Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@david85lbc píše:
Myslím že diskuze ti mohla zvednout trochu sebevědomí, ženský ti tvůj vzhled chválí..
To já sem dát fotku tak půlka osazenstva maže profil![]()
Problém je v hlavě a je potřeba vyvinout maximální úsilí to změnit od možného po nemožné.
Já ne, já mám rád horrory ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já ne, já mám rád horrory
Věř mi, že koukat na horor každý ráno v zrcadle tak bys horory přestal mít rád
![]()
@Lilian1980 píše:
Vzhled je naprosto cajk, koktání mi přijde roztomilý, navíc jsi vysoký, jestli nekecáš. Samý plusy. Ovšem oslovit mě chlap „ahojky“, tak nereagujuMusíš se udělat zajímavější, tohle fakt na seznamkách píše drtivá většina chlapů a je to o ničem. A jsi chlap, takže „ahojky“ už nikdy nepiš, z toho mám osypky
Myslím, že problém máš v hlavě, nevěříš si. Zkus chodit víc mezi lidi, dej si vždycky nějaký cíl - já nevím, na zastávce se někoho zeptat, kdy jede autobus, zeptat se na cestu atd. Ať se přestaneš tak stydět. Ono to pujde, neboj
seznamování na seznamkách je vyšší dívčí.
To je spousta detailů které holkám vadí a já o tom ani nevím. A co teda psát místo ahojky?
Zatím bych mohl zvládnout jít třeba do kavárny a něco si objednat. ![]()
Ahojky píšou puberťačky, to je prostě otřes. Možná to nevadí všem holkám, to netuším, mně to teda vadí moc. No vidíš, jdi do kavárny, něco si objednej, vem si třeba knížku a v klidu si tam čti, komunikuj s obsluhou, pro začátek dobrý.
@Mar__tanka1983 píše:
@84jirka úplně stačí ahoj
I nazdrárek je lepší než ahojky…
Naprostý souhlas
Cokoliv je lepší, než ahojky nebo čauky ![]()
Čauky mňauky žádné fotky nebudou ještě by jste si je vytiskli a strašily s nimi svoje děti..
![]()
@david85lbc Moje dite uz je 9 lete, to uz jentak nevyresis. Ja, kdyz vstanu rano z postele, tak taky do zrcadla hlásím:”Nu, neznam tě, ale umyju te
“ A moje dite hlásí:”Mami, vypadas dost tragicky…
Miluje mě ![]()
@david85lbc píše: Čauky mňauky žádné fotky nebudou ještě by jste si je vytiskli a strašily s nimi svoje děti..![]()
Můj syn žije se mnou, tudíž je zvyklý na ledacos
Nedělej Zagorku, šup sem fotku ![]()
@84jirka ahojky fakt říkáš normálně? To asi odradí dost
@david85lbc jen ukaž, Vali se ničeho nebojí, naopak ![]()
@84jirka
Co se týče vzhledu, tak ten je úplně v pohodě. Až bych řekla, že se divím, že takový pěkný chlap neměl nikdy babu. Nemám problém ani s pozdravem ahojky, i když spíš bych to čekala od někoho, koho znám déle, kamarád, přítel.
ALE když čtu to další co píšeš, máš potíže v sociálních situacích, ve styku s lidmi, v komunikaci, navázání hovoru apod., napadlo mě, zda netrpíš nějakou formou sociální fobie. Uvádíš, že docházíš k psycholožce, nebavili jste se o tom?
Píšeš o seznamce jako vyšší dívčí. Někdy je to džungle, ale faktem je, že holky dostávají mnoho vzkazů, je potřeba zaujmout, a to nejen poslanou zprávou, ale i profilem. Ženy projdou profily mužů, kteří jim napsali, a Je možné, že když u tebe narazí na uvedený hendikep, už ti jednoduše nedají šanci. Protože tam mají ještě xx dalších.
Ještě by mě zajímalo, na jakou kategorii žen cílíš?
@84jirka jeste se muzes trochu potrapit a zmenit praci na takovou, kde s lidma MUSIS byt v kontaktu. Ja jsem extremni introvert, zvladnu byt klidne doma sama 14 dni aniz bych s nekym promluvila, ale prace me naucila. A taky najit konicka, kteryho musis delat s lidma!