Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Najít takovou, která by právě byla i ráda, že jsi panic a bavilo jí tě „zaučit“. Jako chlapa rajcuje mít pannu, tak často i nějakou zkušenější ženu baví „zaučit panice“. Určitě takové existují (viz já, ale já už ti neposloužím, neb jsem vdaná). Nicméně, taky bych se spíš orientovala na normální vztah, ne začít u sexu, ale u vztahu. A Jirko, jestli tě nějaká odkopne jenom kvůli tomu, že nemáš sexuální zkušenosti, tak za to stejně nestála. Jestli se do někoho pořádně zamiluješ a ona do tebe, tak to jistě spolu zdárně vykomunikujete a vyřešíte. Buď bude zkušená a zaučí tě a nakonec z toho muže být docela rajcovní hra anebo si můžeš i najít také nezkušenou a budete se učit oba a to přeci bude taky prima dobrodružství. Jde jenom o štěstí najít nějakou normální, citlivou a chápající duši.
Vis ale tady je pro ty zeny( a muze) pritazliva ta kombinace mladi a panictvi/panenstvi. Nikoho nebude vzrusovat 40ceti leta panna ci panic. ![]()
@zu.syk píše:
A řekl ti to hned na prvním rande? Teda kromě toho koktání, tam je to asi jasný
Napsal to rovnou do inzerátu - že je nesmělý a proto nezkušený. A pak připsal, že má rád děti, zvířata atd..no mě to teda naopak zaujalo. Že bydlí u rodičů mi napsal hned zkraje, když jsme si začli víc psát.
@Anonymní píše:
Najít takovou, která by právě byla i ráda, že jsi panic a bavilo jí tě „zaučit“. Jako chlapa rajcuje mít pannu, tak často i nějakou zkušenější ženu baví „zaučit panice“. Určitě takové existují (viz já, ale já už ti neposloužím, neb jsem vdaná). Nicméně, taky bych se spíš orientovala na normální vztah, ne začít u sexu, ale u vztahu. A Jirko, jestli tě nějaká odkopne jenom kvůli tomu, že nemáš sexuální zkušenosti, tak za to stejně nestála. Jestli se do někoho pořádně zamiluješ a ona do tebe, tak to jistě spolu zdárně vykomunikujete a vyřešíte. Buď bude zkušená a zaučí tě a nakonec z toho muže být docela rajcovní hra anebo si můžeš i najít také nezkušenou a budete se učit oba a to přeci bude taky prima dobrodružství. Jde jenom o štěstí najít nějakou normální, citlivou a chápající duši.
a jak bude takovou hledat, kdyz ma problem najit vubec nejakou?
@Jaholos píše:
Vis ale tady je pro ty zeny( a muze) pritazliva ta kombinace mladi a panictvi/panenstvi. Nikoho nebude vzrusovat 40ceti leta panna ci panic.
Kdybych nebyla vdaná, mě by to teda vůbec nevadilo. Pokud je za tím vším jenom větší nesmělost. Samozřejmě, že u některých chlapů za tím je nějaké podivínství nebo úchylka, tak tam bych utíkala, až by se za mnou kouřilo, ale takhle bych to jako překážku zas až tak neviděla. Ale možná jsem mezi ženami podobných názorů v menšině. ![]()
@Anonymní píše:
Kdybych nebyla vdaná, mě by to teda vůbec nevadilo. Pokud je za tím vším jenom větší nesmělost. Samozřejmě, že u některých chlapů za tím je nějaké podivínství nebo úchylka, tak tam bych utíkala, až by se za mnou kouřilo, ale takhle bych to jako překážku zas až tak neviděla. Ale možná jsem mezi ženami podobných názorů v menšině.
tak aspon mame potvrzeno, ze zeny tohoto typu opravdu existuji
@Venetia píše:
a jak bude takovou hledat, kdyz ma problem najit vubec nejakou?
Inzerát..? Ale to beru podle nás s mužem. On sám si taky nedokázal „naživo“ nějakou najít. Ale takhle jsme si pár týdnů psali maily, líp se tak poznali předem a pak se teprve sešli, věděli jsme toho už o sobě z písemného projevu docela dost a tak tam ani nebyl velký ostych a bylo to fajn.
@Anonymní píše:
Inzerát..? Ale to beru podle nás s mužem. On sám si taky nedokázal „naživo“ nějakou najít. Ale takhle jsme si pár týdnů psali maily, líp se tak poznali předem a pak se teprve sešli, věděli jsme toho už o sobě z písemného projevu docela dost a tak tam ani nebyl velký ostych a bylo to fajn.
no jo, ale to uz psal, ze nic moc reakce…to uz je o velke davce stesti
Já mám pocit, že my to tady pořád řešíme a Jirka už si mezitím někde užívá ![]()
@Venetia píše:
tak aspon mame potvrzeno, ze zeny tohoto typu opravdu existuji
Jestli to tu Jiřík čte, tak prosím Jirko, neber si to osobně, co teď napíšu..Ale já jsem obecně takový ten typ, co ho nejvíc lákají „odložené případy“. Mám tendenci tíhnout k lidem i zvířatům, kteří nějak potřebují pomoct, něco řeší a já hrozně ráda jim pomáhám. Mě zkušení sebevědomí „donchuani“ nikdy nic neříkali, spíš jsem se jich bála a dopředu už měla obavy, že mě dřív nebo později podvedou, budou se otáčet za každou sukní…Možná je to i tím, že jsem dřív taky asi se dvěma takovým chvíli chodila. Hezouni, se zkušenostma, to bylo samé ťuťu ňuňu miláčku a za rohem mě podváděli, šmejdi. Byli si jistí, že můžou mít na každém prstu deset ženských. Ne, děkuji, takovéhle typy mě pro život teda vůbec nezajímají.
@Venetia píše:
no jo, ale to uz psal, ze nic moc reakce…to uz je o velke davce stesti
No jo, možná jo..možná tehdy v našem případě s mým mužem exot našel exota ![]()
@Lilian1980 píše:
Já mám pocit, že my to tady pořád řešíme a Jirka už si mezitím někde užívá
No jo, to by bylo super ![]()
Teda, pokud našel vhodný protějšek..
Ten typek proste potrebuje plan a makat. Vzit si tuzku a napsat si co je treba zmenit-treba ta logopedie, odstehovat se od rodicu, zmenit psychologa, treba chodit do fitka atd. Mit nejaky pribeh a trenovat oslovovat zeny, zlepsit profil na seznamce, zkusit treba i nazivo casem nekde mezi lidma. A kazdy den neco pro uspech delat.
@Jaholos píše:
Ten typek proste potrebuje plan a makat. Vzit si tuzku a napsat si co je treba zmenit-treba ta logopedie, odstehovat se od rodicu, zmenit psychologa, treba chodit do fitka atd. Mit nejaky pribeh a trenovat oslovovat zeny, zlepsit profil na seznamce, zkusit treba i nazivo casem nekde mezi lidma. A kazdy den neco pro uspech delat.
Jo, přesně tak. Jenže to jsme mu tu psali dva dny zpět a už se neozval. Tak třeba už na sobě maká a trénuje komunikaci někde naživo ![]()
@Jaholos píše:
No..neříkám, že ne..ale za mě nejdůležitější je, aby se nehrál na něco, co není. Musí zůstat pořád „svůj“. Z introverta extroverta nikdy neuděláš a když se tak začne přetvařovat, je to cesta do pekel. A tendence by tam možná i byly, podle úvahy Jirky oslovit ženu „Čau kočko“. To si hraje na to, co ve skutečnosti není a na takové oslovení já osobně bych brala úprk mílovými kroky.
@Lilian1980 píše:
Jo, přesně tak. Jenže to jsme mu tu psali dva dny zpět a už se neozval. Tak třeba už na sobě maká a trénuje komunikaci někde naživo
Ahoj, tak jsem zpět, byl jsem přes víkend odjetý na vodě, tak jsem nemohl psát.
Jsem se asi rozhodl že zkusím tu profesionálku. A asi to budu muset zkusit víckrát. Jednou asi bude málo. Mám už vybranou jednu blondýnku s dvojkama prsama.
Když už mám za to platit, tak at je hezká. Jen mít dost odvahy ji zavolat a domluvit to. ![]()