Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@84jirka píše:
lepší bude když to asi proberu s psycholožkou
Co? To honění? ![]()
@zu.syk píše:
Co? To honění?
Třeba je tam menší hodinová sazba. I když to bude spíš jenom orálně, bezkontaktně a ani ho to neuspokojí
.
@84jirka píše:
lepší bude když to asi proberu s psycholožkou
Zavolej té blondýně, co máš vybranou a nevymýšlej s psycholožkou. S tou to můžeš probrat potom ![]()
@n1ck píše:
Třeba je tam menší hodinová sazba. I když to bude spíš jenom orálně, bezkontaktně a ani ho to neuspokojí.
@84jirka píše:
to mám fakt radost že se bavíte
Ale no tak
S humorem a nadhledem jde všechno líp…
@84jirka píše:
Není jednuduché se odstěhovat. Já pracuji s otcem doma v dílně, opravujeme auta. Jsem s píš přemýšlel že bych si udělal doma podkrovní bydlení kde bych měl samostatnou domácnost. Spoustu lidí tak bydlí.
Vidíš a já opět vidím že nechceš opustit komfortní zónu, vždyť to že pracuješ s otcem přeci nebrání bydlet jinde, nikdo netvrdí opustit dobře placené zaměstnání. A už vůbec to neznamá že půjdeš bydlet jinam a musíš jít automaticky do hypotéky.
@84jirka píše:
no ještě nejsem objednaný
Budu se opakovat já bych s profesionálkou ještě posečkal.. Pokud jde o sexuální uvolnění zkus tu tantru/erotickou masáž.
Pochopil jsem že žiješ na UH tam to celkem znám
bydlení levné, holek hodně a k tomu přátelské.. ![]()
@david85lbc píše:
Budu se opakovat já bych s profesionálkou ještě posečkal.. Pokud jde o sexuální uvolnění zkus tu tantru/erotickou masáž.
Pochopil jsem že žiješ na UH tam to celkem známbydlení levné, holek hodně a k tomu přátelské..
Joo, tady u nas jsme vsichni pratelsti
Proc mu vymlouvas nejakou tu holku na private a doporucujes radsi masaz? Nemyslim zle, jen me to zajima.
@Lilian1980 píše:
Joo, tady u nas jsme vsichni pratelstiProc mu vymlouvas nejakou tu holku na private a doporucujes radsi masaz? Nemyslim zle, jen me to zajima.
@Lilian1980 myslím že bych šel polehoučku, nebudu tu tvrdit něco o nemocech pravděpodobnost je vyšší že něco chytne od holky ze seznamky či baru než u profi, ale jde o to aby pak nemusel žít s pocitem že to poprvé bylo placené. Ta masáž mě příde jako střed může to zažehnout motor, ale pokud ne tak je to furt jen „masáž“.
@david85lbc píše:
Vidíš a já opět vidím že nechceš opustit komfortní zónu, vždyť to že pracuješ s otcem přeci nebrání bydlet jinde, nikdo netvrdí opustit dobře placené zaměstnání. A už vůbec to neznamá že půjdeš bydlet jinam a musíš jít automaticky do hypotéky.
Mě se prostě nechce platit nájem, budu platit jak mourovatý a nikdy to nebude moje, a k tomu ještě realitce se musí dát výpalné.
@84jirka píše:
Mě se prostě nechce platit nájem, budu platit jak mourovatý a nikdy to nebude moje, a k tomu ještě realitce se musí dát výpalné.
Kecy v kleci, osamostatnit se co nejdřív! Být tvýma rodičema tak tě ženu bičem
@david85lbc
Jsi chlap, nejspíš do toho vidíš víc
Je fakt, že já si teda vůbec nedovedu představit, že bych za sex platila, ale právě jsem myslela, že chlapi tohle neřeší, když se uživí tolik profesionálek ![]()
@84jirka
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Jirko, rad tu máš dost, teď už je to jen na Tobě. Držím palce a dej vědět, jestli ses někam pohl.
@Katydr píše:
Kecy v kleci, osamostatnit se co nejdřív! Být tvýma rodičema tak tě ženu bičem
Moji rodiče jsou pravý opak, nechtějí abych se odstěhoval a taky asi nechtějí abych měl přítelkyni nebo je jim to jedno.
@84jirka píše:
Moji rodiče jsou pravý opak, nechtějí abych se odstěhoval a taky asi nechtějí abych měl přítelkyni nebo je jim to jedno.
Tak jasně, kdo by dělal v té vaší autodílně.
Nech mě hádat - nedostáváš tam žádnou pořádnou mzdu, spíš v podstatě kapesné. Nejspíš tam ani nejsi formálně zaměstnaný.
Sourozenci vypadli z domu a bydlí ve svém s rodinami.
Ty jsi zůstal a samozřejmě tam pracuješ od rána do večera, protože to stejně jednou dostaneš, tak vlastně děláš na svém.
Trefil jsem se?