Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, nemáte některá osvědčenou paní na úklid, kterou by jste mi mohly doporučit? Potřebovala bych vysát, vytřít, umýt koupelnu, záchod, něco vyžehlit, prostě klasika. Radši nekuřačku. Děkuji za případná doporučení.
@Riki3 Jak by to mělo být často? Jednu mladou paní znám, vydělává si takhle u mateřské a je fakt svědomitá…není teda z Jihlavy, ale tak cca 25 km od Jihlavy. Má svůj vysavač, parní čistič, úklidové prostředky… S úklidem je to bez problémů, s žehlením si nejsem jistá
Jen nevím, kolik si bere peněz ![]()
@Libza Obvykle jednou týdně. Jen nevím, jestli by to nebylo by to už trochu z ruky, těch 25 km? Tu paní znáte od někoho, komu uklízí?
@Riki3 Uklízela jedné mojí kamarádce, jednou za měsíc generální úklid + jí myla okna. Od ní na ní mám právě kontakt. Pak, co vím, jezdila uklízet do Rakouska jedné paní co se tam vdala. Pak otěhotněla a na chvíli toho nechala a teď už zase uklízí, jak má větší dítě. Párkrát nám byla čistit koberce a gauč - ale to už nedělá, vím to proto, že jsem to po ní chtěla teď a už to nešlo. Prý to lidi moc nechtějí, tak si místo tepovače pořídila parní čistič ![]()
Jestli to je z ruky, to nevím, asi by bylo jistě lepší někoho přímo z Jihlavy, ale znáte to…lidi dojíždí do práce i víc kilometrů ![]()
@Libza To je pravda, dneska se do práce dojíždí. Parní čistič by mi vyhovoval
Koberce moc nevedeme. Mohla by jste mi na ni, prosím, poslat kontakt? klidně do SZ. Za optání člověk nic nedá
Děkuji
@Riki3 Určitě číslo pošlu, najdu si její vizitku a večer písnu ![]()
Kdyby toto náhodou nevyšlo, tak mi můžeš napsat do SZ. Hledám přivýdělek při MD, jsem z Jihlavy. A uklízím pečlivě, žehlení mi též nedělá problém ![]()
Dobrý den,
hledáme paní na úklid RD v Herálci u Havl. Brodu. Jednalo by se o běžný úklid cca 3× měsíčně. Pokud je to stále aktuální nebo mi můžete někoho doporučit, tak mě prosím kontaktujte.
Děkuji ![]()
Dobrý den, hledáme paní na úklid bytu v Jihlavě. Potřebujeme uklízet 1× týdně. Děkuji za nabídku.