Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré odpoledne, už jsem celkem zoufalá a jediné co mě v dnešních dnech drží nad vodou je čtení témat na téma proč vás přítel či manžel opustil a zda je šance že se vrátí..
ve zkratce mě můj přítel opustil před pár dny se slovy už nejsem šťastný, neklape nám to, jen se hádáme atd..přitom ješte ten den jsme spolu byli dokonce na výletě a vše vypadalo normálně..jeho rozhodnutí bylo naprosto nečekané. Byli jsme spolu 2,5 let a přítel byl o 17 let starší než já..jeste nikdy jsem nikoho nemilovala jako jeho..vim ze to zni jako klise ale je to tak. A ted nemuzu spat ani jist, v praci musim normalne fungovat ale jen co prijdu domu tak brecim a utapim se v otazkach, proc a co delat aby me zase miloval…prosim poradte
V jeho dlouhém životě je 2,5 roku krátká zastávka. U tebe nejspíš slušná část života. Přestaň se utápět v sebelítosti, už mu nejspíš zahřívá postel mladší kost. Zacni řešit sebe a svůj život a neupinej se na druhé.
Nemůžeš nikoho presvedcit aby tě miloval. Taky bych řekla, že má už jinou, stalo se mě úplně to stejný. Sice sme se k sobě vrátili, ale už to nebylo jako dřív a stejně sme se pak rozešli. Byla to akorat ztráta času. Taky radim jít dál.
@jahuhudka no mladší než já to nevím je mi 21. Nicméne mi nic z toho nedava smysl..planovali jsme spolu dost realnych veci i pro to podnikli urcite kroky a pak z niceho nic tohle..nadruhou stranu si myslim ze by nemel cas ani prostor na to hledat si nejakou jinou a kdyby ji nahodou mel tak me necha uz drive a nesnazi se vymyslet plany do budoucna nemyslite?
@Kyticka99 podle mě je to fuk. Analyzovat proč tě nechal jako k čemu? Prostě to udělal, i když si zavaris mozek, nevrátí ti ho to. A navíc kdyby se náhodou vrátil, bala bych se kdy to udělá zas ![]()
Nepátrej po tom proč, prostě odešel. Čím víc se budeš ptát proč, tím víc se budeš akorát trápit. Lásku si vynutit nejde i když bys teď moc chtěla. Přece ale vedle sebe nechceš mít člověka který k tobě nic necítí.
Jak píše @jahuhudka pokud by se k tobě vrátil, akorát bych se bála toho, kdy odejde znova.
@karkarka píše:
Asi se bál, že budeš chtít mimíska.
Ty říkáš dítěti mimísek? A z čeho jsi to vycucla, že by ve 21 letech chtěla dítě? ![]()
@Kyticka99 píše:
Dobré odpoledne, už jsem celkem zoufalá a jediné co mě v dnešních dnech drží nad vodou je čtení témat na téma proč vás přítel či manžel opustil a zda je šance že se vrátí..ve zkratce mě můj přítel opustil před pár dny se slovy už nejsem šťastný, neklape nám to, jen se hádáme atd..přitom ješte ten den jsme spolu byli dokonce na výletě a vše vypadalo normálně..jeho rozhodnutí bylo naprosto nečekané. Byli jsme spolu 2,5 let a přítel byl o 17 let starší než já..jeste nikdy jsem nikoho nemilovala jako jeho..vim ze to zni jako klise ale je to tak. A ted nemuzu spat ani jist, v praci musim normalne fungovat ale jen co prijdu domu tak brecim a utapim se v otazkach, proc a co delat aby me zase miloval…prosim poradte
Chce to čas a přejde to. Jednou se otočíš zpětně a budeš ráda, protože budeš mít jiného
Co teď cítíš, je normální. A na něj se vykašli
@Kfětoslava co je ti do toho, jak říkám dítěti? A třeba by ho v 21 chtela ![]()
Ano, také si myslím, že se začal obávat, že budeš chtít hnízdit. Většina mužů ve středním věku už děti nechce, chce mít svůj klid, atd…
@karkarka píše:Že je to pěkná trapárna
@Kfětoslava co je ti do toho, jak říkám dítěti? A třeba by ho v 21 chtela