Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
7.8.19 08:56

A ty opuštěné samoživitelky tam bych byl hodně opatrný.. Nechápu jak tohle může někdo doporučit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 09:05
@david85lbc píše:
A ty opuštěné samoživitelky tam bych byl hodně opatrný.. Nechápu jak tohle může někdo doporučit..

Souhlasím. Já zcela otevřeně říkám, že bych se o cizí dítě starat nechtěla. Chápu, že to je kontroverzní a měla bych mít asi jiný pohled na věc, ale prostě nechtěla. Ještě tak velký dítě, nad 10 let, co už se obstará samo a žije si svůj život a bude respektovat me a já jeho.
Ale vůbec nemám chlapům za zlý, když řeknou, že by ženskou s dítětem, cizím, nechtěli. :think:
A obdivuju ty, co se do toho bez mrknutí oka pustí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.19 09:11
@Tiffany1 píše:
Souhlasím. Já zcela otevřeně říkám, že bych se o cizí dítě starat nechtěla. Chápu, že to je kontroverzní a měla bych mít asi jiný pohled na věc, ale prostě nechtěla. Ještě tak velký dítě, nad 10 let, co už se obstará samo a žije si svůj život a bude respektovat me a já jeho.
Ale vůbec nemám chlapům za zlý, když řeknou, že by ženskou s dítětem, cizím, nechtěli. :think:
A obdivuju ty, co se do toho bez mrknutí oka pustí. :palec:
Ono ani není lehké se s nějakou maminkou seznámit, mají náročné požadavky. Když nějaké takové napíši na seznamce, tak mě neodepíše, nebo napíše že hledá někoho jiného. Tak at jsou sami když jsou tak vybíravé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 09:15

@84jirka Co znamena, ze maji náročné požadavky…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.19 09:19
@Tiffany1 píše:
@84jirka Co znamena, ze maji náročné požadavky…?

Tipuju, že se nehrnou do vztahu a hledají pana dokonalého. Resp. mají na svůj věk/vzhled nereálné požadavky. Ne že by takoví muži nebyli, ale ti nebudou mít zájem o tyto ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
7.8.19 09:19
@Tiffany1 píše:
A obdivuju ty, co se do toho bez mrknutí oka pustí. :palec:

Je to tak a ono je to i dost složité. Mám kamaráda ten do toho šel a je to ostřílený vztahy, ale dává to horko těžko. A teď kluk co má nulové zkušenosti by se měl pomalu rozjíždět a ne skočit do šinkanzenu bez brzd.
Zakladatel ze svým problémem bojuje a snaží se řešit. Zkusil bych tu tantru dáš za to pár korun a nic tím nezkazíš a můžeš tam jít i dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.19 09:25
@84jirka píše:
Ono ani není lehké se s nějakou maminkou seznámit, mají náročné požadavky. Když nějaké takové napíši na seznamce, tak mě neodepíše, nebo napíše že hledá někoho jiného. Tak at jsou sami když jsou tak vybíravé.

Běž na nějakou seznamku, vraž tam pár fotek kde vypadáš dobře a začni oslovovat ženy. Jasně, že ti odepíše tak jedna dvě z deseti, ale to je normální. Bav se s těmi co odepíšou a uvidíš, jak se to vyvine. Když už to nevyjde na vztah, můžeš takhle přijít ke kamarádce s kterou se dá vyrazit někam ven, může tě seznámit s nezadanou kamarádkou.

Bavit se tak můžeš s více ženami současně a během toho to zkoušet i v reálném životě. Čím víc žen oslovíš, pozveš na rande apod., tím větší je pravděpodobnost, že nějakou najdeš. Myslím, že ve stovce žen se najde nějaká, které se zalíbíš. Takže jde jen o to, jít na těch sto rande ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.8.19 09:26
@Prof. Farnsworth píše:
Tipuju, že se nehrnou do vztahu a hledají pana dokonalého. Resp. mají na svůj věk/vzhled nereálné požadavky. Ne že by takoví muži nebyli, ale ti nebudou mít zájem o tyto ženy.

Jsem to slyšel zhruba tak, že muži jsou víceméně v reálu „na co mají“ a sice zkouší směrem nahoru, ale na svém levelu si dají říct. Ženy naproti tomu bez ohledu na vlastní level usilují o cca 20 % nejatraktivnějších mužů a slevují ztěžka, často příliš pozdě.
(opět obecně nebo většina, neřešme výjimky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 09:30
@DustInTheWind píše:
Jsem to slyšel zhruba tak, že muži jsou víceméně v reálu „na co mají“ a sice zkouší směrem nahoru, ale na svém levelu si dají říct. Ženy naproti tomu bez ohledu na vlastní level usilují o cca 20 % nejatraktivnějších mužů a slevují ztěžka, často příliš pozdě.
(opět obecně nebo většina, neřešme výjimky)

Jezis, ja jsem nikdy o nic neusilovala. Je mi 31 let, ale v tomhle jsem teda staromodni. Usilovat snad ma muz, ne? Takto jsme od pradávna nastavení. Muzi jsou lovci… prece to ty chlapy pak nemuze ani bavit, kdyz je to moc snadné :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.19 09:34
@Tiffany1 píše:
Jezis, ja jsem nikdy o nic neusilovala. Je mi 31 let, ale v tomhle jsem teda staromodni. Usilovat snad ma muz, ne? Takto jsme od pradávna nastavení. Muzi jsou lovci… prece to ty chlapy pak nemuze ani bavit, kdyz je to moc snadné :think:.

On asi nemyslí to, že by ženy balily muže, ale to, že když ženu balí muž na její úrovni, někdo kdo by ji vyhovoval, tak řekne ne, protože si myslí, že má na lepšího (který nikdy nepřijde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.8.19 09:38
@Tiffany1 píše:
Jezis, ja jsem nikdy o nic neusilovala. Je mi 31 let, ale v tomhle jsem teda staromodni. Usilovat snad ma muz, ne? Takto jsme od pradávna nastavení. Muzi jsou lovci… prece to ty chlapy pak nemuze ani bavit, kdyz je to moc snadné :think:.

OK, špatná formulace. Tak řekněme „chtěla by“

Anebo jinak - zařaďme pod usilovat to, že se ráno namaluješ a chceš vypadat k světu, to asi děláš nejen pro vlastní dobrý pocit, ale aby si tě všimli takoví, od kterých bys chtěla být lovená. ;)

edit - překlep

Příspěvek upraven 07.08.19 v 09:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 09:41
@Prof. Farnsworth píše:
On asi nemyslí to, že by ženy balily muže, ale to, že když ženu balí muž na její úrovni, někdo kdo by ji vyhovoval, tak řekne ne, protože si myslí, že má na lepšího (který nikdy nepřijde).

Ok, pardon, špatná interpretace. Když já jsem bytostně přesvědčena, že u muže pramálo záleží na vzhledu… finanční zajištění je spíše afrodiziakum, které působí, protože zeny podvědomě hledají muže, co se o ně dokáže postarat, a nemusí mít nutně Rolce Roys. Je to spíš o charisma, jakmile je chlap vtipnej a dokáže mě rozesmát, tak s ním budu mít rozhodně delší zivot. Ale kdyz na mě z kraje hodí svoje depky a vysvetli mi, co má všechno za problémy… Vzdyt každá chceme chlapa o kterýho se budeme moct opřít, když bude zle. Můj táta jezdil a snažil se v lednu sehnat mámě meloun, když byla na chemo a to je borec! a Rolce Roys nemá… a tenhle pocit z chlapa, co mi v prvni sms začne kňourat, urcite mit nebudu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.8.19 09:43
@Prof. Farnsworth píše:

Přesně tak.

Plus tedy podle mne je tu často velký podíl v tom, že žena muži třeba i ne úplně vědomě naznačí, že by mohl mít šanci, pokud ji tedy balit začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
7.8.19 09:47
@Tiffany1 píše:

Obávám se, že feministky by tě za tyto názory sežraly :-)

První signál dává většinou žena, prostě se musí lovci trochu pomoci.
Jinak té ženě hrozí, že bude potkávat jen notorické lovce (sukničkáře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.19 09:48

.

Příspěvek upraven 21.09.19 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...