jejich stránkách v kontaktech jsem se dočetla, že mají obchodní oddělení jen v Horažďovicích což je pro nás hooodně daleko. Jak probíhá prvotní kontaktování? Oni za Vámi přijedou nebo je to jen po telefonické dohodě? Nebo mají obchodní partnery kam můžeme zajít?
Moc děkuji za případné odpovědi!!! Moc to pomůže s výběrem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1355
3.4.15 07:00

Ahoj, obchodníky mají všude možně, my spolupracovali s paní z Úhonic u Prahy, byla skvělá. V Horazdovicich mají výrobu, vzorkovnu při vyberu obkladů, podlah, sanity… Nakonec jsme se rozhodli pro stavbu zděného domu, ale přístup a vše okolo mělo Atrium resp. jeho zástupkyně, skvělé ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.4.15 08:42

Spolupráce je výborná. Do stavby se setkáš setkáš se třemi pozicemi (technický konzultant-obchodnik, detailista, projektant)a povětšinou na tebou zvoleném místě nebo emailem či telefonicky. Pouze jeden den budeš muset strávit v Horaždovicích, kde mají vzorkovnu a je nutné vybrat zařizovací předměty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.4.15 09:52

Děkuji za odpovědi :). Ještě máme v merku pár dalších firem jako je RD Rýmařov, HK Dřestav, Woodsystem nebo Haas… Těch firem je na dnešním trhu tolik, že je obtížnější si vybrat tu nejlepší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.4.15 07:03

Uvažovali jsme ještě o Alfahaus…myslím, že u nich zatím převládá kvalita nad marketinkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.15 12:06

atrium dodnes nebydlím

Mám zkušenosti s touto firmou.
Bohužel jsem s nimi postavil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.11.15 17:50

Roman2014: Můžete Vaši zkušenost více popsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí