Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
7.8.19 17:33
@Tiffany1 píše:
@84jirka A ty mi řekni, je ti 35 a bydlis s rodiči, to taky není žádný lákadlo, co si takhle začít sám prát trenýrky, pak muzes nějakou slečnu pozvat i k sobě domů.
A vůbec, nechápu… ty holky jsou sami a nechtějí s tebou ani komunikovat? Já na seznamce nikdy nebyla, tak mi to přibliž. Ty tam máš nějaký profil s fotkou, předpokládám a když oslovuješ nějakou slečnu, tak k tomu je nějaký průvodní dopis nebo co??? :D
Mne to nějak nedá, ukaž nám, co máš na tom profilu a co jim píšeš. My ti tady to rande domluvíme a ty se pochlapíš a půjdeš v klidu na rande, pač my ti kdyžtak domluvíme jiný, takže ztráty jsou přípustný… co ty na to?
Jednou jsem si takhle dopisovala s holkou, co chtel můj kamarád, misto nej. A dneska jsou spolu 9 let, a maji dvě deti. Nikdy ji to ovšem nepriznal :D

tady můj profil : https://www.stesti.cz/…imjakejmeno/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 17:43

Jezis, Vzdyt ses normalni chlap. Ja myslela, ze mas treba 3 usi. Tak co se takhle dehonestujes? Jeste sam sebe. :roll: Nevim, jak to vidí ostatnî, ale profil celkem normální, vzhledově jsi taky normální :roll:. Jak může být normální chlap tak zamindrakovanej, že to dotáhne do stavu, kdy kvůli svým komplexům neměl v 35 letech ženskou :roll:.
Takže chyba je v tom, co jim píšeš. A jak se prezentuješ. Normálně řeknes:”Ahoj Krasavice, odkud jsi, jak se jmenujes, kolik mas deti, co mas za skolu, kde jsi cestovala, nemame nejaky spolecny zájmy, bla bla bla… nic soukromyho. Pak ji řeknes, jdeme jist, ja koktam, tak at nemusíme tolik mluvit, muzeme si dat i dezert…”, Holka roztaje, zasmeje se a po třech, čtyřech drincich jdete domu, ne? Kdyz to nepujde tak hladce, tak 2 vecere, jeste Noo, at nezeru. Za tyden je po vsem a happyend. A ty to řešis 20 let :roll: Ona to zas takovaaa věda neni. To jen ty sis to vypěstoval v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 17:44

Kdybys měl 3 uši, byl by to celkem náročnej úkol, ale takhle..?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.19 17:50
@Tiffany1 píše:
Kdybys měl 3 uši, byl by to celkem náročnej úkol, ale takhle..?? :mrgreen:

Děkuji že se líbím, tak můžem dát rande. :D Píšu něco v tomto stylu: Ahojky, rád se seznámím. Jinak baví mě fotografování, cestování, výlety, turistika, kolo, vodní turistika, rád čtu knížky. Napíšeš mi taky něco o sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 17:52

@84jirka Jooo, Hochu, to nemůžeme. Já jsem 11 let ve šťastným vztahu. :mrgreen:
No a na to ti píšou, že hledají nekoho jiného, Jo? Všechny? Tomu neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.19 17:57
@Tiffany1 píše:
@84jirka Jooo, Hochu, to nemůžeme. Já jsem 11 let ve šťastným vztahu. :mrgreen:
No a na to ti píšou, že hledají nekoho jiného, Jo? Všechny? Tomu neverim…

Spíš mi ani neodepíší, jen se podívají na můj profil a jdou dál. Není to jednoduché se ženskýma na seznamkách. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 18:00

Aha, tak se zapoj do nějakýho chatu, ne? Do nejaky diskuze?? Anonymni. Bud vtipnej… tam na nekoho narazis… Napis nekam, ze se chces seznámit. A odstěhuj se, proboha, od rodicu. Ses dost starej. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.19 18:03
@84jirka píše:
Děkuji že se líbím, tak můžem dát rande. :D Píšu něco v tomto stylu: Ahojky, rád se seznámím. Jinak baví mě fotografování, cestování, výlety, turistika, kolo, vodní turistika, rád čtu knížky. Napíšeš mi taky něco o sobě?

Tak to se nedivím, že nemáš úspěch. Tohle píše každý druhý a holky toho mají plné schránky. Musíš napsat něco originálního, co tu holku osloví a přiměje ti odepsat. Takhle jsi úplně stejný jako tisíc dalších co ji píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.8.19 18:04

@Prof. Farnsworth Tak buď od té lásky a něco mu vymysli. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 18:07
@Prof. Farnsworth píše:
Tak to se nedivím, že nemáš úspěch. Tohle píše každý druhý a holky toho mají plné schránky. Musíš napsat něco originálního, co tu holku osloví a přiměje ti odepsat. Takhle jsi úplně stejný jako tisíc dalších co ji píšou.

No, tak tady to vidis, ani nemam odhad :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 18:08
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Tak buď od té lásky a něco mu vymysli. :*

To je pravda, pánové by mohli hodit pomocnou ruku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.19 18:15
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Tak buď od té lásky a něco mu vymysli. :*

Vždyť už jsem to tady psal. Je potřeba projít profil a fotky té dámy, zjistit co ji baví a podle toho napsat. Nebo pokud má text inzerátu, tak na něj nějak vtipně zareagovat. Prostě ji za každou cenu přimět odpovědět.

Třeba inzerát „Hledám prince na bílém koni“. Odpověď: „Princ sice nejsem, ale koní mám dvě stě a pokud bys chtěla, můžeme se na nich projet“. Nebo: „Hele a nechceš toho trochu moc, princezno?“ - cílem je, aby odepsala. Vtáhnout ji do konverzace. S tím se dá pak pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.19 18:17
@Prof. Farnsworth píše:
Vždyť už jsem to tady psal. Je potřeba projít profil a fotky té dámy, zjistit co ji baví a podle toho napsat. Nebo pokud má text inzerátu, tak na něj nějak vtipně zareagovat. Prostě ji za každou cenu přimět odpovědět.Třeba inzerát „Hledám prince na bílém koni“. Odpověď: „Princ sice nejsem, ale koní mám dvě stě a pokud bys chtěla, můžeme se na nich projet“. Nebo: „Hele a nechceš toho trochu moc, princezno?“ - cílem je, aby odepsala. Vtáhnout ji do konverzace. S tím se dá pak pracovat.

to prostě tak nezvládnu, nemám básnické střevo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.19 18:24

Hlavně, jestli bydlíš u rodičů, tak to koukej fofrem změnit. Nic tak ženy neodradí jako to, když muž přes třicet bydlí s maminkou. To ho pak mají za mamánka, který sám ni nedokáže, nemá vlastní názor a je pro život naprosto nepoužitelný. Jediná vyjímka je, když je maminka sama a nemocná a syn s ní bydlí, protože se o ni stará. To je pak naopak velké plus a na to určitá skupina žen letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
7.8.19 18:26

@Tiffany1 @84jirka taky sem se bala, ze na me z profilu vyskoci bubak, ale cajk. Ted jen, aby si to pomyslela i nejaka nezadana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí