Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
11.8.19 13:48
@Venetia píše:
A proč by to dělala?

To se zeptej hosta, ten to navrhoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
11.8.19 13:51

@Venetia dost divný aby chudák měl první sex se ženskou ve věku jeho matky :oops: To už by byla slušnou zoufalost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106185
11.8.19 13:52
@Markéta80 píše:
@Venetia dost divný aby chudák měl první sex se ženskou ve věku jeho matky :oops: To už by byla slušnou zoufalost :?

Taky myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
11.8.19 14:17
@Náhodný host píše:
To je velmi hezky řečeno. Mateřský přístup, to je něco, co mnoho mužů u partnerky čeká, zvl. v párech, kde ona je výrazně starší. Tady mluvím o trvalých párech nebo přímo manželstvích. Je to i opačně, ženy, které mají radši starší muže, tak v něm klidně zas hledají (zčásti) otce, kterého třeba nezažily nebo nefungoval. Nakonec ten mladík by s tou paní nemusel mít jen krátkodobý vztah, ale klidně by to mohlo trvat více měsíce nebo i dva roky. Umím si představit i to, že by z toho vznikl trvalý vztah, zvl. pokud by ona byla starší třeba jen o 10, 11 let.
Prostitutku bych mu vážně neradil. Ale klidně by ho mohla zaučovat i nějaká mladší žena, cca jeho věku. Kamarádka momentálně bez partnera, mít s ním vztah na sex. Nebo jen jednorázově (lépe asi vícekrát) nějaká známá, která trošku zná jeho situaci.

Podivej on neni schopen sbalit na seznamce zadnou, ani aby sla na rande a ty myslis, ze jen tak nejakou nekde ukeca k sexu? Kde a jak? Myslis, ze ty zenske na nej skocej a bude je strasne rajcovat panic v 35? :zed:

To je proste blbost. At si najde nejakou pohodovou zenskou treba na amaterech za penize. Pokecaj, sveri se ji a treba mu sedne na to prozkoumani sve sexuality a parkrat se sejdou. :think: A uz aspon nebude nouma, co nesahl na zenskou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.8.19 14:36

Sleduji tuhle diskuzi. @Jaholos tu píše hodně drsně a bez obalu, ale musím říct, že v obsahu s ním (až na výjimky) souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
11.8.19 15:55
@Jaholos píše:
Podivej on neni schopen sbalit na seznamce zadnou, ani aby sla na rande a ty myslis, ze jen tak nejakou nekde ukeca k sexu? Kde a jak? Myslis, ze ty zenske na nej skocej a bude je strasne rajcovat panic v 35? :zed:To je proste blbost. At si najde nejakou pohodovou zenskou treba na amaterech za penize. Pokecaj, sveri se ji a treba mu sedne na to prozkoumani sve sexuality a parkrat se sejdou. :think: A uz aspon nebude nouma, co nesahl na zenskou. :nevim:

Naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 17:09

Je mi jasný, že dřív nebo později se pravda ukáže, ale v situaci, kdy jste s holkou na prvním rande… řekli byste, že bydlíte s rodiči a neměli nikdy vztah? Se vztahem se dá nějak mlžit, asi ne každý se o tom chce hned bavit, ale otázka kde bydlíš se nedá zahrát do autu.

• Citovat
  • Upravit
1194
11.8.19 17:17
@Anonymní píše:
Je mi jasný, že dřív nebo později se pravda ukáže, ale v situaci, kdy jste s holkou na prvním rande… řekli byste, že bydlíte s rodiči a neměli nikdy vztah? Se vztahem se dá nějak mlžit, asi ne každý se o tom chce hned bavit, ale otázka kde bydlíš se nedá zahrát do autu.

Musis mit pribeh. :think: Treba ze jsi se rozesel a sel bydlet zatim k rodicum, ale rozhlizis se po necem. :think: Coz by ses jako rozhlizet mel i tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.8.19 17:50
@Jaholos píše:
Musis mit pribeh. :think: Treba ze jsi se rozesel a sel bydlet zatim k rodicum, ale rozhlizis se po necem. :think: Coz by ses jako rozhlizet mel i tak. :nevim:

Já tedy nejsem pro lhaní (v životě obecně). Pravda stejně brzy vyjde najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
11.8.19 19:20
@milami píše:
Já tedy nejsem pro lhaní (v životě obecně). Pravda stejně brzy vyjde najevo.

Nemam to taky rad, ale nekdy je treba pro uspech udelat i neco mene cisteho. :mrgreen: A tady proste chlapek nemuze jen tak rikat zenskym pravdu, musi hrat trochu divadlo. Ale dela to plno muzu i zen. Skoro vsichni se delaji lepsi a vzneseni a cool nez jsou a nerikaji ve vsem pravdu. :nevim: Akorat on si musi vymyslet trochu vice nez ostatni.

A ze to vyjde najevo nevadi, pochybuju, ze s prvni zenskou co potka bude hned svatba. Jde o to trenovat a ziskavat zkusenosti a dovednosti a posouvat se proste dale. A kdyz treba za 3 roky potka tu „pravou“, tak ani nebude muset kecat uz.

Příspěvek upraven 11.08.19 v 19:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 19:27
@Anonymní píše:
Je mi jasný, že dřív nebo později se pravda ukáže, ale v situaci, kdy jste s holkou na prvním rande… řekli byste, že bydlíte s rodiči a neměli nikdy vztah? Se vztahem se dá nějak mlžit, asi ne každý se o tom chce hned bavit, ale otázka kde bydlíš se nedá zahrát do autu.

A co jako - můj muž, když jsme se přes seznamku na netu v jeho 26 letech seznámili, bydlel s rodiči, byl panic a koktal. No, obdoba zakladatele. Ale skvěle jsme si porozuměli a mě popravdě i tak trochu lákalo „zaučit sexuálního zajíčka“, i když já jsem mladší, než on.
No a skončilo to tak, že jsme 12 roků manželé, máme děti a je to fajn chlap a už se ženských nebojí, jenom mě a to je v pořádku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.19 19:30
@Tiffany1 píše:
@milami Souhlas, chce si zapichat a ne nekoho učit, co kam patři :lol: :mrgreen:
Ale nevim, ještě mám 20 let čas, jen si troufám odhadovat :lol:

Tak tohle mě zas docela bavilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1194
11.8.19 19:31
@Anonymní píše:
A co jako - můj muž, když jsme se přes seznamku na netu v jeho 26 letech seznámili, bydlel s rodiči, byl panic a koktal. No, obdoba zakladatele. Ale skvěle jsme si porozuměli a mě popravdě i tak trochu lákalo „zaučit sexuálního zajíčka“, i když já jsem mladší, než on.
No a skončilo to tak, že jsme 12 roků manželé, máme děti a je to fajn chlap a už se ženských nebojí, jenom mě a to je v pořádku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Byt panic a zit s rodici ve 26 a v 35 je dost velky rozdil. Plno kluku zacina poradne sexualne zit az po 20. V 35 uz neni zadny mladik, ale v tomhle veku by mel mit uz dost za sebou, kdysi by byl uz veteran. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
11.8.19 19:32
@Anonymní píše:
No a skončilo to tak, že jsme 12 roků manželé, máme děti a je to fajn chlap a už se ženských nebojí, jenom mě a to je v pořádku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A řekl ti to hned na prvním rande? Teda kromě toho koktání, tam je to asi jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 19:37
@84jirka píše:
Já se před ženskýma stydím za to že nemám sexuální zkušenosti, ani skoro nevím kam šáhnout, a když bych měl sex asi bych se ztrapnil.

Najít takovou, která by právě byla i ráda, že jsi panic a bavilo jí tě „zaučit“. Jako chlapa rajcuje mít pannu, tak často i nějakou zkušenější ženu baví „zaučit panice“. Určitě takové existují (viz já, ale já už ti neposloužím, neb jsem vdaná). Nicméně, taky bych se spíš orientovala na normální vztah, ne začít u sexu, ale u vztahu. A Jirko, jestli tě nějaká odkopne jenom kvůli tomu, že nemáš sexuální zkušenosti, tak za to stejně nestála. Jestli se do někoho pořádně zamiluješ a ona do tebe, tak to jistě spolu zdárně vykomunikujete a vyřešíte. Buď bude zkušená a zaučí tě a nakonec z toho muže být docela rajcovní hra anebo si můžeš i najít také nezkušenou a budete se učit oba a to přeci bude taky prima dobrodružství. Jde jenom o štěstí najít nějakou normální, citlivou a chápající duši.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky