Je naděje, že se vrátí?

7
10.10.19 17:49

Je naděje že se vrátí?

Dobré odpoledne, už jsem celkem zoufalá a jediné co mě v dnešních dnech drží nad vodou je čtení témat na téma proč vás přítel či manžel opustil a zda je šance že se vrátí.. :nevim: ve zkratce mě můj přítel opustil před pár dny se slovy už nejsem šťastný, neklape nám to, jen se hádáme atd..přitom ješte ten den jsme spolu byli dokonce na výletě a vše vypadalo normálně..jeho rozhodnutí bylo naprosto nečekané. Byli jsme spolu 2,5 let a přítel byl o 17 let starší než já..jeste nikdy jsem nikoho nemilovala jako jeho..vim ze to zni jako klise ale je to tak. A ted nemuzu spat ani jist, v praci musim normalne fungovat ale jen co prijdu domu tak brecim a utapim se v otazkach, proc a co delat aby me zase miloval…prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35848
10.10.19 17:56

Má jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.10.19 17:59

:roll: V jeho dlouhém životě je 2,5 roku krátká zastávka. U tebe nejspíš slušná část života. Přestaň se utápět v sebelítosti, už mu nejspíš zahřívá postel mladší kost. Zacni řešit sebe a svůj život a neupinej se na druhé.

• Citovat
  • Upravit
35963
10.10.19 18:08

Nemůžeš nikoho presvedcit aby tě miloval. Taky bych řekla, že má už jinou, stalo se mě úplně to stejný. Sice sme se k sobě vrátili, ale už to nebylo jako dřív a stejně sme se pak rozešli. Byla to akorat ztráta času. Taky radim jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
10.10.19 18:18

Jiná žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.10.19 18:21

@jahuhudka no mladší než já to nevím je mi 21. Nicméne mi nic z toho nedava smysl..planovali jsme spolu dost realnych veci i pro to podnikli urcite kroky a pak z niceho nic tohle..nadruhou stranu si myslim ze by nemel cas ani prostor na to hledat si nejakou jinou a kdyby ji nahodou mel tak me necha uz drive a nesnazi se vymyslet plany do budoucna nemyslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
10.10.19 18:23

Nech ho jít, nemá smysl se vracet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.10.19 18:25

@Kyticka99 podle mě je to fuk. Analyzovat proč tě nechal jako k čemu? Prostě to udělal, i když si zavaris mozek, nevrátí ti ho to. A navíc kdyby se náhodou vrátil, bala bych se kdy to udělá zas :roll:

• Citovat
  • Upravit
15176
10.10.19 18:45

Asi se bál, že budeš chtít mimíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
10.10.19 18:49

Nepátrej po tom proč, prostě odešel. Čím víc se budeš ptát proč, tím víc se budeš akorát trápit. Lásku si vynutit nejde i když bys teď moc chtěla. Přece ale vedle sebe nechceš mít člověka který k tobě nic necítí. :nevim: Jak píše @jahuhudka pokud by se k tobě vrátil, akorát bych se bála toho, kdy odejde znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
10.10.19 18:50
@karkarka píše:
Asi se bál, že budeš chtít mimíska.

Ty říkáš dítěti mimísek? A z čeho jsi to vycucla, že by ve 21 letech chtěla dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
10.10.19 18:52
@Kyticka99 píše:
Dobré odpoledne, už jsem celkem zoufalá a jediné co mě v dnešních dnech drží nad vodou je čtení témat na téma proč vás přítel či manžel opustil a zda je šance že se vrátí.. :nevim: ve zkratce mě můj přítel opustil před pár dny se slovy už nejsem šťastný, neklape nám to, jen se hádáme atd..přitom ješte ten den jsme spolu byli dokonce na výletě a vše vypadalo normálně..jeho rozhodnutí bylo naprosto nečekané. Byli jsme spolu 2,5 let a přítel byl o 17 let starší než já..jeste nikdy jsem nikoho nemilovala jako jeho..vim ze to zni jako klise ale je to tak. A ted nemuzu spat ani jist, v praci musim normalne fungovat ale jen co prijdu domu tak brecim a utapim se v otazkach, proc a co delat aby me zase miloval…prosim poradte

Chce to čas a přejde to. Jednou se otočíš zpětně a budeš ráda, protože budeš mít jiného 8) Co teď cítíš, je normální. A na něj se vykašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
10.10.19 18:52

@Kfětoslava co je ti do toho, jak říkám dítěti? A třeba by ho v 21 chtela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 18:53

Ano, také si myslím, že se začal obávat, že budeš chtít hnízdit. Většina mužů ve středním věku už děti nechce, chce mít svůj klid, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
10.10.19 18:54
@karkarka píše:
@Kfětoslava co je ti do toho, jak říkám dítěti? A třeba by ho v 21 chtela :jazyk:
Že je to pěkná trapárna :lol: ty mimísku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria