Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
12.8.19 17:00
@david85lbc píše:
Po víkendu se vracím pro některé fotku nepošlu přes to vlak nejede :DA dál, docela tu panuje shoda. Musíš se hnout z místa a první věc co bych řešil je určitě bydlení. Musíš chodit mezi lidi i kdybys opravdu měl jít sám někam na pivo tak jdi.
Profesionálka ano / ne já bych byl zatím pro ne, ale zkusil bych tantru možná by to pomohlo odblokovat ten sexuální blok.
Už jsem si vzpomněl říká se tomu vystoupit s komfortní zóny

Není jednuduché se odstěhovat. Já pracuji s otcem doma v dílně, opravujeme auta. Jsem s píš přemýšlel že bych si udělal doma podkrovní bydlení kde bych měl samostatnou domácnost. Spoustu lidí tak bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
12.8.19 17:11
@84jirka píše:
Není jednuduché se odstěhovat. Já pracuji s otcem doma v dílně, opravujeme auta. Jsem s píš přemýšlel že bych si udělal doma podkrovní bydlení kde bych měl samostatnou domácnost. Spoustu lidí tak bydlí.

Jo, dvougenerační dům není nic neobvyklého. Přesto se ti tím ale zase poněkud zúží okruh potenciálních životních partnerek - zdaleka ne každá je ochotná bydlet s tchánovcema pod jednou střechou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
12.8.19 17:24
@84jirka píše:
Není jednuduché se odstěhovat. Já pracuji s otcem doma v dílně, opravujeme auta. Jsem s píš přemýšlel že bych si udělal doma podkrovní bydlení kde bych měl samostatnou domácnost. Spoustu lidí tak bydlí.

No to jses dost fixovany na ty rodice, bydlis s nima, pracujes s nima. Ted jak to mas s platem, delas skoro zadarmo nebo mate slusne ziska a mas podil? :nevim: To neni snadny se osamostatnit. Potrebujes tu praci, nebo snadno sezenes jinde? Potrebuje te otec v dilne nebo sezene nahradu? Dost otazek k reseni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.8.19 17:24
@zu.syk píše:
Jo, dvougenerační dům není nic neobvyklého. Přesto se ti tím ale zase poněkud zúží okruh potenciálních životních partnerek - zdaleka ne každá je ochotná bydlet s tchánovcema pod jednou střechou…

Ale když jsem sám tak bych asi nedosáhl na hypotéku když bych chtěl pořídit vlastní dům. V dnešní době má problémy dostat hypotéku i pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
12.8.19 17:30
@84jirka píše:
Ale když jsem sám tak bych asi nedosáhl na hypotéku když bych chtěl pořídit vlastní dům. V dnešní době má problémy dostat hypotéku i pár.

Jo, to chápu. Však říkám, že dvougenerační dům není nic neobvyklého. Jen upozorňuju, že ne každá by z takového bydlení byla nadšená, nic víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.8.19 17:34
@Jaholos píše:
No to jses dost fixovany na ty rodice, bydlis s nima, pracujes s nima. Ted jak to mas s platem, delas skoro zadarmo nebo mate slusne ziska a mas podil? :nevim: To neni snadny se osamostatnit. Potrebujes tu praci, nebo snadno sezenes jinde? Potrebuje te otec v dilne nebo sezene nahradu? Dost otazek k reseni. :think:

Vydělám víc než v nějakém jiném zaměstnání. Máme práce moc, nestíháme. A náhradu nesežene proto že nikom se v dnešní době nechce dělat rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.8.19 17:36
@zu.syk píše:
Jo, to chápu. Však říkám, že dvougenerační dům není nic neobvyklého. Jen upozorňuju, že ne každá by z takového bydlení byla nadšená, nic víc :)

I když by to bylo pěkně zařízené v luxusnějším stylu? Pořád lepší než mít jen pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
12.8.19 17:38
@84jirka píše:
Vydělám víc než v nějakém jiném zaměstnání. Máme práce moc, nestíháme. A náhradu nesežene proto že nikom se v dnešní době nechce dělat rukama.

Na jednu stranu to chapu, proste mate rodinnou firmu, je to vyhodny pro vsechny. Na druhou stranu presne v tomhle zpusobu zivota bude cele jadro tveho problemu. kdybys zil sam nebo s kamarady tveho veku v byte ve velkem meste, pracoval v kolektivu s vice lidma, chodil s nima nekam, atd. Tak nemas ten problem co ted mas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
12.8.19 17:44

@david85lbc
A ja cely vikend tajne doufala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
12.8.19 17:49
@84jirka píše:
To vím že s normální ženou by byl mnohem lepší sex než z prostitutkou. Z prostitutkou nebude líbání, bude mě ho kouřit přes gumu, nebudu moct lízat. Prostě je to všechno takové na houby.

Jirko a jde Ti vlastne o vztah, nebo spis jen o sex? Jakoze chces mit rodinu, deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
12.8.19 17:56
@84jirka píše:
I když by to bylo pěkně zařízené v luxusnějším stylu? Pořád lepší než mít jen pokoj.
:mrgreen: no bydlet ve více lidech málokdy klapne. Bohužel :? Alespoň zvláštní vchod a vše a i tak tohle bude stopka pro kdejakou :oops:. Na druhou stranu tě chápu, pracuješ tam, jsi sám tak nač platit někde nájem ;) Bude to fakt složitější. Navíc už v takovém věku jestli si budeš hledat podobného věku tak třeba nakonec se přestěhuješ Ty k ní :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.8.19 17:56
@Lilian1980 píše:
Jirko a jde Ti vlastne o vztah, nebo spis jen o sex? Jakoze chces mit rodinu, deti?

Chtěl bych vztah, ale myslím si že se na něho necítím nebo nejsem zatím na vztah připravený. Nevím ani co všechno vztah obnáší. Chtěl bych děti. Pro mě by asi bylo lepší mít zatím nějakou kamarádku. Ale to je asi nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
12.8.19 18:01
@84jirka píše:
To vím že s normální ženou by byl mnohem lepší sex než z prostitutkou. Z prostitutkou nebude líbání, bude mě ho kouřit přes gumu, nebudu moct lízat. Prostě je to všechno takové na houby.

Co bys nemohl. Je to jen o dohodě. Kouření bez je běžné (za příplatek), stejně jako lízání. I to líbání se dá dohodnout. (ale musím uvést, že neznám z vlastní zkušenosti - tohle jen z vyprávění)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
12.8.19 18:06
@84jirka píše:

Nemusíš hned něco kupovat. Pronajmi si byt. Klidně i v nejbližším městě. Děláte auta, tak nějaké na dojíždění do práce snad máš, nebo si můžeš snadno pořídit. Když budeš mít vlastní byt, můžeš pozvat v budoucnu kamarády (partu), udělat party a kamarádi mohou přivést nějaké holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
12.8.19 18:10
@84jirka píše:

To, že pracuješ s otcem v dílně, není důvod, proč bys nemohl mít samostatné bydlení. To je spíš výmluva.

@zu.syk má pravdu, málokterá žena v určitém věku by šla bydlet pod jednu střechu s tchánovci. Vidím to všude kolem sebe, i tady na emiminu je takových diskuzí víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí