Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
7.8.19 21:05
@DustInTheWind píše:
A máš třeba v příbuzenstvu synovce, neteře nebo tak něco?
Mohl bys s nimi lítat po dětských akcích jako starostlivý strýček toužící po vlastní rodině.

Znal jsem chlápka, který drsně řádil mezi mladými maminkami (pískoviště, nákupáky…) a balil na synovce, dokonce ho měl podplaceného, aby mu před ženskými říkal tati. ;-)

S internetovými seznamkami ti bohužel prakticky neporadím, já to stihl včetně oženit se ještě off-line.

synovce a neteře mám, ale s jejími rodiči nemám dobré vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
7.8.19 21:20
@84jirka píše:
Vždyt já jsem chtěl fotit zadarmo, tak jsem se dal na krajinky a letadla. Ono těch fotografu už je moc. Jsi dobrá. Já neumím oslovovat lidí na akcích, když jsem na akci tak se s nikým nebavím.

se těch lidí tak neboj, je nemusíš ani nijak extra oslovovat, prostě na ně normálně promluvíš jak na kohokoliv jiného :D Ještě jsem někde slyšela, že nesmělí lidé se seznamují přes psy - chodíš venčit, nebo po cvičácích, potkáváš lidi, bavíte se o psech, co má rád Haryk a nemá rád Alík atd. Nic pro tebe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.19 21:36
@PaníBovaryová píše:
se těch lidí tak neboj, je nemusíš ani nijak extra oslovovat, prostě na ně normálně promluvíš jak na kohokoliv jiného :D Ještě jsem někde slyšela, že nesmělí lidé se seznamují přes psy - chodíš venčit, nebo po cvičácích, potkáváš lidi, bavíte se o psech, co má rád Haryk a nemá rád Alík atd. Nic pro tebe? :nevim:

To nedokáži vypustit ze sebe slovo jako první. Psy nic pro mě, maximálně bych je mohl fotit kdyby někdo chtěl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.8.19 21:44
@84jirka píše:
To nedokáži vypustit ze sebe slovo jako první. Psy nic pro mě, maximálně bych je mohl fotit kdyby někdo chtěl. :-)

To je škoda. Psi (a štěňata obzvlášť) jsou totiž skoro stejně dobrá „balítka“ tako ty synovečkové a neteřinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.8.19 22:17
@david85lbc píše:
Přijde mě to spíš jako lenost či rezignace. Není to o balení ale o hledání partnera s kterým bude člověku dobře.

To si nemyslím. To by bylo, kdybych se pak vykašlal v životě na všechno včetně dalšího vzdělávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.8.19 23:21

No, ja na tom profilu vidim jeden zadrhel, a to prave ten fotak. Jako mit to napsane mezi konicky je ok, ale jakmile mas na fotce v ruce fotak a hlavne uvedene svoje webovky, pusobi to, ze nehledas zenu, ale spis potencialni klienty. Uz jsem se s tim setkala. A kdyz ne klienty, muze to vypadat, ze jsi nejaky vobsournik, co laka zenske na foceni. Takze s tim focenim bych se v profilu krotila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.19 23:28
@zrnko píše:
No, ja na tom profilu vidim jeden zadrhel, a to prave ten fotak. Jako mit to napsane mezi konicky je ok, ale jakmile mas na fotce v ruce fotak a hlavne uvedene svoje webovky, pusobi to, ze nehledas zenu, ale spis potencialni klienty. Uz jsem se s tim setkala. A kdyz ne klienty, muze to vypadat, ze jsi nejaky vobsournik, co laka zenske na foceni. Takze s tim focenim bych se v profilu krotila. :)

A není jednodušší si ten profil smazat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.8.19 08:24
@84jirka píše:
A není jednodušší si ten profil smazat? ;)

Tak to je na tobě, že jo :D Záleží, kde a jak chceš v hledání pokračovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.19 08:37

@84jirka Když, mně trochu příjde, že neguješ všechno, co ti tady ostatní radí. Evidentně nejsi ochoten nic změnit, ani se nad tím zamyslet. Vzhledem k tomu, že jsi 10 let neměl rande, je nějaká změna potřebná a ty to víš, přesto, psy nemáš rád, realtime face to face nejsi schopen, s rodičema dětí z rodiny se nebavíš, nemáš vlastně vlastní život, pere ti maminka, kamaradky ani kamarády nemas… tak asi nebude úplně chyba v okolí, ani v tom, jak vypadáš nebo, že koktáš…
Já přestávám rozumět proč jsi tu diskuzi založil… změnit nic nechceš, všechno má nějaké ale, na vše máš argument proč to nejde, tak v tuhle chvili moje rada zní a podle mě je to základ:”Začni přemýšlet, jak věcem dát nový rozměr nebo je změnit a začni hledat způsob, jak to udělat, aby to šlo. Než hledat argument proč to nejde. Vím, že takhle je to snazší, ale to tady bude diskuze za 10 let, v 45 letech panic. A pak nezbývá, než ta profesionálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.8.19 08:41
@Tiffany1 píše:
@84jirka Když, mně trochu příjde, že neguješ všechno, co ti tady ostatní radí. Evidentně nejsi ochoten nic změnit, ani se nad tím zamyslet. Vzhledem k tomu, že jsi 10 let neměl rande, je nějaká změna potřebná a ty to víš, přesto, psy nemáš rád, realtime face to face nejsi schopen, s rodičema dětí z rodiny se nebavíš, nemáš vlastně vlastní život, pere ti maminka, kamaradky ani kamarády nemas… tak asi nebude úplně chyba v okolí, ani v tom, jak vypadáš nebo, že koktáš…
Já přestávám rozumět proč jsi tu diskuzi založil… změnit nic nechceš, všechno má nějaké ale, na vše máš argument proč to nejde, tak v tuhle chvili moje rada zní a podle mě je to základ:”Začni přemýšlet, jak věcem dát nový rozměr nebo je změnit a začni hledat způsob, jak to udělat, aby to šlo. Než hledat argument proč to nejde. Vím, že takhle je to snazší, ale to tady bude diskuze za 10 let, v 45 letech panic. A pak nezbývá, než ta profesionálka.

Naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.8.19 08:48
@Tiffany1 píše:

já jen píši jak to mám, vím že mám spackaný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.8.19 08:50
@zrnko píše:
No, ja na tom profilu vidim jeden zadrhel, a to prave ten fotak. Jako mit to napsane mezi konicky je ok, ale jakmile mas na fotce v ruce fotak a hlavne uvedene svoje webovky, pusobi to, ze nehledas zenu, ale spis potencialni klienty. Uz jsem se s tim setkala. A kdyz ne klienty, muze to vypadat, ze jsi nejaky vobsournik, co laka zenske na foceni. Takze s tim focenim bych se v profilu krotila. :)

Tak proč to nezkusit tímhle směrem, taky to může být cílová skupina. :think:

@84jirka
A co to třeba vzít obráceně - odprezentuješ se jako fotograf, který chce z krajinek a aut nebo co jsi doteď fotil, přejít na lidi.
Potřebuješ naplnit vzorové portfolio a získat reputaci, takže pro začátek fotíš zadarmo, fotky předáš vypálené, ať si zákazník (po pravdě zákaznice ;-)) může použít jak chce, případně slíbí, že na tebe bude odkazovat.
Udělal by sis doma ateliér, odhadem nějaké osvětlení, pozadí nebo co je na to potřeba.

S tímhle můžeš oslovovat slečny, polechtáš ego, jak je hrozně fotogenická, a uvidíš.

U umělců patří neobvyklost a výstřední chování často k image, tak co.
S dvěma a více foťáky na krku a velkou brašnou na objektivy máš image profesionála hned.

Nebo můžeš jezdit po památkách, hradech, řemeslných trzích, tam fotit a když se přiblíží vhodná oběť, tak požádat, jestli ti zapózuje. Nebo poprosit, jestli ti pohlídá batoh, že potřebuješ fotit támhle z římsy.
 Třeba.

Těch možností je plno, když to začneš kombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.19 08:52
@84jirka píše:
já jen píši jak to mám, vím že mám spackaný život.

Hele, ted se Nelituj. Dostal jsi tady 12 stran odpovědí, tak mi řekni, co sis z toho vzal a co změníš? Nemusí ti vyhovovat všechno, ale 90% toho, co tu ostatni napsali, mělo hlavu a patu, tak…? Máš, ale můžeš si za to sám, protože nic měnit nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.8.19 08:55
@Tiffany1 píše:
Hele, ted se Nelituj. Dostal jsi tady 12 stran odpovědí, tak mi řekni, co sis z toho vzal a co změníš? Nemusí ti vyhovovat všechno, ale 90% toho, co tu ostatni napsali, mělo hlavu a patu, tak…? Máš, ale můžeš si za to sám, protože nic měnit nechceš…

a taky půlka věcí co tady je si s někým něco řešila co se netýká tématu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.19 08:57
@84jirka píše:
a taky půlka věcí co tady je si s někým něco řešila co se netýká tématu

Ano, napsali jsme tady par příspěvku mimo a za OT se omluvili, byly to asi dvě stranky, mas tedy 10 stran odpovedi. Odpovis mi na co jsem se ptala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí