Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladateli tak me napada jestli se nenajde tady nejaka, ktera by chtela vymést pavuciny?
Aspon by vedela do ceho jde. Takovy barterovy obchod ![]()
Tvůj hlavní problém je, že nemáš kolem sebe nějakou sociální síť, kde se vyskytují ženský, ať už zadaný nebo nezadaný. Oslovovat neznámý ženský je blbost, na to prostě nemáš a jen se ztrapníš navenek i dovnitř. To holt není tvůj způsob boje (ostatně jako většiny normálních chlapů).
Musíš zapadnout do nějaký skupiny, kde jsou baby a krok po kroku s nima začít normálně komunikovat.
A paralelně si hodit sex s nějakou kněžkou lásky, ideálně dražší citlivější eskort, jak radil robot Ou, aby, až dojde na lámání chleba s normální holkou, to neudělalo problém. Jen se proboha nezamiluj do nějaký šlapky, nebo si tě omotá kolem prstu a sedře z prachů.
@Russet píše:
@Dena12
Já bych zas ocenila spíš to kafe než lezeckou stěnu
I ja…takovy typ rande viz vyse by mne zarucene odradil okamzite.
@Garou píše:
Hele seznamky jsou k ničemu je to kvůli tomu že ten nepoměr mužu k ženám je tam fakt velký. Trošku bych polemizoval s tím, že když jako budeš cvičit a mit dobrý tělo že to pomuže. Moje vlastní zkušenost je že to nemá na nic vliv. Samo že vypadáš líp. Ale je potřeba vědět že je to dlouhodobá věc. Třeba rok až dva. Nabrat nějaké svaly a stabilizovat tělo. A to fakt třikrát týdně cvičení. Bude ti to stát za to, když to takovou roli nehraje.? Spíš je to asi o drzosti a ne o tom jestli vypadáš jak model. Já třeba vypadám dobře a i jsem leta sportoval. Ale myslíš ze bych měl o to víc zájemkyň? Je to o tom kde a jak se pohybuješ, jestli všude autem, nechodíš nikde pravidelně, třeba stejný okruh lidí. Mužeš vypadat sebe víc dobře. A o ta vada, ten předkus narovinu to problém je. Vetšině žen to bude vadit. Já měl rovnátka a i to se vetšine nelíbilo. Myslím jako v práci. Když jsem nahodil takový dotaz. Je to hodne o tom v jake bubline se pohybuješ. Musíš hledat mladší. Ženský v 27 vyhlíží nějak uz svatbu vetšinou a to není tvoje cílova skupina myslím. Tak 20-24max. Mladá holka nebude mit takový nároky, sama nic moc nemá. Starší bude vyžadovat tak dlouhej seznam že bys to nemusel přežít. A prý je atraktivní chlap podle toho jestli má co nabídnout. Vlastní bydlení, auto, dobrou práci. Tak si to přeber. Já tomu taky moc nerozumím vetšinou čtu požadavky žen tak že by človek musel byt tak nějak všechno do kupy. Dobře vypadající, dobrá práce, sportovec, mimořádně zajištěný. A nakonec v dusledku vidím ženský co jsou celkem ok s chlapem co má hodně daleko do dobře vypadajícího i vydělavajícího. Hulí jednu od druhé, zadlužen. Auto si pořidila ona aby měli čim jezdit. No… tak realita je uplne jinde.
dobre vypadat a dobra prace je myslim pro vetsinu dostacujici
@Russet píše:
Já lovit nechci. Kdybych náhodou chtěla nového chlapa, asi bych se zabouchla do třídního učitele svého syna nebo třeba učitele hudby. Musela bych ho vidět jinde, při nějaké bohulibé činnosti. Ne za barem s pivsonem v ruce.
zajimave je, ze lidi, kteri se chodi bavit problem se seznamenim nemivaji.
Jeste jsem tu necetla zadneho panice, ktery by nebyl introvert jako poleno. Bez kamaradu, abstinent, nekurak, nikam nechodi, konicky individualni.
O vtipnost a flirt se snažím, až když holku líp poznám a to se nestává moc často. Jsem prostě introvert a tak probíhá ten pokec.
Jenze zrovna to casto rozhoduje co bude dal …. je potreba zapusobit hned a poznavat se az potom nebo nebude koho poznavat.
Hele, už dýl nad tou diskuzí přemýšlím a napadlo mě - mě vždycky přilákala nějaká drzost nebo vtipné poznámky chlapa. Žádné extrémy, ale ta holka může přemýšlet třeba jak ti tu drzost oplatit nebo co odpovědět a ne jak jsi byl nervózní.
Ale k tomu je potřeba nějaký kolektiv se stejnými zájmy, ne chodit po knihovně a doufat v princeznu.
Proč hned zavrhuješ tu práci a školu? To jsi výhradně v mužském kolektivu? ![]()
@Venetia První dojem moc nedokážu udělat, to vím. Práci mám průměrnou a podle mě působím mile jako obyč kluk.
@prejeta_zaba Tak já se ze začátku spíš snažím zapůsobit a být drzej anebo zkoušet vtipný poznámky nejsou úplně můj styl hlavně ne na začátku. Třeba humor mám hodně rád, ale nejvíc dvojsmysly a na to reagujou holky blbě, tak to radši nepoužívám.
No v práci je jedna nezadaná holka, ale ta se mi nelíbí, proto mi je jedno, co si myslí. Takže u ní klidně používám ty dvojsmysly a říkám hodně blbostí bez přemýšlení, protože se chci jen bavit a ne jí získat. Tak já si s nikým ze školy nepíšu a ani bych nevěděl, co napsat nějaký holce ze školy po tak dlouhý době.
Ahoj, nedá mi to a zapojím se do diskuze. Zkusil jsi už na seznamce napsat holce co tam nemá žádnou fotku a má uvedené pouze koníčky, případně krátký popis jak vypadá? Sama jsem na seznamce byla, záměrně jsem si tam nedávala fotku, abych se vyhla bombardování zprávama od chlapů, kteří hledají jen sex. Když mi někdo napsal, odpověděla jsem a až po pár mailech kdy jsem zjistila, že si máme co říct, jsem poslala fotku. Sešla jsem se celkem se třemi muži. Přičemž s tím posledním jsem dodnes a máme spolu skoro 3 leté dítě a jsme spokojení. Držím palce ![]()
@dredulacmi No tak to si na té v práci aspoň potrénuješ komunikaci s holkama a třeba se z toho něco vyvine
No, dvojsmysly u třicetiletého chlapa můžou působit dost oplzle, tak je dobrý, že je moc nepoužíváš.
Řekla bych, že takových lidí je spousta, jenom to chce hledat příležitosti a nebát se využít kouzlo okamžiku (k tomu je třeba fajn trocha alkoholu). Tak lovu zdar. ![]()
@janamarti První holka, který jsem tam napsal neměla fotku a s tou jsem si chvilku povídal, pak ale přestala psát. Zkoušel jsem psát i dalšíma (odhaduje tak 10-20 holek) a žádná neodpověděla. No aspoň je vidět, že někdo se tam dokáže fakt seznámit ![]()
@Jaholos píše:
Hele zakladatel, na te seznamce proste nemas atraktivni profil. Nemas dobry fotky, treba nejsi moc atraktivni,
Přesně tak, seznamka je o fotkách. Pokud holky uvidí atraktivní mužský obličej, tak není problém. Můj bratranec je celkem dost fešák a když si dá do jakékoliv seznamky svoje foto, dostává 50 až 200 odpovědí. Všechno je to o fotce obličeje, to je celé tajemství úspěšnosti seznamek.
@Karmínie píše:
Přesně tak, seznamka je o fotkách. Pokud holky uvidí atraktivní mužský obličej, tak není problém. Můj bratranec je celkem dost fešák a když si dá do jakékoliv seznamky svoje foto, dostává 50 až 200 odpovědí. Všechno je to o fotce obličeje, to je celé tajemství úspěšnosti seznamek.
Je to pravda proto my ošklivější musíme operovat v přítmí barů a diskoték.. ![]()
@Karmínie Je pravdou, že úplně původně jsem tam měl jinou fotku a to se neozíval nikdo. Pak jsem to změnil a teď už se i některý holky ozvou, ale je to jen menšina, z toho co bych chtěl. Když mám předkus, tak stejně nemůžu udělat extra dobrý fotky. Maximálně bych mohl zkusit fotky, kde mám zavřenou pusu, ale nevím jestli to je dobrý nápad.
Krasavci to mají vždycky lehčí.
@david85lbc Jo to říkáš dobře
není tam tolik vidět, do toho může pomoct alkohol. Ale já vyloženě nejsem barovej a diskotékovej typ a nemám pořádně s kým bych tam šel. Říkám si, že by to ale mohlo stát za zkoušku.
@dredulacmi píše:
@Karmínie Je pravdou, že úplně původně jsem tam měl jinou fotku a to se neozíval nikdo. Pak jsem to změnil a teď už se i některý holky ozvou, ale je to jen menšina, z toho co bych chtěl. Když mám předkus, tak stejně nemůžu udělat extra dobrý fotky. Maximálně bych mohl zkusit fotky, kde mám zavřenou pusu, ale nevím jestli to je dobrý nápad.
Krasavci to mají vždycky lehčí.@david85lbc Jo to říkáš dobřenení tam tolik vidět, do toho může pomoct alkohol. Ale já vyloženě nejsem barovej a diskotékovej typ a nemám pořádně s kým bych tam šel. Říkám si, že by to ale mohlo stát za zkoušku.
Zkusit to můžeš ale ono to taky není úplně easy.. Nejlíp se seznamuje a bali přes sport a koníčky..
Jinak začíná plesová sezóna zachvilku a to jest daleko lepší než disko a bary..
@david85lbc píše:
Nejlíp se seznamuje a bali přes sport a koníčky..
Omyl, nejlíp se balí na obličej. Chlap má buď hezký obličej a na každém prstu 10 holek, nebo nemá hezký obličej a je sám. Bez ohledu na koníčky, iteligenci, charakter atd. Ošklivý obličej lze kompenzovat jen jednou jedinou věcí, pár miliard na kontě.