Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DustInTheWind píše:
A máš třeba v příbuzenstvu synovce, neteře nebo tak něco?
Mohl bys s nimi lítat po dětských akcích jako starostlivý strýček toužící po vlastní rodině.Znal jsem chlápka, který drsně řádil mezi mladými maminkami (pískoviště, nákupáky…) a balil na synovce, dokonce ho měl podplaceného, aby mu před ženskými říkal tati.
S internetovými seznamkami ti bohužel prakticky neporadím, já to stihl včetně oženit se ještě off-line.
synovce a neteře mám, ale s jejími rodiči nemám dobré vztahy.
@84jirka píše:
Vždyt já jsem chtěl fotit zadarmo, tak jsem se dal na krajinky a letadla. Ono těch fotografu už je moc. Jsi dobrá. Já neumím oslovovat lidí na akcích, když jsem na akci tak se s nikým nebavím.
se těch lidí tak neboj, je nemusíš ani nijak extra oslovovat, prostě na ně normálně promluvíš jak na kohokoliv jiného
Ještě jsem někde slyšela, že nesmělí lidé se seznamují přes psy - chodíš venčit, nebo po cvičácích, potkáváš lidi, bavíte se o psech, co má rád Haryk a nemá rád Alík atd. Nic pro tebe? ![]()
@PaníBovaryová píše:
se těch lidí tak neboj, je nemusíš ani nijak extra oslovovat, prostě na ně normálně promluvíš jak na kohokoliv jinéhoJeště jsem někde slyšela, že nesmělí lidé se seznamují přes psy - chodíš venčit, nebo po cvičácích, potkáváš lidi, bavíte se o psech, co má rád Haryk a nemá rád Alík atd. Nic pro tebe?
To nedokáži vypustit ze sebe slovo jako první. Psy nic pro mě, maximálně bych je mohl fotit kdyby někdo chtěl. ![]()
@84jirka píše:
To nedokáži vypustit ze sebe slovo jako první. Psy nic pro mě, maximálně bych je mohl fotit kdyby někdo chtěl.
To je škoda. Psi (a štěňata obzvlášť) jsou totiž skoro stejně dobrá „balítka“ tako ty synovečkové a neteřinky ![]()
@david85lbc píše:
Přijde mě to spíš jako lenost či rezignace. Není to o balení ale o hledání partnera s kterým bude člověku dobře.
To si nemyslím. To by bylo, kdybych se pak vykašlal v životě na všechno včetně dalšího vzdělávání.
No, ja na tom profilu vidim jeden zadrhel, a to prave ten fotak. Jako mit to napsane mezi konicky je ok, ale jakmile mas na fotce v ruce fotak a hlavne uvedene svoje webovky, pusobi to, ze nehledas zenu, ale spis potencialni klienty. Uz jsem se s tim setkala. A kdyz ne klienty, muze to vypadat, ze jsi nejaky vobsournik, co laka zenske na foceni. Takze s tim focenim bych se v profilu krotila. ![]()
@zrnko píše:
No, ja na tom profilu vidim jeden zadrhel, a to prave ten fotak. Jako mit to napsane mezi konicky je ok, ale jakmile mas na fotce v ruce fotak a hlavne uvedene svoje webovky, pusobi to, ze nehledas zenu, ale spis potencialni klienty. Uz jsem se s tim setkala. A kdyz ne klienty, muze to vypadat, ze jsi nejaky vobsournik, co laka zenske na foceni. Takze s tim focenim bych se v profilu krotila.
A není jednodušší si ten profil smazat? ![]()
@84jirka píše:
A není jednodušší si ten profil smazat?
Tak to je na tobě, že jo
Záleží, kde a jak chceš v hledání pokračovat ![]()
@84jirka Když, mně trochu příjde, že neguješ všechno, co ti tady ostatní radí. Evidentně nejsi ochoten nic změnit, ani se nad tím zamyslet. Vzhledem k tomu, že jsi 10 let neměl rande, je nějaká změna potřebná a ty to víš, přesto, psy nemáš rád, realtime face to face nejsi schopen, s rodičema dětí z rodiny se nebavíš, nemáš vlastně vlastní život, pere ti maminka, kamaradky ani kamarády nemas… tak asi nebude úplně chyba v okolí, ani v tom, jak vypadáš nebo, že koktáš…
Já přestávám rozumět proč jsi tu diskuzi založil… změnit nic nechceš, všechno má nějaké ale, na vše máš argument proč to nejde, tak v tuhle chvili moje rada zní a podle mě je to základ:”Začni přemýšlet, jak věcem dát nový rozměr nebo je změnit a začni hledat způsob, jak to udělat, aby to šlo. Než hledat argument proč to nejde. Vím, že takhle je to snazší, ale to tady bude diskuze za 10 let, v 45 letech panic. A pak nezbývá, než ta profesionálka.
@Tiffany1 píše:
@84jirka Když, mně trochu příjde, že neguješ všechno, co ti tady ostatní radí. Evidentně nejsi ochoten nic změnit, ani se nad tím zamyslet. Vzhledem k tomu, že jsi 10 let neměl rande, je nějaká změna potřebná a ty to víš, přesto, psy nemáš rád, realtime face to face nejsi schopen, s rodičema dětí z rodiny se nebavíš, nemáš vlastně vlastní život, pere ti maminka, kamaradky ani kamarády nemas… tak asi nebude úplně chyba v okolí, ani v tom, jak vypadáš nebo, že koktáš…
Já přestávám rozumět proč jsi tu diskuzi založil… změnit nic nechceš, všechno má nějaké ale, na vše máš argument proč to nejde, tak v tuhle chvili moje rada zní a podle mě je to základ:”Začni přemýšlet, jak věcem dát nový rozměr nebo je změnit a začni hledat způsob, jak to udělat, aby to šlo. Než hledat argument proč to nejde. Vím, že takhle je to snazší, ale to tady bude diskuze za 10 let, v 45 letech panic. A pak nezbývá, než ta profesionálka.
Naprostý souhlas ![]()
@Tiffany1 píše:
já jen píši jak to mám, vím že mám spackaný život.
@zrnko píše:
No, ja na tom profilu vidim jeden zadrhel, a to prave ten fotak. Jako mit to napsane mezi konicky je ok, ale jakmile mas na fotce v ruce fotak a hlavne uvedene svoje webovky, pusobi to, ze nehledas zenu, ale spis potencialni klienty. Uz jsem se s tim setkala. A kdyz ne klienty, muze to vypadat, ze jsi nejaky vobsournik, co laka zenske na foceni. Takze s tim focenim bych se v profilu krotila.
Tak proč to nezkusit tímhle směrem, taky to může být cílová skupina. ![]()
@84jirka
A co to třeba vzít obráceně - odprezentuješ se jako fotograf, který chce z krajinek a aut nebo co jsi doteď fotil, přejít na lidi.
Potřebuješ naplnit vzorové portfolio a získat reputaci, takže pro začátek fotíš zadarmo, fotky předáš vypálené, ať si zákazník (po pravdě zákaznice
může použít jak chce, případně slíbí, že na tebe bude odkazovat.
Udělal by sis doma ateliér, odhadem nějaké osvětlení, pozadí nebo co je na to potřeba.
S tímhle můžeš oslovovat slečny, polechtáš ego, jak je hrozně fotogenická, a uvidíš.
U umělců patří neobvyklost a výstřední chování často k image, tak co.
S dvěma a více foťáky na krku a velkou brašnou na objektivy máš image profesionála hned.
Nebo můžeš jezdit po památkách, hradech, řemeslných trzích, tam fotit a když se přiblíží vhodná oběť, tak požádat, jestli ti zapózuje. Nebo poprosit, jestli ti pohlídá batoh, že potřebuješ fotit támhle z římsy.
Třeba.
Těch možností je plno, když to začneš kombinovat.
@84jirka píše:
já jen píši jak to mám, vím že mám spackaný život.
Hele, ted se Nelituj. Dostal jsi tady 12 stran odpovědí, tak mi řekni, co sis z toho vzal a co změníš? Nemusí ti vyhovovat všechno, ale 90% toho, co tu ostatni napsali, mělo hlavu a patu, tak…? Máš, ale můžeš si za to sám, protože nic měnit nechceš…
@Tiffany1 píše:
Hele, ted se Nelituj. Dostal jsi tady 12 stran odpovědí, tak mi řekni, co sis z toho vzal a co změníš? Nemusí ti vyhovovat všechno, ale 90% toho, co tu ostatni napsali, mělo hlavu a patu, tak…? Máš, ale můžeš si za to sám, protože nic měnit nechceš…
a taky půlka věcí co tady je si s někým něco řešila co se netýká tématu
@84jirka píše:
a taky půlka věcí co tady je si s někým něco řešila co se netýká tématu
Ano, napsali jsme tady par příspěvku mimo a za OT se omluvili, byly to asi dvě stranky, mas tedy 10 stran odpovedi. Odpovis mi na co jsem se ptala??