Panic skoro ve 30ti letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jessie_james
10.10.19 23:20
  • Citovat
  • Upravit
116
10.10.19 23:21

Sex za peníze rozhodně nee. To bys pak celý život na to svoje poprvé musel vzpomínat na nějakou s prominutím štětku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
10.10.19 23:25
@psanicko píše:
Sex za peníze rozhodně nee. To bys pak celý život na to svoje poprvé musel vzpomínat na nějakou s prominutím štětku.

Souhlas. Nejlepší na to je nějaká panička, která má doma volnější režim. Klidně bych se i zamiloval. No a kopačky jí můžeš dát i Ty nebo ona Tobě.

• Citovat
  • Upravit
10.10.19 23:29
@dredulacmi píše:
Mám ale pocit, že seznamky jsou nejjednodušší způsob, jak se seznámit. Volný čas se snažím trávit třeba procházkama po Praze, kde to ještě neznám nebo čtením a řekl bych, že i docela jsem spokojený sám se sebou, přemýšlím nad posilovnou nebo krav maga. Ale hlavně jde o to, že mi vadí ta samota. Chtěl bych sex, ale i někoho s kým můžu trávit volný čas a to splňuje jak vážný vztah tak i výhody. Navazování i přátelských vztahů mi ale nikdy nešlo.
Já se snažím nepůsobit zoufale, ale je možný, že to ze mě vyzařuje. Jezdím do práce MHD, ale sednout si vedle holky a oslovit jí, mi připadá prostě divný, by si mohla myslet, že jsem podivín. Celkově to oslovování holek venku mi nejde a nemůžu se do toho dostat. Já si myslím, že jsem spíš introvert, ale občas si říkám, že je ve mě skrytý potenciál a až dostanu šanci, tak se můžu stát někým jiným, lepším a celkově ještě sebevědomějším.
Spát chodím včas, nejsem tlustej, ale ani nemám moc svaly. Hudební nástroj mě taky láká, ale kdybych chtěl realizovat vše (posilovna, nástroj, krav maga), tak bych se nedoplatil, protože žiju sám. Ve volném čase mě fakt baví ty procházky a čtení a to není nic za co bych se styděl. Celkově to trávení času venku mi pomáhá a zároveň být mezi lidmi. A co kdybych vyzkoušel hromadu věcí a stejně neměl na nic talent?

Nezačínej cvičit hned v posilovně, začni s vlastní váhou. Někde koukni na body weight exercises. Je to zadarmo, naprosto dostačující a bez zábran.

S tím oslovováním, určitě nesedej k holce v autobuse. Vystavíš ji do nekomfortní situace, kdy ji vlastním tělem bráníš v úniku. Uvnitř autobusu je celkově špatnej nápad, holka prostě vždycky musí mít pocit, že vždy může odejít. Naopak ale venku přes den (spousta lidí, ne v noci sám na ulici) si myslím, že je to super. Tím jak je všude kolem ruch, tak vás stejně nikdo neslyší a nikdo si vás nevšímá a holka má všude kolem prostor a lidi, když ji to nebude příjemné. Vůbec s oslovováním na ulici bych začal jen tak, že prostě holce, co se ti líbí jen řekneš, že ji to sluší. Ani se nezastavuj a nečekej reakci. Oslovuj jen holky, proti kterým jdeš a budeš je míjet (bafnutí ze zadu není příjemný). Dostatečně dopředu zkus navázat oční kontakt, aby zhruba tušila, že ji možná chceš něco říct (a pak ji to tak nešokovalo :D) a dostatečně brzo ji řekni, že ji to sluší, ať ještě stihneš zahlédnout ten úsměv, kterej za to stojí, než se minete :) Když to nevyjde, tak ji stejně do 1 vteřiny mineš a už nikdy neuvidíš. Drtivou většinu holek tohle jen potěší. Nezdržel jsi ji, nezastavil si ji, neohrozil si ji, nevystrašil jsi ji a udělal jsi ji radost. Když některá zareaguje podrážděně, tak ji ignoruj. Vetšina holek si stěžuje, že je nikdo jen tak neosloví. Když budeš schopnej z očí do očí říct tyhle 3 slova, hned budeš tak v top 10% :) Jen prostě neměj svoje sobecká očekávání. Cílem není, abys zasunul, ale abys holce zlepšil den.

Neber se moc vážně, rozhodně holkám nevykej a vždy se snaž konverzaci udržet buď vtipnou, flirty nebo inteligentní. Určitě budeš mít spoustu témat z knížek, co máš přečtené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.10.19 23:41

Podle mě nemám problém mluvit s holkama. Dívat se do očí zvládnu v pohodě, možná ale ta konverzace není tolik uvolněná (zároveň to ale není nic strašnýho). Navíc já jsem toho nikdy moc nenamluvil, takže většinou se stejně na něco ptám a jen občas se rozpovídám. Small talk neprovozuju skoro vůbec. Ve výtahu mě třeba ani neláká s někým mluvit a celkově nemám potřebu za každou cenu něco říkat.

Na seznamkách jsem zkoušel oslovovat i 20cítky, ale to taky nikam nespěje. Hlavně bych chtěl venku se více seznamovat, protože mi to nejde.

Popravdě mi začíná být dost jedno, s kým bude moje poprvý. Četl jsem, že někdo si to ani nepamatuje. Taky si říkám, že by mě to vnitřně uklidnilo a nemusel bych působit tak zoufale (jestli tak teda působím).

To je hodně zajímavej nápad, jít proti holce a říct jí, že jí to sluší :D na jednu stranu dost divný, když bych se ani nezastavil, ale za pokus to stojí, jen sebrat odvahu :D

Dělat si srandu ze sebe mi taky úplně nejde a konverzovat odlehčeně mi jde až s někým, koho dobře poznám. Čtení mě chytlo 2 roky zpátky a o tom bych mohl něco povyprávět, i když si nepřipadám jako inteligent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
10.10.19 23:49

@DavePisalek píše docela rozumně. Ano každou holku potěší když ji řekneš, že ji to sluší. Ono stačí při chůzi i třeba mrknout, když se na tebe kouká. Já jsem pro seznamování v normálním prostoru než online, ale to je asi taky proto, že nemám rada online sociální prostor, přijde mi hrozně neosobní. Prostě si to trenuj a zkousej. Jinak první sex si někdo nepamatuje, nekdo by raději zapomněl a v konečným důsledku vzhledem k tomu, že je to poprvé to taky není žádná sláva… S tou masturbaci to není špatná rada, když budeš trošku nabitej testosteronem vůbec to nebude na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
11.10.19 00:14

Nemám ráda teď ty moderní kouče, cp si hrajou na psychology, ale tobe by se mohl hodit. Nepotřebuješ psychologa, ale kamarada, co se tě ujme a řekne co a jak…Pokud chceš, aby se na tebe lepily ženský, zapracuj na vzhledu -svaly jsou vic sexy než hraní na hudební nastroj (a to ujíždím na Davidovi Garrettovi :D ) Vypracuj si sexy postavu, mrkni treba na fb na Fitness motivation cz a uvidíš, že ti lepší a zdravejsi telo pomuze nejen k sebevedomí, ale i k vytoužené slečně a nebudes muset ani dolů s narokama. Nekdo by mohl namitat, ze to prece není o vzhledu, ale znam treba cloveka, co je naprostý idiot, všechny holky, co kdy měl, tak se k nim choval příšerně, ale sportuje a vypadá dobře a vždycky nějakou další uloví..Vzhled je to, co vetšinou upoutá a pak to, jaký jsi uvitř. Good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
11.10.19 00:20

Ten můj byl panic též dlouho. Hele je to o tom co vyzařuješ. Jestli trávíš čas na seznamce nebo na PC tak je jasné že nemáš o čem mluvit. To je totiž docela důležité když se chceš s někým sblížit. Přesně tak jak ti radily ostatní. Začni se věnovat nějakým koníčkům. Můžeš chodit do fitka můžeš třeba cestovat cokoliv hlavně když tě to bude bavit. A pak získáš zážitky a témata o kterých můžeš mluvit.
Já jsem se se svým prvním i posledním seznámila na seznamce. A jsme spolu už hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
11.10.19 00:42

Nečtu diskusi…
Ale co na předkus zkusit rovnátka?
Jinak na net se vyprdni, sám vidíš, že to nefunguje. Ideální nějaká párty, hospoda, koncert, tam to jde samo (ještě pod rouškou alkoholu nebudeš tak nervní)… co zkusit nějaký sport, nemusí to být přímo posilovna, ale třeba plavání, aerobic, nebo ženský sport pilates a tak (pokud máš na to a odvahu). Nebo nějaký skupinový koníček, psy… Na ulici jsem balit tedy nezkoušela (nemusím, nemám s tím problém), ale sem tam se mi stalo, že se nějaký muž jen zeptal na cestu a bylo jasný, že mu jde o víc, záleželo na výrazu tváře a tak… ale jsem už mraky let zadaná, takže nic nerozjíždím…
Do placenýho sexu bych též nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.10.19 00:44

Hele, Brontosauři a dobrovolnictví super - je to podle mě pravděpodobnější úspěch, než mrkat na cizí holky na ulici nebo se je snažit oslovovat. Navíc ani tyhle akce budou jezdit hodně singl lidi, takže už to máš aspoň prebrano (na ulici je 80% holek ve vztahu a dalších 15% se s tebou nebude bavit…)

Případně si najdi nějakou aktivitu, kde se můžeš seznámit - obecně lekce ve fitku typu kruhový trénink, pořídit si psa nebo třeba jen chodit venčit z útulku, networking eventy (v Praze je jich spousta a lidi tam chodí s tím, že mají zájem se s ostatními bavit), běžecká tréningová skupina, jazyk…?

A nad těmi zájmy se trochu zamysli. Mě by třeba VR odradilo, protože bych si z toho vydedukovala, že radši žiješ ve VR, a že to bude něco podobného jako hraní PC her, kdy chlap ve volném čase radši hraje než aby aktivně žil se svou přítelkyní (ale každý je jiný).

A poznámka na závěr - na schůzkách se slečně snaž UKÁZAT, jak super by byl vlastně celý vztah. Buď kreativní ve vymýšlení plánu, zeptej se jí, co má ráda, a podle toho plánuj. Není nic nudnějšího než pět rande nad kafem a procházkou (i to mě třeba v minulosti odradilo). (Mě by třeba dostala vyjížďka na koni, lekce lukostřelby, lekce na umělé stěně, návštěva zážitkového baru, když už procházka, tak za nějakou zajímavostí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.19 02:08
@kalie píše:
Naprosty souhlas s tim, ze neni vhodne oslovivat ve verejnem prostoru. Vzdy, kdyz se mi to stane, tak z toho mam velmi rozporuplne pocity, a i kdyz parkrat byl chlap i sympatickej, tak jsem konverzaci spesne ukoncila, pac mi to fakt prislo zvlastni.
Muj tip je zamerit se na mladsi vekovou skupinu-holky kolem dvacitky, ktery samy jeste nemaji tolik zkusenosti (nektery samozrejme maji azaz), ale je tam vetsi sance, ze natrefis na nejakou nezkzsenou, prip. malo zkusenou, ktera tvuj „deficit“ hned neprokoukne. Za me, a to je mi 33, si troufnu rict, ze 90 pricent tricatnic panice pozna takrja hned. Par takovych v okoli mam a myslim, ze se nemylim, kdyz reknu, ze tito panove nic s nikym nemeli. Nemyslim to spatne, ale typicke je treba vyhybami se ocnimu kontaktu s zenami, i v takovych beznych situacich jako je pozdrav na chodbe, velka nervozita pri jakemkoliv smalltalku napr. ve vytahu apod., je videt, ze ten clovek je dost v tenzi pri kontaktu s zenskym pohlavim a pro fost zen je tohle proste stopka. Proto bych volila tu mladsi vekovou kategorii, muzes okouzlit uz jen tim, ze ses treba o sedm, osm let starsi…nekde pracujes, vydelavas…atd.

A jaký je rozdíl, když tě osloví sympaťák v metru nebo na internetu? Mně přijde lepší osobní kontakt tváří v tvář. Aspoň o sobě víte, jak vypadáte hned a nepřijde šok, když zjistíš, že fotka, co má na profilu, je 10 let stará nebo o 20 kilo lehčí :nevim:

Sama jsem v podstatě začala randit s klukem, který mě vtipně oslovil. A masový vrah se z něj nevyklubal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.19 02:10

@Dena12
Já bych zas ocenila spíš to kafe než lezeckou stěnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.19 02:16
@dredulacmi píše:
Podle mě nemám problém mluvit s holkama. Dívat se do očí zvládnu v pohodě, možná ale ta konverzace není tolik uvolněná (zároveň to ale není nic strašnýho). Navíc já jsem toho nikdy moc nenamluvil, takže většinou se stejně na něco ptám a jen občas se rozpovídám. Small talk neprovozuju skoro vůbec. Ve výtahu mě třeba ani neláká s někým mluvit a celkově nemám potřebu za každou cenu něco říkat.

Na seznamkách jsem zkoušel oslovovat i 20cítky, ale to taky nikam nespěje. Hlavně bych chtěl venku se více seznamovat, protože mi to nejde.

Popravdě mi začíná být dost jedno, s kým bude moje poprvý. Četl jsem, že někdo si to ani nepamatuje. Taky si říkám, že by mě to vnitřně uklidnilo a nemusel bych působit tak zoufale (jestli tak teda působím).

To je hodně zajímavej nápad, jít proti holce a říct jí, že jí to sluší :D na jednu stranu dost divný, když bych se ani nezastavil, ale za pokus to stojí, jen sebrat odvahu :D

Dělat si srandu ze sebe mi taky úplně nejde a konverzovat odlehčeně mi jde až s někým, koho dobře poznám. Čtení mě chytlo 2 roky zpátky a o tom bych mohl něco povyprávět, i když si nepřipadám jako inteligent.

Když si to poprvé necháš pro toho, koho máš rád, tak ti garantuju, že si to pamatovat budeš.

Mně párkrát v mládí taky potkal chlap a skládal komplimenty. Což mě teda kupodivu spíš odradilo. Vyhovuje mi nenucený tón a vtipná narážka. Ty máš kukadla jak zrcadla mě do kolen nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
11.10.19 03:52

Hele zakladatel, na te seznamce proste nemas atraktivni profil. Nemas dobry fotky, treba nejsi moc atraktivni, nemas dobry prostredi na fotkach, treba fotky u zachodu(vazne nekdo ma takovyhle foto i z holek :mrgreen: )

Potom jses v takovem veku, kdy hodne holek chce uz hnizdit a zajimaji se o socialni statut, zamestnani, vzdelani. A nevim treba tratis hodne bodu na tomhle.

Ja bych ty seznamky nevzdaval je to o prezentaci a aktivite(taky nestaci stravit tim 5 minut denne). Ja kdyz jsem tam pusobil, tak jsem mel treba 1000 spojeni za 2 mesice a schuzek na vyber, ze nebyl ani cas na vse a to nejsem nejak vyjmecne atraktivni, jen umim smerovat k cili. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
11.10.19 03:59

Takze velky problem vidim v tom, ze k tem schuzkam ani nedochazi. No ze pak nemas uspech u 2 schuzek ze 2, to me vubec neprakvapuje. To je logicky, potrebujes vice trenovat ten kontakt se zenami.
Ohledne placeneho sexu, klidne do toho jdi. Neni ti 15 a nejaky magicky moment je uz stejne ztraceny, kdyz tvoje potencionalni pritelkyne bude mit najeto klidne par desitek. :nevim: To neres a treba te ten sex chytne a budes mit vetsi snahu ho mit pravidelne a lovit holky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí