Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
Ježíš marjá, tak to použij - napiš do profilu, že rád fotíš, ale paradoxně nemáš žádné fotky sebe. A že bys rád poznal holku, která by tě vyfotila (oblečeného - sem bych dal smajlíka). A když k tomu přidáš větu: „Pokud neumíš fotit, nevadí - naučím tě to.“, tak se nějaká může chytit, ne?
To není vůbec špatný ![]()
@zu.syk píše:
To není vůbec špatný
Nebo se podívat na profily holek, jestli tam má nějaká jako zájem focení a přímo ji oslovit, napsat něco odborného z oblasti focení, a zkusit ji zatáhnout do hovoru.
@zu.syk píše:
To není vůbec špatný
@zu.syk píše:
To není vůbec špatný
Moc díky za tip, taky si myslím že to není špatný ![]()
@david85lbc píše:
Jak ti napsala @Tiffany1 spousta lidí ti v dobře víře snažila poradit a pomoc. Já jsem teď vše pročetl od včera a popravdě bych hledání vztahu jako prioritu nebral. Zní to možná hnusně, ale když nedokážeš mít rád sám sebe tak nebudeš schopen mít rád někoho jiného.
Měl bys ses zbavit toho negativismu a být trochu optimistou zapracovat na sebevědomí a pak tepr řešit začít řešit vztahy..
vím to, já se ani necítím na vztah, pro záčátek by se hodila nějaká kamarádka ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Jéééé, chlape.
Tak se rozhlídnu, vidím nějaký lidi sedět u stolu a u nich volný místo…Zeptám se, jestli mají volno, přisednu, loknu piva a zeptám se, tak jak se vám líbila poslední kapela? No a už můžeš trénovat. Nemusíš si hned vybrat nějakou mladou krásnou šťabajznu, před kterou se budeš chtít studem propadnout do Západního Německa, ale prostě normální ženský nebo i chlapy…
Na jaký hudební akce chodíváš?
díky za nápady jsi zlatá.
, no chodívám na taneční akce, párty, třeba Transmission, citifest nebo přemýšlím ještě že bych vyrazil na mácháč, nebo někdy na nějaký festival.
@84jirka
Asi jsem to přehlédl, ale chci se zeptat, kolik vůbec měříš? Z mé zkušenosti můžu říct, že neznám chlapa v okolí, který by měl více než 1,80 a byl dlouhodobě single. Většina „chronických singlařů“ je menšího vzrůstu(pod 175cm). Zdá se, že ženy nehledají hodné, ale bohužel menší muže, spíše takové, kteří budou fyzicky dominovat jak v posteli, tak mezi ostatními muži.
Viz třeba i zde:
https://prozeny.blesk.cz/…echteji.html
https://www.lui.cz/…osobni-zivot
Ale třeb i zde na emiminu:
https://www.emimino.cz/…z-vy-275844/
„Taky mi to vadí. Měla jsem přítele 7 let, co měl 170 cm. To mam i ja. Bylo to hrozné. Mel i bohuzel skoro stejnou váhu. Ted mam pritele o 30kg tezsiho a o 10cm většího a konečně je to pořádný chlap.“
„Vadilo, byť nemám osobní zkušenost. Vždycky se mi ale líbili vysocí kluci-teď už chlapi
Osobně se mi nelíbí/nepřitahují mě ani hubení muži“
„Vadilo by mi to. „Mali“ muzi mi neimponuji“
„Ja mam 166 cm a pritel 182cm, s mensim chlapem jsem nikdy nechodila. Nedavno se me jeden stejne vysoky pokousel sbalit. Ma tedy hodne svaly takze nevypadal vedle me jak z koncentraku. ale proste se mi se stejnou vyskou jakou mam ja nelibil, nepritahoval me“
„Syn má 166cm.
Hodnej, milej, chytrej, pracovitej kluk. Pěkná svalnatá postava s buchtama na břiše.
Už 2× se s ním rozešla holka „relativně bezdůvodně“. On tvrdí, že jim vadí, že je malej“
Zapomněl jsem dodat, i pokud bys měl/máš pod 175, není vše ztraceno. Kup si boty s vyšší podrážkou a 2 jednoručky a začni posilovat. Ze začátku třeba 2× týdně hodinu (cca 6 cviků= 2 ramena, 2 biceps + triceps a prsa.) A samozřejmě nějaké kvalitní bílkoviny. Cca 2 hodiny týdně někdy dokážou zázraky.
@notachemicalromance Mám 163 cm a takový 170cm chlap je u mě úplně v pohodě.
@notachemicalromance No, na druhou stranu je pro kluka důležitý, aby ta holka neměla v hlavě úplně nasráno. A tak nějak si nejsem jistej tím, jestli ty slečny, jejichž citace tu zmiňuješ, nebudou právě ten případ.
@84jirka Původně jsem nechtěla do tohoto tématu přispívat, ale dívala jsem se na tvůj profil a musím říct, že vzhledově vypadáš moc dobře, vážně se mi líbíš. Za mě je v pohodě i to, co píšeš holkám, není na tom nic špatného, takové nenadchne, neurazí. Ale většinou ani moc nezaujme, protože dost kluků píše něco podobného. Ale je taky dost takových, kteří píší daleko hůř, blbosti nebo oplzlosti a ještě s chybami. Tvůj profil mi nepřijde špatný, ale obávám se, že holky odradí ten obrat hendikep - jiný. A taky tvůj nick, který napovídá, že nemáš moc fantazii. Ale co by mě odradilo určitě, je zjištění, že ve svém věku bydlíš u rodičů.
Znám muže o 10 let staršího než jsi ty, je na tom podobně. Tedy panic není jen díky tomu, že asi 2× navštívil profesionálku. Aspoň nemá mindrák ze svého panictví, ale říká, že dnes už by do bordelu nešel. Teprve nedávno se odstěhoval od maminky do maličkého pronájmu. Nikdy neměl vztah, nikdy s nikým nechodil. Chtěl by, ale je mu 45, s ženami to neumí, s dětmi také ne, a hlavně nemá ženám co nabídnout, a tím nemyslím primárně materiální stránku. Sám o sobě říká, že nic nemá, nic neumí a je nepoužitelný.
Anonym z důvodu osobních informací o známém.
Nic neumím, mám spackany život.. No pokud to tak bereš, tak to tak bude.. Okolí tě bere, podle toho co z tebe vyzařuje… A pokud se bereš za divnyho neschopu, tak tě tak budou i brát.. Hůř, když jim to ještě začneš posouvat.. Jednou dvakrát si řeknou ale neeee… Potřetí ze by? A po čtvrté už tě tak považuji… Pozor na to.
Cesta se změnit není jednoduchá, někdy to trvá, ale jde to. Jen se rozhodnout
@Anonymní píše:
@84jirka Původně jsem nechtěla do tohoto tématu přispívat, ale dívala jsem se na tvůj profil a musím říct, že vzhledově vypadáš moc dobře, vážně se mi líbíš. Za mě je v pohodě i to, co píšeš holkám, není na tom nic špatného, takové nenadchne, neurazí. Ale většinou ani moc nezaujme, protože dost kluků píše něco podobného. Ale je taky dost takových, kteří píší daleko hůř, blbosti nebo oplzlosti a ještě s chybami. Tvůj profil mi nepřijde špatný, ale obávám se, že holky odradí ten obrat hendikep - jiný. A taky tvůj nick, který napovídá, že nemáš moc fantazii. Ale co by mě odradilo určitě, je zjištění, že ve svém věku bydlíš u rodičů.Znám muže o 10 let staršího než jsi ty, je na tom podobně. Tedy panic není jen díky tomu, že asi 2× navštívil profesionálku. Aspoň nemá mindrák ze svého panictví, ale říká, že dnes už by do bordelu nešel. Teprve nedávno se odstěhoval od maminky do maličkého pronájmu. Nikdy neměl vztah, nikdy s nikým nechodil. Chtěl by, ale je mu 45, s ženami to neumí, s dětmi také ne, a hlavně nemá ženám co nabídnout, a tím nemyslím primárně materiální stránku. Sám o sobě říká, že nic nemá, nic neumí a je nepoužitelný.
Anonym z důvodu osobních informací o známém.
A není to náhodou právě tím, že si myslí, že nemá co nabídnout, aniž by to byla pravda? Jako když si to někdy člověk tady čte nebo i vidí případy kolem sebe, kdy se dají dohromady, s prominutím, socky, o který by si většina lidí neopřela ani kolo, psychopati, sociopati, asociálové, kteří opravdu asi nemají co nabídnout, ale přesto partnera/ku mají. Jestli to nebude tím (a vidím to i na sobě), že minimálně slušnej člověk je příliš zodpovědnej na to, aby někomu něco nabídnul, aby byl dobrej a má strach, že selže.
@notachemicalromance píše:
@84jirka
Asi jsem to přehlédl, ale chci se zeptat, kolik vůbec měříš? …
Podle toho jeho profilu na seznamce měří zakladatel 1,85…
Nicméně o vypovídající hodnotě toho bulvárního průzkumu silně pochybuji… ![]()
@84jirka píše:
vím to, já se ani necítím na vztah, pro záčátek by se hodila nějaká kamarádka
Myslím že diskuze ti mohla zvednout trochu sebevědomí, ženský ti tvůj vzhled chválí..
To já sem dát fotku tak půlka osazenstva maže profil
![]()
Problém je v hlavě a je potřeba vyvinout maximální úsilí to změnit od možného po nemožné.
Vzhled je naprosto cajk, koktání mi přijde roztomilý, navíc jsi vysoký, jestli nekecáš. Samý plusy. Ovšem oslovit mě chlap „ahojky“, tak nereaguju
Musíš se udělat zajímavější, tohle fakt na seznamkách píše drtivá většina chlapů a je to o ničem. A jsi chlap, takže „ahojky“ už nikdy nepiš, z toho mám osypky
Myslím, že problém máš v hlavě, nevěříš si. Zkus chodit víc mezi lidi, dej si vždycky nějaký cíl - já nevím, na zastávce se někoho zeptat, kdy jede autobus, zeptat se na cestu atd. Ať se přestaneš tak stydět. Ono to pujde, neboj ![]()