Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@84jirka píše:
Ahoj. Je mi 35 a jsem vztahově a sexuálně nezkušený. Bohužel jsem pořád panic. Ani jsem se ještě nelíbal. Jsem nesmělý typ a mám vadu řeči koktám. Ženských se bojím. Vím že mi už asi ujel vlak a žádná žena mi určitě už nedá šanci. Přemýšlím že bych zkusil párkrát sex za peníze. Třeba bych se osmělil a zaučil všemu kolem žen. Myslíte že je to zoufalost nebo co si o tom myslíte? Jirka
Problém není, že jsi bez sexuální zkušenosti, ale že jsi nedokázal navázat vztah. Prostitutku si neobjednávej, to ti k ničemu nepomůže, leda něco chytneš, krom pohlavních nemocí to může být žloutenka, herpes, sexuálně přenosné bradavice aj. Potřebuješ normální vztah, sex problém není, to je snadná záležitost.
@Mar__tanka1983 píše:
@84jirka úplně stačí ahoj
I nazdrárek je lepší než ahojky…
A co třeba nazdar kočko? ![]()
@milami píše:
@84jirka
Co se týče vzhledu, tak ten je úplně v pohodě. Až bych řekla, že se divím, že takový pěkný chlap neměl nikdy babu. Nemám problém ani s pozdravem ahojky, i když spíš bych to čekala od někoho, koho znám déle, kamarád, přítel.
ALE když čtu to další co píšeš, máš potíže v sociálních situacích, ve styku s lidmi, v komunikaci, navázání hovoru apod., napadlo mě, zda netrpíš nějakou formou sociální fobie. Uvádíš, že docházíš k psycholožce, nebavili jste se o tom?Píšeš o seznamce jako vyšší dívčí. Někdy je to džungle, ale faktem je, že holky dostávají mnoho vzkazů, je potřeba zaujmout, a to nejen poslanou zprávou, ale i profilem. Ženy projdou profily mužů, kteří jim napsali, a Je možné, že když u tebe narazí na uvedený hendikep, už ti jednoduše nedají šanci. Protože tam mají ještě xx dalších.
Ještě by mě zajímalo, na jakou kategorii žen cílíš?
O sociální fobii jsme se nebavily.
@84jirka píše:
A co třeba nazdar kočko?
No tak za mě je Nazdar kočko taky pěkně blbý… promiň ![]()
Osobně by mi přišlo nejpříjemnější Ahoj + seznamkové jméno té dotyčné ![]()
Příspěvek upraven 09.08.19 v 17:55
@Náhodný host píše:
Problém není, že jsi bez sexuální zkušenosti, ale že jsi nedokázal navázat vztah. Prostitutku si neobjednávej, to ti k ničemu nepomůže, leda něco chytneš, krom pohlavních nemocí to může být žloutenka, herpes, sexuálně přenosné bradavice aj. Potřebuješ normální vztah, sex problém není, to je snadná záležitost.
Já se před ženskýma stydím za to že nemám sexuální zkušenosti, ani skoro nevím kam šáhnout, a když bych měl sex asi bych se ztrapnil.
@Náhodný host píše:
Pro nás třeba ano, ale pro někoho, kdo ho nikdy neměl, určitě ne. Obzvlášť ve věku a v situaci, ve které je Jirka.
@84jirka píše:
A co třeba nazdar kočko?
Nazdar kočko se mi nelíbí vůbec. A můj pocit je, že to k tobě ani nesedí, není to tvůj styl.
@84jirka píše:
Já se před ženskýma stydím za to že nemám sexuální zkušenosti, ani skoro nevím kam šáhnout, a když bych měl sex asi bych se ztrapnil.
Tak jim to nerikej, ze nemas, to se na pohled nepozna, na cele to napsany nemas, muze akorat hadat. Nervozni muzes byt, i kdyz panic nejsi. A ze nevis, kam sahnout? Jako ze se nemuzes rozhodnout, jestli ses hornak nebo dolnak? Na prvnim rande nikam moc ani nesahej. Leda ze by ses dal dohromady s devcetem ve vlakne “je panic, nebo gay”.
@bobulka88 píše:
Tak jim to nerikej, ze nemas, to se na pohled nepozna, na cele to napsany nemas, muze akorat hadat. Nervozni muzes byt, i kdyz panic nejsi. A ze nevis, kam sahnout? Jako ze se nemuzes rozhodnout, jestli ses hornak nebo dolnak? Na prvnim rande nikam moc ani nesahej. Leda ze by ses dal dohromady s devcetem ve vlakne “je panic, nebo gay”.
mě se třeba na ženách moc líbí prsa.
Spíš menší, někdy jsem ztěch holek hotový jaké mají hezky tvarované prsa. ![]()
@zu.syk píše:
No tak za mě je Nazdar kočko taky pěkně blbý… promiň![]()
Osobně by mi přišlo nejpříjemnější Ahoj + seznamkové jméno té dotyčné
Příspěvek upraven 09.08.19 v 17:55
jen mě to tak napadlo, to fakt, taky se mi líbí když mi někdo napíše ahoj Jirko ![]()
@84jirka píše:
až navážeš vztah půjde to samo ![]()
@84jirka píše:
jen mě to tak napadlo, to fakt, taky se mi líbí když mi někdo napíše ahoj Jirko
Protože je to už osobní… není to pozdrav překopírovaný všem bez rozdílu ![]()
Už jsem ti to tu jednou psala. Snažila bych se v té zprávě zmínit něco, co tě na té dotyčné zaujalo. Prostě kouknout do jejího profilu a zmínit se o jejím koníčku, případně o čemkoliv jiném, co tam má uvedeno a co tě zaujme… aby bylo jasné, že tu zprávu píšeš pouze a výhradně jí ![]()
@84jirka píše:
tady můj profil : https://www.stesti.cz/…imjakejmeno/
Asi k patku nemam co na praci, zrovna koukam na tu tvoji seznamku v kategorii flirt. Myslim, ze tam ty holky vcelku dobre nahravaji uz v popisu v profilu a vtipnou odpoved snad splodis!
@84jirka píše:
A co třeba nazdar kočko?
To už tam rovnou tam napiš „ukaž kozy“ ![]()
@Prof. Farnsworth asi tak…
Jirko, když napíšeš „ahoj kočko“ a budeš pokračovat v tom, že napíšeš něco ve smyslu sem takový a makový a nakonec přidáš neosobní„nepokecáme“, tak to opravdu bude vypadat, že máš tuhle odpověď v CTRL C-CTRL V a píšeš to každý…
Napiš jí, ahoj „jméno nebo přezdívka“, zaujala mě tvoje úvodní fotka (nebo profilová nebo jak se jí tam říká), vypadáš jako milá holka (že je krásná, jí napíše každej druhej), navíc jsem si na tvým profilu všiml, že… (no a rozpovídat se, co tě na ní zaujalo).
Prostě zahájit lehkou konverzaci ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Prof. Farnsworth asi tak…
Jirko, když napíšeš „ahoj kočko“ a budeš pokračovat v tom, že napíšeš něco ve smyslu sem takový a makový a nakonec přidáš neosobní„nepokecáme“, tak to opravdu bude vypadat, že máš tuhle odpověď v CTRL C-CTRL V a píšeš to každý…Napiš jí, ahoj „jméno nebo přezdívka“, zaujala mě tvoje úvodní fotka (nebo profilová nebo jak se jí tam říká), vypadáš jako milá holka (že je krásná, jí napíše každej druhej), navíc jsem si na tvým profilu všiml, že… (no a rozpovídat se, co tě na ní zaujalo).
Prostě zahájit lehkou konverzaci
O kráse nepsat, o hezkých fotkách nepsat, o tom jak je sympatická, inteligentní… nepsat. Od žen (holek) co byly na seznamce vím, že tohle jim píše každý druhý a víceméně to ženy berou jako balení za účelem sexu (jen sexu).