Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5710
10.8.19 10:48
@Prof. Farnsworth píše:
O kráse nepsat, o hezkých fotkách nepsat, o tom jak je sympatická, inteligentní… nepsat. Od žen (holek) co byly na seznamce vím, že tohle jim píše každý druhý a víceméně to ženy berou jako balení za účelem sexu (jen sexu).
:jazyk: A o cem by meli chlapi psat? Ja na seznamce nikdy nebyla, kdyz nepocitam jeden pokus v ranem mladi pred 20 lety, ale napsat mi nekdo, ze jsem sympaticka a zaujaly ho moje fotky, mi prijde ok. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.8.19 10:54
@Martina D. píše: :jazyk: A o cem by meli chlapi psat? Ja na seznamce nikdy nebyla, kdyz nepocitam jeden pokus v ranem mladi pred 20 lety, ale napsat mi nekdo, ze jsem sympaticka a zaujaly ho moje fotky, mi prijde ok. :think:

Taky mam pocit, ze nic jinyho podle fotky snad ani napsat nejde. Sympaticka je ok. Ale na seznamce nejsem, takze nevim, jak to tam chodi. Asi se budu muset na nejakou mrknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
10.8.19 10:59
@Náhodný host píše:
Problém není, že jsi bez sexuální zkušenosti, ale že jsi nedokázal navázat vztah. Prostitutku si neobjednávej, to ti k ničemu nepomůže, leda něco chytneš, krom pohlavních nemocí to může být žloutenka, herpes, sexuálně přenosné bradavice aj. Potřebuješ normální vztah, sex problém není, to je snadná záležitost.

No tvl to je rada. :zed: Panicovi v 35 reknes, ze sex je snadna zalezitost. :zed: Pro nej asi ne ze… S tou sexualitou bude mit vazny problem, jak pise ani nevi kam sahnout a c odelat. Ty prostitutky by mu mohly pomoc, proc ne. Osaha se par zenskych a hned bude aspon o par levelu vyse nez nouma co nevidel nahou zenu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
10.8.19 11:04
@Mar__tanka1983 píše:
@Prof. Farnsworth asi tak…
Jirko, když napíšeš „ahoj kočko“ a budeš pokračovat v tom, že napíšeš něco ve smyslu sem takový a makový a nakonec přidáš neosobní„nepokecáme“, tak to opravdu bude vypadat, že máš tuhle odpověď v CTRL C-CTRL V a píšeš to každý…

Napiš jí, ahoj „jméno nebo přezdívka“, zaujala mě tvoje úvodní fotka (nebo profilová nebo jak se jí tam říká), vypadáš jako milá holka (že je krásná, jí napíše každej druhej), navíc jsem si na tvým profilu všiml, že… (no a rozpovídat se, co tě na ní zaujalo).

Prostě zahájit lehkou konverzaci ;)

Podivej, tohle zensky resej casto, chteji byt unikatni, ale prece jak navazat konverzaci ma jen omezeny pocet moznosti. To co pises jako za priklad taky napise plno typku, vsimnou si stejnych veci na fotkach atd. :nevim: V cem to bude lepsi? Mozna je inteligetni volba neresit prvni 2-3 vzkazy a pockat az jak se vyvine konverzace potom. Ale to typickou pipinu nenapadne, ta chce sveho prince na bilem koni, ktery ji oslovi uplne originalne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.8.19 11:11
@Jaholos píše:
Podivej, tohle zensky resej casto, chteji byt unikatni, ale prece jak navazat konverzaci ma jen omezeny pocet moznosti. To co pises jako za priklad taky napise plno typku, vsimnou si stejnych veci na fotkach atd. :nevim: V cem to bude lepsi? Mozna je inteligetni volba neresit prvni 2-3 vzkazy a pockat az jak se vyvine konverzace potom. Ale to typickou pipinu nenapadne, ta chce sveho prince na bilem koni, ktery ji oslovi uplne originalne. :zed:

Takze kdyz mu neodpovi, tak je to „typicka pipina“ a tim padem muze byt vlastne rad, ze se mu to tak hezky vyselektuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
10.8.19 11:18
@Lilian1980 píše:
Takze kdyz mu neodpovi, tak je to „typicka pipina“ a tim padem muze byt vlastne rad, ze se mu to tak hezky vyselektuje :palec:

Pipina je, kdyz mu neodpovi jen na zaklade toho, ze pise podobny osloveni jako jini muzi. A pritom se ji treba vzhledove libi a ma dobry profil. :think: A nejvtipnejsi je, ze zensky chteji originalitu, pritom skoro zadna neni nikdy originalni sama a pise uplne to stejny jako ostatni. Vsechny holky dneska bavi podobny veci, podobny zivotni styl, pisou stejny veci jedna jako druha. Ale chlapek musi byt original a mit super osloveni pro ni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.8.19 11:20
@Martina D. píše: :jazyk: A o cem by meli chlapi psat? Ja na seznamce nikdy nebyla, kdyz nepocitam jeden pokus v ranem mladi pred 20 lety, ale napsat mi nekdo, ze jsem sympaticka a zaujaly ho moje fotky, mi prijde ok. :think:

Já píšu o tom, co mi řeklo několik holek, co na seznamkách jsou nebo byly. Prostě každej jouda jim píše, jak jsou krásné, sympatické apod. Těch zpráv dostávají desítky denně a není to nic originálního, takže pokud ten muž není extrémně pohledný, tak neodepíšou (a pokud je, tak se chytnou i na „ahojky“ :mrgreen: ). Takže pokud je chce normální muž zaujmout, musí napsat něco, co je zaujme a neodradí (a odradí neoriginalita, neosobnost, gramatické chyby, zjevná mdlost rozumu, sexuální podtext, neupřímnost).

Je třeba počítat s tím, že mužů je na seznamkách tak desetkrát víc než žen a každá alespoň vzhledově průměrná žena dostává desítky zpráv denně. Takže odpoví jen těm, co ji nejvíc zaujmou. Jedna pětadvacetiletá lehce nadprůměrně pohledná slečna mi říkala, že po založení profilu na seznamce dostala během první hodiny asi 300 lajků, a asi 90 zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.8.19 11:24
@Lilian1980 píše:
Taky mam pocit, ze nic jinyho podle fotky snad ani napsat nejde. Sympaticka je ok. Ale na seznamce nejsem, takze nevim, jak to tam chodi. Asi se budu muset na nejakou mrknout :think:

Založ si profil na Badoo, vyber, že chceš jen chatovat a ne se seznamovat, dej tam fotku a počkej co se bude dít ;) Já sbírám ženské historky ze seznamek (nechám si od žen vyprávět, co na seznamkách zažily) a je to od velmi veselých, přes trapné až po „no ty v.ole, to snad není možný“ (včetně fotek penisů místo pozdravu, nabídek sexu, nabídek sexu za peníze…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
10.8.19 11:25
@Jaholos píše:
Pipina je, kdyz mu neodpovi jen na zaklade toho, ze pise podobny osloveni jako jini muzi. A pritom se ji treba vzhledove libi a ma dobry profil. :think: A nejvtipnejsi je, ze zensky chteji originalitu, pritom skoro zadna neni nikdy originalni sama a pise uplne to stejny jako ostatni. Vsechny holky dneska bavi podobny veci, podobny zivotni styl, pisou stejny veci jedna jako druha. Ale chlapek musi byt original a mit super osloveni pro ni. :mrgreen:

Nic nového pod sluncem, příroda.

U plno druhů se samečci předhánějí v originalitě a výraznosti zbarvení, zpěvu, sebejistého chování, všecko možné, aby zaujali co nejvíc z v podstatě stejných méně výrazných samiček.

A z pohledu samiček stoupá hodnota samečka tím víc, čím víc o něj mají zájem ty ostatní (aka celebrita).

Co mi to jen připomíná. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.8.19 11:28

Pro inspiraci - jak vidí seznamky ženy: https://www.emimino.cz/…kach-119649/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
10.8.19 11:30

@84jirka A v tvem veku dela hodne i socialni postaveni. Ve 20 to holky tak treba neresi. Ale u tebe se uz ceka, ze mas nejakou dobrou praci, zajistene bydleni atd. A urcite jim nemuzes vypravet o svem zivote pravdu, musis mit vymysleny nejaky pribeh. Kolik vztahu si mel atd.
Ty zensky te jinak vyradi kvuli malickosti a ty mas tech nedostatku hodne, hlavne to panictvi odradi. budou o tobe pochybovat co jsi zac a tak. Vzdyt tady bylo i plno takovych diskuzi.

Seriozne bych navrhoval treba to Thajsko a podobny zeme. Ty holky tam jsou mnohem pristupnejsi a uz, ze jsi bily muz pohodoveho vzhledu je velky plus. Budes mti radove vetsi sanci se seznamit. A uzit si treba nejaky romanky. A budes mit zkusenosti a i zazitky ze cestovani. Ale to chce zas ty penize na cestovani. :nevim:

Příspěvek upraven 10.08.19 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.8.19 11:31

@Prof. Farnsworth
Obavam se, ze by se nedelo nic, pac nejsem bohuzel vzhledove prumerna zena :mrgreen: Tudiz to radsi zkouset nebudu, at nemam deprese :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
10.8.19 11:34
@Prof. Farnsworth píše:
Založ si profil na Badoo, vyber, že chceš jen chatovat a ne se seznamovat, dej tam fotku a počkej co se bude dít ;) Já sbírám ženské historky ze seznamek (nechám si od žen vyprávět, co na seznamkách zažily) a je to od velmi veselých, přes trapné až po „no ty v.ole, to snad není možný“ (včetně fotek penisů místo pozdravu, nabídek sexu,nabídek sexu za peníze…).

Nedavno tu byla nejaka diskuze a nejaka holka tam psala, ze presne to se ji libi. Ze si chce psat eroticky a menit tyhle fotky atd. :nevim: Trochu jsem se taky divil, ale proste kazdy zbozi ma sveho kupce. Akorat takovych zen bude asi minimum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.8.19 11:36
@Jaholos píše:
@84jirka A v tvem veku dela hodne i socialni postaveni. Ve 20 to holky tak treba neresi. Ale u tebe se uz ceka, ze mas nejakou dobrou praci, zajistene bydleni atd. A urcite jim nemuzes vypravet o svem zivote pravdu, musis mit vymysleny nejaky pribeh. Kolik vztahu si mel atd.
Ty zensky te jinak vyradi kvuli malickosti a ty mas tech nedostatku hodne, hlavne to panictvi odradi. budou o tobe pochybovat co jsi zac a tak. Vzdyt tady bylo i plno takovych diskuzi.

Seriozne bych navrhoval treba to Thajsko a podobny zeme. Ty holky tam jsou mnohem pristupnejsi a uz, ze jsi bily muz pohodoveho vzhledu je velky plus. Budes mti radove vetsi sanci se seznamit. A uzit si treba nejaky romanky. A budes mit zkusenosti a i zazitky ze cestovani. Ale to chce zas ty penize na cestovani. :nevim:

Příspěvek upraven 10.08.19 v 11:32

Ty voe, v Thajsku se nerandí, tam se holky kupujou. Tam se jezdí buď v páru na dovolenou, nebo samostatně pařit (chlast, fet, levný holky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
10.8.19 11:38
@Prof. Farnsworth píše:
Ty voe, v Thajsku se nerandí, tam se holky kupujou. Tam se jezdí buď v páru na dovolenou, nebo samostatně pařit (chlast, fet, levný holky).

To je blbost, nejsou tam vsechny devky. Proste nektery mlady holky si chteji uzit, poznat nejakou zmenu, samozrejme cekaji, ze je budes zvat a platit za ne. A taky hledaji treba manzela a zkouseji stesti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí