Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobulka88 píše:
@Tiffany1 @84jirka taky sem se bala, ze na me z profilu vyskoci bubak, ale cajk. Ted jen, aby si to pomyslela i nejaka nezadana
@84jirka píše:
Děkuji že se líbím, tak můžem dát rande.Píšu něco v tomto stylu: Ahojky, rád se seznámím. Jinak baví mě fotografování, cestování, výlety, turistika, kolo, vodní turistika, rád čtu knížky. Napíšeš mi taky něco o sobě?
Tak já bych si odpustila to ahojky - nevím, jak to mají ostatní holky, ale na mě to působí dost nemužně… A pak by asi nebylo od věci napsat, co tě na té dotyčné zaujalo - prostě něco, z čeho by bylo jasné, že píšeš konkrétně jí, a ne že jí přeposíláš prefabrikovanou zprávu, kterou posíláš všem, které se na té seznamce objeví… ![]()
@84jirka píše:
Spíš mi ani neodepíší, jen se podívají na můj profil a jdou dál. Není to jednoduché se ženskýma na seznamkách.
@84jirka píše:
Spíš mi ani neodepíší, jen se podívají na můj profil a jdou dál. Není to jednoduché se ženskýma na seznamkách.
jsi moc pěkný chlap, nepotřebuješ shánět ženy na seznamkách ani se ptát na radu všetečných matek z emimina, ony ti stejně nic kloudného neporadí ![]()
Nebudete mít teď v Uh. Hradišti nějaké otevřen sklepy? Nejlépe se přece ženy poznávají na akcích, navíc jsou prázdniny, určitě tam bude plno pěkných vysokoškolaček. Muž v 35 letech je přitažlivější než vyhublý vrstevník. Nemáš někoho, s kým bys tam šel? Kamarády apod?
@PaníBovaryová píše:
jsi moc pěkný chlap, nepotřebuješ shánět ženy na seznamkách ani se ptát na radu všetečných matek z emimina, ony ti stejně nic kloudného neporadí
Nebudete mít teď v Uh. Hradišti nějaké otevřen sklepy? Nejlépe se přece ženy poznávají na akcích, navíc jsou prázdniny, určitě tam bude plno pěkných vysokoškolaček. Muž v 35 letech je přitažlivější než vyhublý vrstevník. Nemáš někoho, s kým bys tam šel? Kamarády apod?
Bohužel kamarády nemám, a jít tam sám je asi zoufalé.
@84jirka píše:
bývalé spolužáky? kontaktovat přes fb. Můžeš začít amatérsky hrát nějaký sport - u futsalu se moc nenaběhá třeba, nebo nohejbal, florbal - tréninky min. jednou týdně, po nich pokaždé pivo se spoluhráči a hned máš spoustu kamarádů
Kamarádi mají sestry, kamarádky, známé, které ti můžou představit, a ty mají další kamarádky.
Pokud ti nesedí sport, můžeš se angažovat jinde.
@PaníBovaryová píše:
bývalé spolužáky? kontaktovat přes fb. Můžeš začít amatérsky hrát nějaký sport - u futsalu se moc nenaběhá třeba, nebo nohejbal, florbal - tréninky min. jednou týdně, po nich pokaždé pivo se spoluhráči a hned máš spoustu kamarádůKamarádi mají sestry, kamarádky, známé, které ti můžou představit, a ty mají další kamarádky.
Pokud ti nesedí sport, můžeš se angažovat jinde.
z bývalých spolužáků se semnou nikdo nebaví. Vůbec nevím jak se dostat do koletivního sportu. Když si dám na to inzerát tak se nikdo neozve. Mě třeba baví focení.
Kdybych tě potkal na ulici, tak si řeknu, tohle je nějakej zadanej fotřík od tří dětí (myšleno v tom dobrým slova smyslu). Nic si z toho nedělej, mám úplně stejný problémy jako ty, taky si nevěřím, taky se mám za hnusáka, taky mám mindráky (dokonce i ze svých nejlepších kamarádů) a přitom někde v hlavě je, že bych je ani mít nemusel, že se od ostatních až zas tak neliším, ale prostě je to ve mě zažraný, tak se s tím peru, asi podobně jako ty. Ona to asi fakt žádná věda není. Kdo si neprošel seznamkama, ten těžko pochopí, že ženský tam nechodí lovit chlapy, ale zvedat si sebevědomí, aby ty chlapy mohly posílat do háje. Chce to trpělivost a hlavně nic neřešit. Čím větší kravinu napíšeš, tím větší pravděpodobnost odpovědi je. Můj kamarád, jinak velice hodnej a slušnej kluk, jim psal bez pozdravu prasárny, o kterých se nezdá ani nymfomankám ve stadiu klinické smrti, „zaš**áme“ snad bylo to nejslusnější, co kdy komu napsal. Já si myslel, že na tyhle bejkárny mu nemůže odepsat nikdo. Měl 90% úspěšnost v odpovědích a jakmile už odepsla, tak to vždycky hodil do srandy a pokračoval už normálně.
Měl bych ale na tebe jeden osobní dotaz, nemusíš odpovídat, jestli nechceš a jestli se tě to dotkne, tak se ti za to předem omlouvám. To, že teď nemáš kamarády, je tím, že jsi je neměl nikdy a nebo, že jsi je poztrácel v důsledku toho, že oni si budovali vztahy a rodiny a ty jsi byl pořád bez partnerky?
@PaníBovaryová píše:
jsi moc pěkný chlap, nepotřebuješ shánět ženy na seznamkách ani se ptát na radu všetečných matek z emimina, ony ti stejně nic kloudného neporadí
Já se teda přísně ohrazuji proti všetečné matce
. Ale jinak s tebou 100% souhlasim. Všechno, co je prvoplánové - a to seznamky dozajista jsou - je takové samo o sobě “nervozni.” Takže souhlas. ![]()
@fera21 píše:
Kdybych tě potkal na ulici, tak si řeknu, tohle je nějakej zadanej fotřík od tří dětí (myšleno v tom dobrým slova smyslu). Nic si z toho nedělej, mám úplně stejný problémy jako ty, taky si nevěřím, taky se mám za hnusáka, taky mám mindráky (dokonce i ze svých nejlepších kamarádů) a přitom někde v hlavě je, že bych je ani mít nemusel, že se od ostatních až zas tak neliším, ale prostě je to ve mě zažraný, tak se s tím peru, asi podobně jako ty. Ona to asi fakt žádná věda není. Kdo si neprošel seznamkama, ten těžko pochopí, že ženský tam nechodí lovit chlapy, ale zvedat si sebevědomí, aby ty chlapy mohly posílat do háje. Chce to trpělivost a hlavně nic neřešit. Čím větší kravinu napíšeš, tím větší pravděpodobnost odpovědi je. Můj kamarád, jinak velice hodnej a slušnej kluk, jim psal bez pozdravu prasárny, o kterých se nezdá ani nymfomankám ve stadiu klinické smrti, „zaš**áme“ snad bylo to nejslusnější, co kdy komu napsal. Já si myslel, že na tyhle bejkárny mu nemůže odepsat nikdo. Měl 90% úspěšnost v odpovědích a jakmile už odepsla, tak to vždycky hodil do srandy a pokračoval už normálně.Měl bych ale na tebe jeden osobní dotaz, nemusíš odpovídat, jestli nechceš a jestli se tě to dotkne, tak se ti za to předem omlouvám. To, že teď nemáš kamarády, je tím, že jsi je neměl nikdy a nebo, že jsi je poztrácel v důsledku toho, že oni si budovali vztahy a rodiny a ty jsi byl pořád bez partnerky?
@fera21 píše:
Kdybych tě potkal na ulici, tak si řeknu, tohle je nějakej zadanej fotřík od tří dětí (myšleno v tom dobrým slova smyslu). Nic si z toho nedělej, mám úplně stejný problémy jako ty, taky si nevěřím, taky se mám za hnusáka, taky mám mindráky (dokonce i ze svých nejlepších kamarádů) a přitom někde v hlavě je, že bych je ani mít nemusel, že se od ostatních až zas tak neliším, ale prostě je to ve mě zažraný, tak se s tím peru, asi podobně jako ty. Ona to asi fakt žádná věda není. Kdo si neprošel seznamkama, ten těžko pochopí, že ženský tam nechodí lovit chlapy, ale zvedat si sebevědomí, aby ty chlapy mohly posílat do háje. Chce to trpělivost a hlavně nic neřešit. Čím větší kravinu napíšeš, tím větší pravděpodobnost odpovědi je. Můj kamarád, jinak velice hodnej a slušnej kluk, jim psal bez pozdravu prasárny, o kterých se nezdá ani nymfomankám ve stadiu klinické smrti, „zaš**áme“ snad bylo to nejslusnější, co kdy komu napsal. Já si myslel, že na tyhle bejkárny mu nemůže odepsat nikdo. Měl 90% úspěšnost v odpovědích a jakmile už odepsla, tak to vždycky hodil do srandy a pokračoval už normálně.Měl bych ale na tebe jeden osobní dotaz, nemusíš odpovídat, jestli nechceš a jestli se tě to dotkne, tak se ti za to předem omlouvám. To, že teď nemáš kamarády, je tím, že jsi je neměl nikdy a nebo, že jsi je poztrácel v důsledku toho, že oni si budovali vztahy a rodiny a ty jsi byl pořád bez partnerky?
Tak asi zkusím taky vymyslet nějakou prasárnu, je fakt že ženy slušní chlapy moc nepřitahují.
Spíš jsem neměl nikdy kamarády. Jsem byl vždycky takový uzavřený.
@84jirka píše:
z bývalých spolužáků se semnou nikdo nebaví. Vůbec nevím jak se dostat do koletivního sportu. Když si dám na to inzerát tak se nikdo neozve. Mě třeba baví focení.
tak začni fotit lidi. Kde jsou lidi, jsou kamarádi. Na inzeráty se vykašli. Většinou se noví spoluhráči do týmu hledají po známostech v hospodě nebo na hospodských turnajích. Bydlíš na vesnici, hospodu tam nemáte? Párkrát tam zajdeš, promluvíš s hospodským, začneš zdravit štamgasty a půjde to samo. A jak velká je vlastně vaše vesnice?
@PaníBovaryová píše:
tak začni fotit lidi. Kde jsou lidi, jsou kamarádi. Na inzeráty se vykašli. Většinou se noví spoluhráči do týmu hledají po známostech v hospodě nebo na hospodských turnajích. Bydlíš na vesnici, hospodu tam nemáte? Párkrát tam zajdeš, promluvíš s hospodským, začneš zdravit štamgasty a půjde to samo. A jak velká je vlastně vaše vesnice?
Chtěl jsem fotit lidi, ale já jsem jen amatér, lidi se radši nechají fotit od profíka. Hospodu máme ale já tam nechodím, vesnice má asi kolem 200 obyvatel. ![]()
@84jirka píše:
A máš třeba v příbuzenstvu synovce, neteře nebo tak něco?
Mohl bys s nimi lítat po dětských akcích jako starostlivý strýček toužící po vlastní rodině.
Znal jsem chlápka, který drsně řádil mezi mladými maminkami (pískoviště, nákupáky…) a balil na synovce, dokonce ho měl podplaceného, aby mu před ženskými říkal tati. ![]()
S internetovými seznamkami ti bohužel prakticky neporadím, já to stihl včetně oženit se ještě off-line.
@84jirka píše:
Chtěl jsem fotit lidi, ale já jsem jen amatér, lidi se radši nechají fotit od profíka. Hospodu máme ale já tam nechodím, vesnice má asi kolem 200 obyvatel.
zezačátku se fotí zadarmo kdkoliv je ochotný
a pak se vyšvihneš.
V okrese UH obec, co má 200 obyvatel? takových moc není, na Slovácku jsou velké obce. Ale všude žijí lidi
já mám kamarády, co bys do mě nikdy neřekl, že se s nimi budu bavit
Seznámili jsme se v hospodě, na koštech a folk. akcích, přes fotbal, přes politické akce. Život přináší tolik příležitostí.
@PaníBovaryová píše:
zezačátku se fotí zadarmo kdkoliv je ochotnýa pak se vyšvihneš.
V okrese UH obec, co má 200 obyvatel? takových moc není, na Slovácku jsou velké obce. Ale všude žijí lidijá mám kamarády, co bys do mě nikdy neřekl, že se s nimi budu bavit
Seznámili jsme se v hospodě, na koštech a folk. akcích, přes fotbal, přes politické akce. Život přináší tolik příležitostí.
Vždyt já jsem chtěl fotit zadarmo, tak jsem se dal na krajinky a letadla. Ono těch fotografu už je moc. Jsi dobrá. Já neumím oslovovat lidí na akcích, když jsem na akci tak se s nikým nebavím.