Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tiffany1 píše:
Jooo, placni je po rameni a rekni:”Ty wole, ty ses kus.”![]()
Nee, vim, jak jsi to myslel, jen mi to prislo vtipny
trochu bych to upravil.. zrušil to wole a doplnil po drinku můžeme ke mně..
![]()
@Tiffany1 píše:
@david85lbc Počkej, ale to bys neřekl kámošovi
Si piš, že jo. Po drinku můžeme ke mně, mám tam Plzínky a dochází jim expirace tak je potřeba to dopít..
![]()
Já bych to s tím koktáním dopředu nerozmazávala…
Ono se i říká, že se člověk běžně dělá lepší, než je, takže když nějaký holce napíšeš, že koktáš, tak ona si dle této poučky hned může myslet, že si na tom ještě hůř, než přiznáváš a že nevyloudíš kloudnýho slova…
tak to prostě nech plynout, třeba si bude myslet, že koktáš z nervozity a bude jí to připadat roztomilý… ![]()
@david85lbc Hmm, na Plzínku bys mě možná utáhnul, kde jsou doby sbírek motýlů
![]()
Napadá mě, napsat si inzerát, že jako nezkušený kolouch hledáš ženu, co tě vpraví do tajů romantiky…a myslim, že o ženský, co budou mít chuť „zaučit“ nezkušenýho, nebude nouze. Ono nás, které přesně tohle baví, je totiž docela dost
![]()
@Tiffany1 píše:
@david85lbc Hmm, na Plzínku bys mě možná utáhnul, kde jsou doby sbírek motýlů![]()
No na motýle už žádná nenaletí
![]()
@david85lbc píše:
No na motýle už žádná nenaletí![]()
A víš co? Mně by to přišlo tak blbý, že bych si řekla, že je tam snad vážně má ![]()
@Tiffany1 mě by to přišlo vtipný
a dokážu si představit, že by mě na ně nalákal
![]()
@Tiffany1 píše:
A víš co? Mně by to přišlo tak blbý, že bych si řekla, že je tam snad vážně má
Otázkou je která by si chtěla začít s vášnivím sběratelem motýlů.. ![]()
@david85lbc píše:
Otázkou je která by si chtěla začít s vášnivím sběratelem motýlů..
To je otázka… musel by mit těch motýlů hodně, s velkým domem a bazénem a ty motýly z hodně exotických zemí, jež si sám dovezl. Pak jsem ochotna se sitkou honit i motýla
![]()
@Mar__tanka1983 No, ale kdyby žádný motýly neměl, tak domu. Prasak
![]()
@Tiffany1 já sem srandista, mě by na ty motýly (tak blbý, až vtipný) ukecal, i kdyby se ukázalo, že žádný nemá
![]()
Hele, můj přítel má 34. A já jsem jeho druhá partnerka.. No tu první si i vzal.. Čím víc se o sexu bavíme, tím víc leze z něj co ještě všechno nedělal ( třeba mu neudělala oral, ani rukou) včera, už jsem se začla, smát, že začínám mít pocit, že to dělali snad jen potichu, potmě a na misionáře.. A on že prakticky to tak bylo
..
Vytluc si z hlavy nedostatky.. To, že jsi nikoho neměl, přece nemusí vědět hned.. Udrzuj písemný styk, tam koktani nikdo neslyší.. Když potkáš někoho, s kým si budeš ruzumnet, přestanes se i stydet.. Budeš se bavit normálně, budete si prostě mít co říct.. Jestli ji o tebe půjde, pomůže ti to překonat..
Přítel byl naposled na rande v lednu, byl tak nervózní, že se zlil kolou a ta holka ho ještě nakonec ponizila.. No pak potkal mě.. ![]()
Taky mi že začátku tvrdil, jak je divnej a podivín, a nevím co všechno.. Ale mě se nezdá.. Mě přijde naprosto ok, a co si myslí okolí mě nezajímá.. Miluju ho takovyho, jaký je..