Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
6.8.19 09:05
@84jirka píše:
sice vztahově a sexuálně jsem na tom blbě, ale aspon ho nemám malého :-) :-)

Tak vidis, treba se dočkáš i ovací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.8.19 09:06
@Anonymní píše:
pardon za anonymitu, ale je to intimní…
No hele já zrovna nedávno natrefila při takové jedné epizodě na malýho kašpárka, takže sem si, když sem to zjistila řikala „no…paráda“ :roll: ale jako ty bláho, tohle sem ještě nezažila :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Jako že si zasloužil aplaus? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 09:07
@Anonymní píše:
pardon za anonymitu, ale je to intimní…
No hele já zrovna nedávno natrefila při takové jedné epizodě na malýho kašpárka, takže sem si, když sem to zjistila řikala „no…paráda“ :roll: ale jako ty bláho, tohle sem ještě nezažila :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Asi jde o to, co je malej. Já jednou narazila na tak malýho, že jsem poznala, že souložím až když se dal do pohybu :mrgreen:. No, laska z toho nebyla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31278
6.8.19 09:09

@84jirka já si myslím, jak už bylo psáno, že si tenhle nápad měl uskutečnit už mnohem dřív. Trochu se otrkat, zjistit, že to zase není taková věda a právě mozek občas bejvá ke škodě…

Teď to možná řeknu blbě, ale pokud chceš nasbírat nějaký zkušenosti, všímej si holek, kterých si jiný borci zrovna nevšímají…jsou to totiž „vděčné“ milenky (né ve smyslu, že by ti vděkem líbaly zadek :roll:, ale ve smyslu, že i ony si rády užijí a tak se rády chopí příležitosti :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4873
6.8.19 09:10

Ve svém okolí znám minimálně 2 ženy (jedna 30, druhá 28), které jsou na tom se vztahy a sexuální zkušeností stejně jako ty. Ani jedna z nich není šeredná, nějak asociální nebo něco - prostě normální holky. Proč nikdy chlapa neměly vlastně nikdo neví. Takže než sex za peníze (fuj bála bych se že tam ještě něco chytnu), bych si raději dala inzerát, že nesmělý, nezkušený hledá…a myslím, že zájemkyně budeš mít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
6.8.19 09:10
@Tiffany1 píše:
Rozhodně je to jen kec, protože s malým kašpárkem se sice dá hrát velké divadlo, ale málokterá zatleská :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 09:20
@zu.syk píše:
Jako že si zasloužil aplaus? :lol:

jakože si zasloužil standing ovation 8) Protože to byl neuvěřitelnej několikahodinovej fičák (s několika málo přestávkama na něco k jídlu, pití a cigárko :P ) a klepou se mi kolena ještě teď.

anonymní slunečnice, no hele já mu ho nepřeměřovala, ale byl menší, než všichni, který sem předtím měla. Mluvim o malým kašpárkovi, né o neexistujícím :lol: Popravdě, ze začátku to bylo docela slabý (sem právě zvyklá na výrazně větší), ale pak…no, nejsme tu v červený knihovně, tak nebudu zabíhat do detailů, ale až budu mít znovu šanci, nebudu váhat ani vteřinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4627
6.8.19 09:22

:mrgreen: :mrgreen: A to se nam ta konverzace pekne zvrhla :mrgreen: Chudak zakladatel. Ted přemeruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.8.19 09:23

Ano, na překonání základního bloku je nalezení profesionálky, která skutečně nabízí girlfriend experience asi docela praktická věc. Jen se nesmíš trefit do paní, co bude ležet a nepomůže ti. Zbavíš se tím mindráku „ještě jsem nepíchal.“

Tím že nad situací máš kontrolu a očekávání a odměna jsou jasně dané, je to jednoduší a bezpečnější řešení, než seznamky, které vážně nejsou emocionálně bezpečné - zejména pro nesmělejší pány se složitějším sociálním postavením.

Primárně ale potřebuješ najít vlastní sebevědomí a sebepřijetí a to nevychází ze soulože, natož ze soulože za kterou platíš. Zároveň se ti hodí tréning komunikačních dovedností a podpora toho, aby si našel odvahu čelit svých strachům. Od toho je psychoterapie. Ve výsledku vyjde dráž, než prostitutce a nepřináší orgasmus, ale nabízí trvalé výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.8.19 10:29

@84jirka Muj manzel ho ma teda velkeho ze ho do me da celeho jen pri nejakych polohach a me to tam az neprijemne tlaci ale nikdy, nikdy o sobe nerekl ze ho ma velkeho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
6.8.19 10:35
@Safrik píše:
@84jirka Muj manzel ho ma teda velkeho ze ho do me da celeho jen pri nejakych polohach a me to tam az neprijemne tlaci ale nikdy, nikdy o sobe nerekl ze ho ma velkeho ;)

Přesně, ten, kdo umí se nechvástá :palec: :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.08.19 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.8.19 10:37
@zuzikka píše:
@84jirka jo a na to koktání dost pomáhá kineziologie. Doporučuju.

Jasně, musí víc chodit do kina. :lol: To by mohlo pomoci, když tam bude chodit s holkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
6.8.19 10:40
@vedma007 píše:
Ve svém okolí znám minimálně 2 ženy (jedna 30, druhá 28), které jsou na tom se vztahy a sexuální zkušeností stejně jako ty. Ani jedna z nich není šeredná, nějak asociální nebo něco - prostě normální holky. Proč nikdy chlapa neměly vlastně nikdo neví. Takže než sex za peníze (fuj bála bych se že tam ještě něco chytnu), bych si raději dala inzerát, že nesmělý, nezkušený hledá…a myslím, že zájemkyně budeš mít ;)

Seznamku bych nedoporučoval to je ještě větší zoufalost než ta profesionálka. Tam ti to může pěkně zamávat se sebevědomím. Profesionálku tam nevím nevím.. jinak mám kamaráda který má výraznou vadu řeči a kolikrát mě popadá z něj amok :) no a ten seká kupodivu jednu za druhou a to dost pěkné ženské.. A praachy nemá vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.8.19 10:41

@Tiffany1 Pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.8.19 10:44
@vedma007 píše:
Ve svém okolí znám minimálně 2 ženy (jedna 30, druhá 28), které jsou na tom se vztahy a sexuální zkušeností stejně jako ty. Ani jedna z nich není šeredná, nějak asociální nebo něco - prostě normální holky. Proč nikdy chlapa neměly vlastně nikdo neví. Takže než sex za peníze (fuj bála bych se že tam ještě něco chytnu), bych si raději dala inzerát, že nesmělý, nezkušený hledá…a myslím, že zájemkyně budeš mít ;)

Myslíš, že nesmělá a nezkušená bude chtít nesmělého a nezkušeného? Nechce spíš někoho, kdo ji přes tu nesmělost užene a svými zkušenostmi ukáže, proč jsou muži a ženy spolu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí