Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@david85lbc píše:
To si jen myslíš já taky nejsem žádný don chuan. Ale v osmnácti pokud máš zázemí tak pro holky v tomto věku je to silné afrodiziakum, nad dvacet k tomu přidáš i pěkný vůz a lepší bydlení opět silné afrodiziakum pro spousty žen. A teď si vem zakladatele, ten kdyby tam měl třeba už ve svém věku vlastní baráček tak si spousta žen utrhne rodidla..
Mas pravdu, samozrejme nesmi vazit treba 150kg nebo vypadat jako Quasimodo. Ale proste normalni chlapek, ktery ma praci, dum, auto je pro zeny pritazlivy. Akorat taky pozor, zakladatel by se nemel moc vazat a skoncit s prvni, kterou pozna. Hadam, ze to dopadne tak, ze ho sbali nejaka zoufalka, ktery ujizdi vlak a uvaze do manzelstvi a ditete. A on jeste bude v dobrem vzpominat na svuj zivot predtim. ![]()
@david85lbc píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Asi to tak musí být, dle toho co zakladatel psal nekouří, moc nepije nikam moc nechodí, za ženské neutrácí, žije u rodičů a peníze má větší než jsou standardem v tom regionu. Takže z toho vychází že na účtu musí být už celkem slušný základ.
@84jirka 9 tisíc je normální cena. Ale koukal jsem na ceny nemovitostí v UH tak bych koupil byt.
Asi tak.
Jenže já v tom vidím pořád nějaké výmluvy a tak trochu (hodně) i vliv rodičů. Některé věty jsou jak z hlavy důchodce.
Zkrátka, jak už bylo řečeno - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
@84jirka píše:
Moji rodiče jsou pravý opak, nechtějí abych se odstěhoval a taky asi nechtějí abych měl přítelkyni nebo je jim to jedno.
kecy kecy kecy. Tvoji rodiče s tím nemají nic společného, je to jenom tvůj život a je jedno co chtějí nebo nechtějí rodiče. Pokud tohle nevnímáš, tak ti není pomoci…
Vazeny zakladateli, jak jsem zbezne precetla diskuzi a reknu ti, ze ty jsi typ cloveka, u ktereho se ani nedivim, ze je panic. Jde videt, ze jsi vazany na rodice, mas od nich vyplachly mozek. V 35 letech pises bud jak duchodce nebo jak pubertak. Tobe se nechce stehovat od rodicu, rodice nechteji abys mel pritelkyni, tak budes s nimi bydlet a budes panic az do smrti
peknej zivot no
nechce se ti stehovat, protoze mama hotel je fajn, tak na co platit najem. Ale v tomto je presne rozdil mezi tebou a chlapama, co zasunou
dokud nezmenis svuj zivot, tak budes navzdy sam a panic. Hodne stesti ![]()
@Lovelytrue píše: …V 35 letech pises bud jak duchodce nebo jak pubertak…
To je přesný… taky jsem si toho všimla… je to z extrému do extrému ![]()
Příspěvek upraven 15.08.19 v 15:11
Je to tak, je treba udelat krok do neznama a proste vyjit z toho co znam a svych jistot a zkusit ten zivot sam. Na to plno lidi nema a proste jen vedou reci, jaka je zmena a komu uskodi a ze nebudou vyhazovat nedke penize atd. ![]()
@milami stejne si myslim, ze si to zakladatel neuvedomi. Takovi lide si to nikdy neuvedomi, protoze kdyby chtel, tak svuj zivot uz davno zmeni ![]()
@Lovelytrue píše:
@milami stejne si myslim, ze si to zakladatel neuvedomi. Takovi lide si to nikdy neuvedomi, protoze kdyby chtel, tak svuj zivot uz davno zmeni
děkuji ted mám z toho co jste napsali deprese a ůzkost, děkuji, musím to nějak zvládnout
@Lovelytrue píše:
Vazeny zakladateli, jak jsem zbezne precetla diskuzi a reknu ti, ze ty jsi typ cloveka, u ktereho se ani nedivim, ze je panic. Jde videt, ze jsi vazany na rodice, mas od nich vyplachly mozek. V 35 letech pises bud jak duchodce nebo jak pubertak. Tobe se nechce stehovat od rodicu, rodice nechteji abys mel pritelkyni, tak budes s nimi bydlet a budes panic az do smrtipeknej zivot no
nechce se ti stehovat, protoze mama hotel je fajn, tak na co platit najem. Ale v tomto je presne rozdil mezi tebou a chlapama, co zasunou
dokud nezmenis svuj zivot, tak budes navzdy sam a panic. Hodne stesti
Ale já nemám bydlení doma zadarmo
@84jirka píše:
děkuji ted mám z toho co jste napsali deprese a ůzkost, děkuji, musím to nějak zvládnout
Zvládneš to, pokud si připustíš, že @Lovelytrue to napsala sice drsně a bez obalu, ale pravdivě. Kéž by tě to nakoplo k řešení…
@84jirka píše:
Ale já nemám bydlení doma zadarmo
Tak to předpokládám, že doma nějakou částkou přispíváš a nenecháváš se živit jak nezletilé dítě.
Takže Jirko, co tedy chceš? Na bydlení s rodiči si stěžuješ, cítíš se tam jak ve vězení, peníze jim dáváš, ale osamostatnit se a platit si svoje nebo „svoje“ nechceš.
@milami píše:
Tak to předpokládám, že doma nějakou částkou přispíváš a nenecháváš se živit jak nezletilé dítě.
Takže Jirko, co tedy chceš? Na bydlení s rodiči si stěžuješ, cítíš se tam jak ve vězení, peníze jim dáváš, ale osamostatnit se a platit si svoje nebo „svoje“ nechceš.
To ti reknu presne, Jirka nechce nic menit, protoze je pripos. ranej z rodicu a investovat se mu take nechce, takze idealne by hledal babu s bytem, ktera by mu zdarma davala sexualni lekce a od ktere by se vracel do svyho detskyho pokojicku. Levne a prakticke reseni. Uz vidim ty zastupy zen
.
Jirino, tvuj problem neni koktani a panictvi, ale totalni podrizeni rodicum a drzgresle syndrom. Holt kdo chce smocit, ten musi investovat. A nemyslim tim nejakou obligatni prvni veceri, ale predevsim nebydlet u mamy, kam si ve skoro ctyriceti nesmim pozvat holku.
@ontarova.stara píše:
To ti reknu presne, Jirka nechce nic menit, protoze je pripos. ranej z rodicu a investovat se mu take nechce, takze idealne by hledal babu s bytem, ktera by mu zdarma davala sexualni lekce a od ktere by se vracel do svyho detskyho pokojicku. Levne a prakticke reseni. Uz vidim ty zastupy zen.
Jirino, tvuj problem neni koktani a panictvi, ale totalni podrizeni rodicum a drzgresle syndrom. Holt kdo chce smocit, ten musi investovat. A nemyslim tim nejakou obligatni prvni veceri, ale predevsim nebydlet u mamy, kam si ve skoro ctyriceti nesmim pozvat holku.
Taky se mi zdá, že je náš Jirka trochu na peníze. Devět tisíc za nájem se mu zdá moc, přitom nám tvrdí, jak solidně vydělává. Otázkou je taky, co myslí pod tím „solidně“ - jestli je to 25 tisíc, nebo 50.
Já bych ani neřekl, že je Jirka na prachy. On spíš bude trochu nepolíbenej světem a trochu drženej rodiči jako rukojmí podle hesla - Na co si hledat ženskou, v létě jsou noci krátký, to si jí moc neužiješ a v zimě bys jí musel topit. Bydlí doma pravděpodobně za pár šupů, čímž si ho rodiče tak trochu jistí, aby jim nefrnknul a proto logicky nemůže vědět jaká je skutečná cena za pronájem. Nejspíš to nikdy nepotřeboval zjišťovat, takže ten náraz na realitu může být dost drsný. A co se týče té změny, otázka je, jak je kdo z nás naladěný. V pětatřiceti je člověk pořád ještě mladej a příroda si prostě žádá svoje, na druhé straně, 35 je už věk, kdy člověk nemění věci kolem sebe a nepřizpůsobuje se novým okolnostem až zas tak snadno. Zvlášť, když je mu doma asi naznačováno, že vyproštění z mamma hotelu je považováno za zradu, protože pohrdne náručí rodičů a vrhne se do světa hříchu, který ho bude stát jeho těžce našetřené peníze (to, že si ty peníze pravděpodobně vezme do hrobu nebo je schlamstnou synovci a neteře, to už páni rodičové nevidí). Já vidím primárně chybu ani ne tak v tom klukovi, jako v jeho papínkách. Oni nevychovali člověka, ale bonsaj, které přepečlivě přistřihovali přírůstky a tak ho udrželi na hranici dospělosti i po třicítce (všiml jsem si některých prvků dětinskosti v jeho projevu, to není, Jirko, nic proti tobě, ty za to vlastně ani tak moc nemůžeš), jenže ten kluk proti tomu kolem sebe vidí rozvoj svých vrstevníků a výsledkem je pěknej guláš v hlavě.