Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Opravdu panelák je peklo:( my jsme do minulého roku bydleli v paneláku. Před porodem to bylo jakštakš. Sousedi pod námi slyšet nešli ale nad námi to byl děs. Slyšeli jsme naprosto vše, kdy mají návštěvu, kdy otvírají skříně a kdy se jejich syn (20let) vrací z práce. Dal si šikula počítač přímo ke stoupačkám radiátoru u nás v ložnici takže jsme občas v noci slyšeli který film nebo hudbu si pouští. Stěhování nám „nakázal“ syn. První dva měsíce v podstatě celé proplakal a přes den vůbec nespal. Po návštěvě u rodičů na domečku kdy prospal celý den bylo rozhodnuto:) teď přebýváme u rodičů a naproti na pozemku stavíme náš domeček. Do paneláku už nikdy více:(
Holky my máme nad hlavou takovou expertku, která cvičí na orbitreku, což je sice chválihodné, ale pravděpodobně má stroj z roku raz dva, protože to jsou rány jak při hromobití a samozřejmě mi to budí malou a ještě inteligentně cvičí večer kolem 21hod - já vím, že na to má nárok, že ještě není noční klid, ale sakryš kdyby na to hupla v 19hod, tak neřeknu jediný slovo.
Tak jsem za ní šla jí poprosit, ať si ten orbitrek podloží nějakou gumovou podložkou ať se to trošku odhluční, zvoním, klepu - a co ona - ona prostě neotevře, prostě neotevře - chápete to??? Jako na ní někdo slušně zazvoní a ona neotevře, to jako neotevírá nikomu nebo já to nechápu??? No co mám jako dělat, když se mnou nekomunikuje??
A teď babo raď ![]()