Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
6.8.19 14:03
@Tiffany1 píše:
To je otázka… musel by mit těch motýlů hodně, s velkým domem a bazénem a ty motýly z hodně exotických zemí, jež si sám dovezl. Pak jsem ochotna se sitkou honit i motýla :mrgreen: :mrgreen:

V tomhle případě bych možná i já na chvilku zapochyboval o své orientaci.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
6.8.19 16:13

Zkus si podat inzerát, že hledáš kamarádku nebo i ženu s dítětem, po 30-ce jsou samy bud jen ty nesmělé nebo s dítětem a to není zas až taková překážka ne? nejdřív by jste si psali, pak by až přišla na řadu schůzka a sex by se vyvinul třeba až později a můžu ti říct, že ono to nějak samo přijde co si tělo žádá… to se nemusí učit za peníze… mě by se to snad za peníze muselo i zprotivit, nevím teda…toť můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
6.8.19 16:48

@david85lbc Vidíš, ja ti rozšiřují obzory? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.8.19 21:40
@Kattka6611 píše:
Zkus si podat inzerát, že hledáš kamarádku nebo i ženu s dítětem, po 30-ce jsou samy bud jen ty nesmělé nebo s dítětem a to není zas až taková překážka ne? nejdřív by jste si psali, pak by až přišla na řadu schůzka a sex by se vyvinul třeba až později a můžu ti říct, že ono to nějak samo přijde co si tělo žádá… to se nemusí učit za peníze… mě by se to snad za peníze muselo i zprotivit, nevím teda…toť můj názor

když je ten sex zdarma, tak je určitě mnohem lepší než za peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 22:24

No, já si tedy myslím, že koktání není žádný problém, aspoň ne pro mě a pro dalších x holek, s kterýma chodil můj manžel přede mnou. Mně to vždycky připadalo roztomilý. Jinak je to frajer, ale taky trochu ňouma, no prostě úplně super už 30 let, co jsme spolu :srdce: A že někdo ještě nikdy s nikým nespal, se vůbec poznat nemusí. Měla jsem pár paniců a jak jim to peķně šlo, byli to fakt šikulové :palec:

• Citovat
  • Upravit
117
6.8.19 22:37
@Anonymní píše:
No, já si tedy myslím, že koktání není žádný problém, aspoň ne pro mě a pro dalších x holek, s kterýma chodil můj manžel přede mnou. Mně to vždycky připadalo roztomilý. Jinak je to frajer, ale taky trochu ňouma, no prostě úplně super už 30 let, co jsme spolu :srdce: A že někdo ještě nikdy s nikým nespal, se vůbec poznat nemusí. Měla jsem pár paniců a jak jim to peķně šlo, byli to fakt šikulové :palec:

když bych měl možnost mít sex s fajn ženou, určitě bych se snažil co nejlíp a zkoušel různé polohy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 23:13
@84jirka píše:
když bych měl možnost mít sex s fajn ženou, určitě bych se snažil co nejlíp a zkoušel různé polohy. :-)

Tak na to bych řekla, že by stačilo mrknout na nějaké filmy pro dospělé a něco okoukat, ona to zas taková věda není :lol:. S tou placenou výpomocí bych si to být tebou raději rozmyslela, nestojí to za to něco chytit :jazyk:. Určitě zjistíš, že to nakonec půjde samo, stačí se jen uvolnit.

• Citovat
  • Upravit
117
6.8.19 23:49
N
@Anonymní píše:
Tak na to bych řekla, že by stačilo mrknout na nějaké filmy pro dospělé a něco okoukat, ona to zas taková věda není :lol:. S tou placenou výpomocí bych si to být tebou raději rozmyslela, nestojí to za to něco chytit :jazyk:. Určitě zjistíš, že to nakonec půjde samo, stačí se jen uvolnit.

no občas koukám na filmy pro dospělé. :-) Asi máš pravdu, asi pořídím umělou vaginu na menší trenink a nemusím používat kondom. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
6.8.19 23:50

@84jirka a mas nejaky kamaradky? S kteryma muzes trenovat ty nesexualni casti rande? Proste jen tak zajit s nekym na kafe a pokecat a kdo by ti dal nejakoj zpetnou vazbu, ze takhle teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.8.19 23:53
@bobulka88 píše:
@84jirka a mas nejaky kamaradky? S kteryma muzes trenovat ty nesexualni casti rande? Proste jen tak zajit s nekym na kafe a pokecat a kdo by ti dal nejakoj zpetnou vazbu, ze takhle teda ne.

no bohužel žádné kamarádky nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
7.8.19 00:09

@84jirka hadam, ze s lidma taky nedelas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.19 00:11
@bobulka88 píše:
@84jirka hadam, ze s lidma taky nedelas?

s lidma taky moc nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
7.8.19 00:18

Radši si nikoho nehledej, ty už si ve věku, kdyby si mohl tak klofnout leda tak svobodnou matku s dítětem, nebo s 2 dětma a to už je tedy problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
7.8.19 08:41
@84jirka píše:
když je ten sex zdarma, tak je určitě mnohem lepší než za peníze.

Nic není zadarmo a mladá mamina s malým děckem může přijít pěkně draho :-)
Prohlédni tantrické masáže, třeba budou mít volno už dnes večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
7.8.19 08:53
@Josef_t píše:
Nic není zadarmo a mladá mamina s malým děckem může přijít pěkně draho :-)
Prohlédni tantrické masáže, třeba budou mít volno už dnes večer.

To není ale úplně špatný nápad. Já bych se do placeného sexu moc nehrnul..
Ale nad tímto bych se zamyslel

Příspěvek upraven 07.08.19 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí