Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
12.8.19 22:03
@84jirka píše:
lepší bude když to asi proberu s psycholožkou

Co? To honění? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.8.19 22:06
@zu.syk píše:
Co? To honění? :lol:

Třeba je tam menší hodinová sazba. I když to bude spíš jenom orálně, bezkontaktně a ani ho to neuspokojí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.8.19 22:15
@84jirka píše:
lepší bude když to asi proberu s psycholožkou

Zavolej té blondýně, co máš vybranou a nevymýšlej s psycholožkou. S tou to můžeš probrat potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
13.8.19 08:16
@n1ck píše:
Třeba je tam menší hodinová sazba. I když to bude spíš jenom orálně, bezkontaktně a ani ho to neuspokojí :-).
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.8.19 08:53
@zu.syk píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to mám fakt radost že se bavíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
13.8.19 09:26
@84jirka píše:
to mám fakt radost že se bavíte

Ale no tak :lol: S humorem a nadhledem jde všechno líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
13.8.19 09:57
@84jirka píše:
Není jednuduché se odstěhovat. Já pracuji s otcem doma v dílně, opravujeme auta. Jsem s píš přemýšlel že bych si udělal doma podkrovní bydlení kde bych měl samostatnou domácnost. Spoustu lidí tak bydlí.

Vidíš a já opět vidím že nechceš opustit komfortní zónu, vždyť to že pracuješ s otcem přeci nebrání bydlet jinde, nikdo netvrdí opustit dobře placené zaměstnání. A už vůbec to neznamá že půjdeš bydlet jinam a musíš jít automaticky do hypotéky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
13.8.19 10:02
@84jirka píše:
no ještě nejsem objednaný

Budu se opakovat já bych s profesionálkou ještě posečkal.. Pokud jde o sexuální uvolnění zkus tu tantru/erotickou masáž.
Pochopil jsem že žiješ na UH tam to celkem znám :lol: bydlení levné, holek hodně a k tomu přátelské.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.8.19 11:15
@david85lbc píše:
Budu se opakovat já bych s profesionálkou ještě posečkal.. Pokud jde o sexuální uvolnění zkus tu tantru/erotickou masáž.
Pochopil jsem že žiješ na UH tam to celkem znám :lol: bydlení levné, holek hodně a k tomu přátelské.. :D

Joo, tady u nas jsme vsichni pratelsti :pankac: Proc mu vymlouvas nejakou tu holku na private a doporucujes radsi masaz? Nemyslim zle, jen me to zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
13.8.19 12:36
@Lilian1980 píše:
Joo, tady u nas jsme vsichni pratelsti :pankac: Proc mu vymlouvas nejakou tu holku na private a doporucujes radsi masaz? Nemyslim zle, jen me to zajima.

@Lilian1980 myslím že bych šel polehoučku, nebudu tu tvrdit něco o nemocech pravděpodobnost je vyšší že něco chytne od holky ze seznamky či baru než u profi, ale jde o to aby pak nemusel žít s pocitem že to poprvé bylo placené. Ta masáž mě příde jako střed může to zažehnout motor, ale pokud ne tak je to furt jen „masáž“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.8.19 15:46
@david85lbc píše:
Vidíš a já opět vidím že nechceš opustit komfortní zónu, vždyť to že pracuješ s otcem přeci nebrání bydlet jinde, nikdo netvrdí opustit dobře placené zaměstnání. A už vůbec to neznamá že půjdeš bydlet jinam a musíš jít automaticky do hypotéky.

Mě se prostě nechce platit nájem, budu platit jak mourovatý a nikdy to nebude moje, a k tomu ještě realitce se musí dát výpalné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.8.19 15:56
@84jirka píše:
Mě se prostě nechce platit nájem, budu platit jak mourovatý a nikdy to nebude moje, a k tomu ještě realitce se musí dát výpalné.

Kecy v kleci, osamostatnit se co nejdřív! Být tvýma rodičema tak tě ženu bičem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.8.19 15:56

@david85lbc
Jsi chlap, nejspíš do toho vidíš víc :palec: Je fakt, že já si teda vůbec nedovedu představit, že bych za sex platila, ale právě jsem myslela, že chlapi tohle neřeší, když se uživí tolik profesionálek :think:
@84jirka
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Jirko, rad tu máš dost, teď už je to jen na Tobě. Držím palce a dej vědět, jestli ses někam pohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.8.19 16:32
@Katydr píše:
Kecy v kleci, osamostatnit se co nejdřív! Být tvýma rodičema tak tě ženu bičem

Moji rodiče jsou pravý opak, nechtějí abych se odstěhoval a taky asi nechtějí abych měl přítelkyni nebo je jim to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.8.19 16:45
@84jirka píše:
Moji rodiče jsou pravý opak, nechtějí abych se odstěhoval a taky asi nechtějí abych měl přítelkyni nebo je jim to jedno.

Tak jasně, kdo by dělal v té vaší autodílně.

Nech mě hádat - nedostáváš tam žádnou pořádnou mzdu, spíš v podstatě kapesné. Nejspíš tam ani nejsi formálně zaměstnaný.
Sourozenci vypadli z domu a bydlí ve svém s rodinami.
Ty jsi zůstal a samozřejmě tam pracuješ od rána do večera, protože to stejně jednou dostaneš, tak vlastně děláš na svém.

Trefil jsem se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria