Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
15.8.19 19:46

@Prof. Farnsworth Tak u nás (jsem taky ze ZL kraje) je to docela slušný. My jsme holt venkov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
15.8.19 19:53

Hele tak podle toho, co tu pises, Jirko, tak to si budes muset platit tu procesionalku do konce zivota. Nedokazu si predstavit dospelou zenskou, ktera by chtela chlapa, co bydli s rodicema. Kolik vlastne takova profesionalka bere? Jirka usetri 9k na najmu, kdyz bydli u rodicu, tak kolikrat si misto toho mesicne vrzne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.8.19 20:02
@fera21 píše:
@Prof. Farnsworth Tak u nás (jsem taky ze ZL kraje) je to docela slušný. My jsme holt venkov :D

Tak to ani nebudu psát kolik beru, protože pak bych ty moravačky nestačil odhánět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.8.19 20:09
@Prof. Farnsworth píše:
Tak to ani nebudu psát kolik beru, protože pak bych ty moravačky nestačil odhánět :mrgreen:

Pohov jo :D U nás máme skromné dcérky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
15.8.19 20:30
@bobulka88 píše:
Hele tak podle toho, co tu pises, Jirko, tak to si budes muset platit tu procesionalku do konce zivota. Nedokazu si predstavit dospelou zenskou, ktera by chtela chlapa, co bydli s rodicema. Kolik vlastne takova profesionalka bere? Jirka usetri 9k na najmu, kdyz bydli u rodicu, tak kolikrat si misto toho mesicne vrzne? :think:

Dobrá otázka :lol:
Chlapi, kolik dá za jednu návštěvu? Litr? Nebo víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.8.19 21:19
@milami píše:
Dobrá otázka :lol:
Chlapi, kolik dá za jednu návštěvu? Litr? Nebo víc?

Záleží, co si objedná a jak drahou a pěknou dámu si vybere. Za krize prý na ostravsku chodily šlapky i za stravenky. Nějaká vyžilá nebo fetka půjde i za pětikilo, luxusní pracovnice za desítky tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.8.19 22:16
@bobulka88 píše:
Hele tak podle toho, co tu pises, Jirko, tak to si budes muset platit tu procesionalku do konce zivota. Nedokazu si predstavit dospelou zenskou, ktera by chtela chlapa, co bydli s rodicema. Kolik vlastne takova profesionalka bere? Jirka usetri 9k na najmu, kdyz bydli u rodicu, tak kolikrat si misto toho mesicne vrzne? :think:

Vy mě teda dávate zabrat. :-) Ale vím že to se mnou myslíte dobře. Tak jsem přemýšlel, osamostatním se, zkusím třeba bydlet rok nebo dva v nájmu a pak uvidím co dál. :-) Budu to brát jako takovou vojnu, na kterou mě nechtěli vzít kvůli koktání. :-) Tak doufám že mě budete držet palce. Momentálně ted jsem naprosto nepoužitelný chlap, ženských se bojím, snad se to odstěhováním změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
15.8.19 22:22

@Prof. Farnsworth tak to se manzelovi vyplatim, desitky tisic ho urcite nestojim. Nebo aspon ne kazdy mesic :lol:

@84jirka Vsak kdyz ti to nebude samotnymu vyhovovat, tak te snad rodice vezmou zpatky, ne? Jen je teda otazka, jestli hledas zenskou, nebo jen vaginu s prsama. Tam by se ti ta profesionalka vyplatila vic, pritelkyne preci jen bude chtit nejakej darek, kytku, veceri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.8.19 22:29
@bobulka88 píše:
@Prof. Farnsworth tak to se manzelovi vyplatim, desitky tisic ho urcite nestojim. Nebo aspon ne kazdy mesic :lol:@84jirka Vsak kdyz ti to nebude samotnymu vyhovovat, tak te snad rodice vezmou zpatky, ne? Jen je teda otazka, jestli hledas zenskou, nebo jen vaginu s prsama. Tam by se ti ta profesionalka vyplatila vic, pritelkyne preci jen bude chtit nejakej darek, kytku, veceri…

Budu se snažit nebýt sám, budu se snažit chodit mezi lidi. Chci všechno, ženskou i vaginu i prsa, s kytkou a večeří počítám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.8.19 22:38
@84jirka píše:
Vy mě teda dávate zabrat. :-) Ale vím že to se mnou myslíte dobře. Tak jsem přemýšlel, osamostatním se, zkusím třeba bydlet rok nebo dva v nájmu a pak uvidím co dál. :-) Budu to brát jako takovou vojnu, na kterou mě nechtěli vzít kvůli koktání. :-) Tak doufám že mě budete držet palce. Momentálně ted jsem naprosto nepoužitelný chlap, ženských se bojím, snad se to odstěhováním změní.

Myslím, že když už ses k tomu odvážil, že to s tebou nebude až zas tak špatný. Hlavně teďka, když už ses k tomu přesvědčil, nesmíš cuknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.8.19 22:44
@fera21 píše:
Myslím, že když už ses k tomu odvážil, že to s tebou nebude až zas tak špatný. Hlavně teďka, když už ses k tomu přesvědčil, nesmíš cuknout.

Tak doufám že nejsem ůplně ztracenný případ a všechno ještě doženu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35952
15.8.19 22:49
@Prof. Farnsworth píše:
Tak 25 tisíc čistýho není žádná hitparáda. Tím moc dojem neudělá.

Nejsi moc náročný? Ja kolikrát 25 tisíc nevydělám ani za týden, a to jsem v Praze! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.19 23:08
@jege píše:
Nejsi moc náročný? Ja kolikrát 25 tisíc nevydělám ani za týden, a to jsem v Praze! :cert:

vydělávat 25 tisíc za týden je teda fakt bída, zkusil bych požádat o dávky v hmotné nouzi nebo jak se to jmenuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35952
15.8.19 23:25
@n1ck píše:
vydělávat 25 tisíc za týden je teda fakt bída, zkusil bych požádat o dávky v hmotné nouzi nebo jak se to jmenuje :-)

To mám v plánu a také příspěvek na bydlení! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
15.8.19 23:39
@bobulka88 píše:
@Prof. Farnsworth tak to se manzelovi vyplatim, desitky tisic ho urcite nestojim. Nebo aspon ne kazdy mesic :lol:@84jirka Vsak kdyz ti to nebude samotnymu vyhovovat, tak te snad rodice vezmou zpatky, ne? Jen je teda otazka, jestli hledas zenskou, nebo jen vaginu s prsama. Tam by se ti ta profesionalka vyplatila vic, pritelkyne preci jen bude chtit nejakej darek, kytku, veceri…

Žádné braní zpátky u chlapa 35+, to by mu rodiče zase prokázali medvědí službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí