Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.19 20:22
@84jirka píše:
Ahoj, tak jsem zpět, byl jsem přes víkend odjetý na vodě, tak jsem nemohl psát. :-) Jsem se asi rozhodl že zkusím tu profesionálku. A asi to budu muset zkusit víckrát. Jednou asi bude málo. Mám už vybranou jednu blondýnku s dvojkama prsama. :-) Když už mám za to platit, tak at je hezká. Jen mít dost odvahy ji zavolat a domluvit to. :-)
Čoveče hlavně někde něco nechytni… :think:
  • Citovat
  • Upravit
1194
11.8.19 20:31
@84jirka píše:
Ahoj, tak jsem zpět, byl jsem přes víkend odjetý na vodě, tak jsem nemohl psát. :-) Jsem se asi rozhodl že zkusím tu profesionálku. A asi to budu muset zkusit víckrát. Jednou asi bude málo. Mám už vybranou jednu blondýnku s dvojkama prsama. :-) Když už mám za to platit, tak at je hezká. Jen mít dost odvahy ji zavolat a domluvit to. :-)

A to k te vode chodis sam nebo co? Ti vodaci a tak byvaji docela druzni, to se divim, ze se tam neseznamis.
Jinak s tou profesionalkou dobra volba, aspon zjistis, ze na tom sexu nic neni a neni to takovy zazrak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
11.8.19 20:35
@84jirka píše:

Ahoooj, super. Jak bylo na vodě? S kým jsi byl? Mluvils s někým? Zavolat musíš, bez toho to asi nepůjde :lol: To dáš a bude to fajn. Jdi do toho :palec: Ale určitě jí řekni, jak na tom jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.8.19 20:53
@Anonymní píše: Čoveče hlavně někde něco nechytni… :think:

Neboj, všechno budu dělat s kondomem. Bratránek z Prahy nevyhledává profesionálky, a už měl několikrát pohlavní nemoc. Střídá to jak ponožky, měl už ženských tolik že by z toho byl lampionový průvod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.8.19 20:59
@Lilian1980 píše:
Ahoooj, super. Jak bylo na vodě? S kým jsi byl? Mluvils s někým? Zavolat musíš, bez toho to asi nepůjde :lol: To dáš a bude to fajn. Jdi do toho :palec: Ale určitě jí řekni, jak na tom jsi.

Jsem byl sám, jsem byl s gumovým člunem a elektromotorem na přehradě. Jsem byl hlavně testovat v kempu můj nový nafukovací stan. Se stanem jsem začátečník. :-) S nikým jsem nemluvil, snad příště to bude lepší. Snad mě tam dole bude fungovat jak má. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.8.19 21:00
@Anonymní píše:
No..neříkám, že ne..ale za mě nejdůležitější je, aby se nehrál na něco, co není. Musí zůstat pořád „svůj“. Z introverta extroverta nikdy neuděláš a když se tak začne přetvařovat, je to cesta do pekel. A tendence by tam možná i byly, podle úvahy Jirky oslovit ženu „Čau kočko“. To si hraje na to, co ve skutečnosti není a na takové oslovení já osobně bych brala úprk mílovými kroky.

S tímto souhlasím, v podobném duchu jsem už psala.
Ale jak jsi tady psala svůj příběh, víš, je velký rozdíl panic bydlící u rodičů v 26 letech nebo o 10 let později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 21:24

Já byl také nepolíbený panic do 35 let.
Nakonec se mi podařilo najít partnerku na seznamce přes společné zájmy.
Svojí sexuální a partnerskou minulost jsme nikdy neřešili.
Je nám fajn a i v sexu to klape.
Rozdíl je jen v tom, že nebydlím u rodičů a nekoktám, i když kvalitní řečník rozhodně nejsem.
Jde jen o to mít štěstí a natrefit na správný protějšek.

• Citovat
  • Upravit
522
11.8.19 21:57

Tohle téma založil troll, je přece jasné, že žádný chlap nemůže být panic ve 35 letech. To je tak hloupá pohádka, že zůstává rozum stát. Nestačím se divit, kolik lidí tady začalo brát touhle pohádku vážně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.8.19 22:00

@Karmínie
Když myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 22:11

@Karmínie
Ten chlapec má pravdu. Jen ty si žiješ v jiném světě a mezi lidma, kde tohle možný není. Ne všichni jsou tak „skvělí“ jako ty.

• Citovat
  • Upravit
2603
11.8.19 22:34
@Anonymní píše:
Jestli to tu Jiřík čte, tak prosím Jirko, neber si to osobně, co teď napíšu..Ale já jsem obecně takový ten typ, co ho nejvíc lákají „odložené případy“. Mám tendenci tíhnout k lidem i zvířatům, kteří nějak potřebují pomoct, něco řeší a já hrozně ráda jim pomáhám. Mě zkušení sebevědomí „donchuani“ nikdy nic neříkali, spíš jsem se jich bála a dopředu už měla obavy, že mě dřív nebo později podvedou, budou se otáčet za každou sukní…Možná je to i tím, že jsem dřív taky asi se dvěma takovým chvíli chodila. Hezouni, se zkušenostma, to bylo samé ťuťu ňuňu miláčku a za rohem mě podváděli, šmejdi. Byli si jistí, že můžou mít na každém prstu deset ženských. Ne, děkuji, takovéhle typy mě pro život teda vůbec nezajímají.

Reaguji tímto na několik podobných příspěvků, nejspíš od jedné anonymní přispěvatelky. Myslím, že část žen má ráda sebevědomé muže, ale i velká část žen má zas ráda muže třeba i méně sebevědomé. Já jako chlap bych se obloukem vyhnul velké části různých VIP osobností, ač nepopírám, že to jsou třeba velmi atraktivní ženy. Radši méně atraktivní, ale s normální mentalitou. Ne přehnaně sebevědomou, která bude podvádět, myslet si o sobě kdo víc co atd. S takovou, co si není s sebou moc jistá, to si chlap poradí. Přitom se říká, že muž víc dá na vzhled a žena kouká na jiné věci, jako je povaha ap.

Jiná věc je, jestli neradíme nějakému trollovi, neodvážím se posoudit. Ale vůbec nechci vyloučit, že nezkušení muži nebo i ženy v tomto věku nejsou. Co psali někde o Japonsku, tam je plno mladých lidí ve věku kolem 30 a zkušenost nulová. Já bych to nijak nedramatizoval.

On potřebuje najít vztah, nějaké zaučování, to je o ničem. S prostitutkou se moc nenaučí, to není normální sex jako když to jsou zamilovaní nebo jen akce na jeden večer. Té jde jen o to, aby bylo rychle hotovo, ona měla své prachy a našla si další číslo. Žádná něžnost tam nebude, tam leda zásun, vystříkat a konec. Nezkušenému se naopak klidně muže stát, že skončí dřív, než k tomu dojde. Uvidí nablízko nahou ženu, s kterou má mít sex. Pak klidně dojde k tomu, že se vystříká před penetrací, nebo z trémy se mu nepostaví. Nějaká paní, co by ho zaučovala, ta by si s tím poradila. Nějaká prostitutka, tak prostě vezme svoje peníze a práce pro ni skončí. A je tu dost vysoké riziko, že něco chytí. Nedoléčené pohlavní nemoci nebo i infekční nemoci, které se taky přenášejí stykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
11.8.19 23:29

@Náhodný host

hmm … tak to ja jsem s timto problemem setkala vickrat a neporadila si …. pravd aje, ze jsem nikoho nezaucovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.8.19 07:01
@Náhodný host píše:
Reaguji tímto na několik podobných příspěvků, nejspíš od jedné anonymní přispěvatelky. Myslím, že část žen má ráda sebevědomé muže, ale i velká část žen má zas ráda muže třeba i méně sebevědomé. Já jako chlap bych se obloukem vyhnul velké části různých VIP osobností, ač nepopírám, že to jsou třeba velmi atraktivní ženy. Radši méně atraktivní, ale s normální mentalitou. Ne přehnaně sebevědomou, která bude podvádět, myslet si o sobě kdo víc co atd. S takovou, co si není s sebou moc jistá, to si chlap poradí. Přitom se říká, že muž víc dá na vzhled a žena kouká na jiné věci, jako je povaha ap.

Jiná věc je, jestli neradíme nějakému trollovi, neodvážím se posoudit. Ale vůbec nechci vyloučit, že nezkušení muži nebo i ženy v tomto věku nejsou. Co psali někde o Japonsku, tam je plno mladých lidí ve věku kolem 30 a zkušenost nulová. Já bych to nijak nedramatizoval.

On potřebuje najít vztah, nějaké zaučování, to je o ničem. S prostitutkou se moc nenaučí, to není normální sex jako když to jsou zamilovaní nebo jen akce na jeden večer. Té jde jen o to, aby bylo rychle hotovo, ona měla své prachy a našla si další číslo. Žádná něžnost tam nebude, tam leda zásun, vystříkat a konec. Nezkušenému se naopak klidně muže stát, že skončí dřív, než k tomu dojde. Uvidí nablízko nahou ženu, s kterou má mít sex. Pak klidně dojde k tomu, že se vystříká před penetrací, nebo z trémy se mu nepostaví. Nějaká paní, co by ho zaučovala, ta by si s tím poradila. Nějaká prostitutka, tak prostě vezme svoje peníze a práce pro ni skončí. A je tu dost vysoké riziko, že něco chytí. Nedoléčené pohlavní nemoci nebo i infekční nemoci, které se taky přenášejí stykem.

To vím že s normální ženou by byl mnohem lepší sex než z prostitutkou. Z prostitutkou nebude líbání, bude mě ho kouřit přes gumu, nebudu moct lízat. Prostě je to všechno takové na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
12.8.19 12:08
@84jirka píše:
To vím že s normální ženou by byl mnohem lepší sex než z prostitutkou. Z prostitutkou nebude líbání, bude mě ho kouřit přes gumu, nebudu moct lízat. Prostě je to všechno takové na houby.

Jirko, když už to chceš zkusit s prostitutkou, zkus hledat takovou s přístupem jako od milenky /přítelkyně, myslím, že se tomu říká přístup GFE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
12.8.19 16:00

Po víkendu se vracím pro některé fotku nepošlu přes to vlak nejede :D

A dál, docela tu panuje shoda. Musíš se hnout z místa a první věc co bych řešil je určitě bydlení. Musíš chodit mezi lidi i kdybys opravdu měl jít sám někam na pivo tak jdi.
Profesionálka ano / ne já bych byl zatím pro ne, ale zkusil bych tantru možná by to pomohlo odblokovat ten sexuální blok.
Už jsem si vzpomněl říká se tomu vystoupit s komfortní zóny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria