Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pokymar ona třeba tenoučká se nám dříve na plynu zkroutila, takže za mě určitě bytelnější, já si teď koupila pořádné pánve, chlap chtěl hlavně na palačinky (dělá je jen on) takže koupil Balariny a já musim jen pochválit, cena teda obrovská, ale
ještě chci ten wok ![]()
Koupial jsem si tu velkou v Ikea, plánuju na smažené nudle, rizoto, čínu, ale co ještě jde v tom udělat? A máte s ikeáckou dobrou zkušenost?
Z Ikei nemám, mám z Tesca za ty bodíky, takže bude asi menší. Ale jinak jsem v tom třeba připravovala i kuře na paprice. Ze stehen, tři velký se tam pěkně vešly.
A omáčky obecně. Ty vařím většinou ve velkým, takže ve woku je rozběh.
Navíc se v tom vaří rychleji. Je to vlastně hrnec jinýho tvaru. ![]()
Já mám pánev Wok od Tefalu, mám ji skoro 10let, nepoškrábanou, nepoškozenou. Do Woku je třebas investovat penízky, aby to stálo za to. Já ji používám jen na „šikmooká jídla“.
@modom píše:
A vaříš bez oleje?
oleje dávám opravdu malinko, na čínu tak půl decky. y
Ahojda. Já zvažuju koupi titanový pánve: https://bonio.cz/9-panve-a-woky Máte někdo zkušenost s tím, kolik toho titan v kuchyni vydrží? Děkuju ![]()
@kristynka9990 Nemám zkušenost s touhle značkou, ale za mě jsou všechny tyhle nepřilnavý povrchy pitomý. U woku je nejlepší ocel, i když se nedá mýt v myčce a musí se správně zajet… Ale pak je bezkonkurenční…