Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala na zkušenosti se spoluprací s frimou Atrium. Na jejich stránkách v kontaktech jsem se dočetla, že mají obchodní oddělení jen v Horažďovicích což je pro nás hooodně daleko. Jak probíhá prvotní kontaktování? Oni za Vámi přijedou nebo je to jen po telefonické dohodě? Nebo mají obchodní partnery kam můžeme zajít?
Moc děkuji za případné odpovědi!!! Moc to pomůže s výběrem. ![]()
Ahoj, obchodníky mají všude možně, my spolupracovali s paní z Úhonic u Prahy, byla skvělá. V Horazdovicich mají výrobu, vzorkovnu při vyberu obkladů, podlah, sanity… Nakonec jsme se rozhodli pro stavbu zděného domu, ale přístup a vše okolo mělo Atrium resp. jeho zástupkyně, skvělé ☺️
Spolupráce je výborná. Do stavby se setkáš setkáš se třemi pozicemi (technický konzultant-obchodnik, detailista, projektant)a povětšinou na tebou zvoleném místě nebo emailem či telefonicky. Pouze jeden den budeš muset strávit v Horaždovicích, kde mají vzorkovnu a je nutné vybrat zařizovací předměty.
Děkuji za odpovědi
. Ještě máme v merku pár dalších firem jako je RD Rýmařov, HK Dřestav, Woodsystem nebo Haas… Těch firem je na dnešním trhu tolik, že je obtížnější si vybrat tu nejlepší… ![]()
Uvažovali jsme ještě o Alfahaus…myslím, že u nich zatím převládá kvalita nad marketinkem
Mám zkušenosti s touto firmou.
Bohužel jsem s nimi postavil