Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
8.8.19 10:03

@zu.syk @DustInTheWind Děkuju… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
8.8.19 10:51
@zu.syk píše:
To je škoda. Psi (a štěňata obzvlášť) jsou totiž skoro stejně dobrá „balítka“ tako ty synovečkové a neteřinky :lol:

jo to ted opět vidím. Lidi jdou po druhém chodníku a přechází jen aby se podívali na štěně, zeptali se na rasu, jméno štěněte :mrgreen: Minulý týden i taxikář zastavil že se musí podívat z blízka co to je za trhače :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A já bych nejraději aby si nás nikdo nevšímal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.8.19 12:33
@Mar__tanka1983 píše:
Fíha, tak sem to dočetla…
za prvý, na profilu vypadáš jako normální chlap, co se týče fyzický stránky, tak pohoda.
Taky sem si napřed v začátku diskuse říkala, jestli teda nejsi nějakej šikmovokej tragéd, to pak není překvapení, že na první pohled (navíc na fotce) nezaujmeš, a máš problém se dostat přes první řádku na seznamce. Takže v tomhle směru problém není.

Za druhé, tvůj profil prostě působí fádně. Fotky nemastné neslané, chlápek s foťákem, co kouká jako zatoulanej pejsek, pár letadýlek (na ty moc holek neutáhneš).
Já osobně, bych si prostě po shlédnutí tohohle profilu řekla „milej, ale nuda“.
Chápu, že né každej je akční hovado, ale kdyby si tam měl fotky víc v pohybu (jestli cestuješ, tak máš nějaký fotky ze zajímavějších míst, než je nějakej kopec v lese?), z nějaké oslavy třeba, kde se usmíváš, kde něco děláš (i kdyby si měl jen stát s půllitrem u grilu).

Navíc Hendikep - jiný…no to né! Si každá druhá představí, že buď máš umělou nohu (není vidět na fotkách), nebo si na hlavu :roll: Že působíš „běžně“, to samý…
V úvodu profilu: „Rád se seznámím :) Jirka“
Jako fakt? No to bych nečekala, když si na seznamce :D
Rozepiš se tam. Třeba že rád fotíš a cestuješ, kde si například byl. Že jsi už nějakou dobu sám (mlž o tom, že odjaktěživa), a chtěl bys změnu, třeba že už tě nebaví cestovat sám. Že hledáš kámošku na pokec, parťačku na výlety a časem třeba i něco víc.

Když já jsem ještě nebyl nikde v zahraničí ani u moře, tak nemám zajímavé fotky z cest. A sám vyrazit do zahraničí jsem zatím neměl odvahu. Taky nemám žádné jiné fotky sebe, jen ty co mám na profilu, jsem se zkoušel fotit ze stativu a vypadal jsem tam blbě. :-) Zkusím ten profil trochu poopravit. Když jsem na nějaké hudební akci tak mě to prostě nejde se dát s někým do řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.8.19 12:34

Moc děkuji všem za přispění, jste fajn, kdyby to šlo pozval bych vás na zmrzlinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
8.8.19 12:49
@84jirka píše:
Moc děkuji všem za přispění, jste fajn, kdyby to šlo pozval bych vás na zmrzlinu :)

Ale ono to jde - prostě jim to napiš, maximálně tě pošlou do… :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.8.19 14:05

@Josef_t přesněěěě :)
Nic horšího se nestane.
Ale když na každých deset „ne“, vyjde jedno „ano“, tak to není tak blbý, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.8.19 14:10
@84jirka píše:
Když já jsem ještě nebyl nikde v zahraničí ani u moře, tak nemám zajímavé fotky z cest. A sám vyrazit do zahraničí jsem zatím neměl odvahu. Taky nemám žádné jiné fotky sebe, jen ty co mám na profilu, jsem se zkoušel fotit ze stativu a vypadal jsem tam blbě. :-) Zkusím ten profil trochu poopravit. Když jsem na nějaké hudební akci tak mě to prostě nejde se dát s někým do řeči.

Nikdy tě nikdo někde nevyfotil? :think: Nemusíš mít hned fotky z Taj Mahalu, aby to bylo zajímavý. Já mám třeba krásný fotky i z míst deset kilometrů od domova :D
Ono jak to píšeš, tak to fakt vypadá, že nežiješ, jen přežíváš…promiň, že to tak napíšu, ale život bez kamarádů je prostě smutnej, aspoň pro mě…

Ještě mě napadlo, na FB je cestovatelská seznamka, je tam asi tak bambilion lidí, domlouvají se, kdo třeba i po Čechách cestuje sám, tak že by vyrazili ve dvou, v partě. Kluci, holky, starší, mladší.
Teď zrovna tam jedna holka plánuje sraz, zajistila v Krkonoších chatu asi pro 25 lidí a hodila to tam. Prostě se o víkendu sejde parta lidí z půlky republiky a pokecají o životě. A třeba si najdou novýho parťáka nebo životní lásku, kdo ví? Ale je potřeba činnost ;)
a co v práci? Co děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
8.8.19 14:11

@84jirka zkus se fakt zamyslet co chceš a co můžeš změnit. Zase je to fajn pro nějakou mladší bezdětnou že jsi taky bez závazků. To ber jako velkou přednost :palec: Zase chápu že je to složité bez zkušeností :?,ale musíš žít. Doma žádnou asi nepotkáš a je škoda nedělat nic. Spíš o sobě piš ty pozitiva než negativa ;) To si pak kdejaká řekne že kdo ví co je vše špatně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.8.19 14:14
@Markéta80 píše:
jo to ted opět vidím. Lidi jdou po druhém chodníku a přechází jen aby se podívali na štěně, zeptali se na rasu, jméno štěněte :mrgreen: Minulý týden i taxikář zastavil že se musí podívat z blízka co to je za trhače :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A já bych nejraději aby si nás nikdo nevšímal :mrgreen:

A co teprve když to štěně je taky zvědavý jako opice :) Nevím jak to vaše, ale našeho tibeťáka zajímal úplně každý… a do jisté míry mu to zůstalo až doteď (a to je mu už 3,5) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
8.8.19 14:24

@zu.syk naše se zatím kamarádit nechce. Jsou jí ted 3m ;),ale ten výraz asi každého láká. Celočerná brabantice :mrgreen:,oni i grifonci lidi strašně lákají a to už jsou dospělé, ale ten jejich výraz přitahuje pozornost a obě hned k lidem běží :mrgreen: Zítra jde malá na očkování tak už vidím jak v čekárně se na ní budou všichni usmívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.8.19 14:26

https://www.facebook.com/…lucestovani/
a ten sraz tam nahodila Anna Ferdinandová, tak hledej, šmudlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.8.19 14:37
Když jsem na nějaké hudební akci tak mě to prostě nejde se dát s někým do řeči.

Jéééé, chlape.
Tak se rozhlídnu, vidím nějaký lidi sedět u stolu a u nich volný místo…Zeptám se, jestli mají volno, přisednu, loknu piva a zeptám se, tak jak se vám líbila poslední kapela? No a už můžeš trénovat. Nemusíš si hned vybrat nějakou mladou krásnou šťabajznu, před kterou se budeš chtít studem propadnout do Západního Německa, ale prostě normální ženský nebo i chlapy…
Na jaký hudební akce chodíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.8.19 15:00

Jak ti napsala @Tiffany1 spousta lidí ti v dobře víře snažila poradit a pomoc. Já jsem teď vše pročetl od včera a popravdě bych hledání vztahu jako prioritu nebral. Zní to možná hnusně, ale když nedokážeš mít rád sám sebe tak nebudeš schopen mít rád někoho jiného.
Měl bys ses zbavit toho negativismu a být trochu optimistou zapracovat na sebevědomí a pak tepr řešit začít řešit vztahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.8.19 16:57
@84jirka píše:
Do hospody nechodím, když jsem tady na společenské akci tak sedím u stolu sám a piju sám.

a jak se chceš seznámit, když tam sedíš sám??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.8.19 17:09
@84jirka píše:
Když já jsem ještě nebyl nikde v zahraničí ani u moře, tak nemám zajímavé fotky z cest. A sám vyrazit do zahraničí jsem zatím neměl odvahu. Taky nemám žádné jiné fotky sebe, jen ty co mám na profilu, jsem se zkoušel fotit ze stativu a vypadal jsem tam blbě. :-) Zkusím ten profil trochu poopravit. Když jsem na nějaké hudební akci tak mě to prostě nejde se dát s někým do řeči.

Ježíš marjá, tak to použij - napiš do profilu, že rád fotíš, ale paradoxně nemáš žádné fotky sebe. A že bys rád poznal holku, která by tě vyfotila (oblečeného - sem bych dal smajlíka). A když k tomu přidáš větu: „Pokud neumíš fotit, nevadí - naučím tě to.“, tak se nějaká může chytit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí