Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@84jirka píše:
děkuji ted mám z toho co jste napsali deprese a ůzkost, děkuji, musím to nějak zvládnout
Nemusíš mít deprese a úzkost. Můžeš se místo toho zdravě naprdnout a osamostatnit se ![]()
@Anonymní píše:
Musíš si ujasnit priority. Buď škudlit nebo mít svobodu..Hledej dál, třeba natrefíš na něco levnějšího.
budu hledat, ale musí tam vlézt postel i gauč.
Mě by asi vyhovoval nezařízený byt, si vyrobím svůj moderní nábytek.
@84jirka píše:
Vy mě teda dávate zabrat.Ale vím že to se mnou myslíte dobře. Tak jsem přemýšlel, osamostatním se, zkusím třeba bydlet rok nebo dva v nájmu a pak uvidím co dál.
Budu to brát jako takovou vojnu, na kterou mě nechtěli vzít kvůli koktání.
Tak doufám že mě budete držet palce. Momentálně ted jsem naprosto nepoužitelný chlap, ženských se bojím, snad se to odstěhováním změní.
Ale to nebude vojna, ten samostatný byt, to bude vstupenka ke svobodě a konečně pořádné babě a taky k tomu, aby jsi ochutnal se vším všudy, co je to samostatný svobodný život, se vší radostí i zodpovědností. Posílí tě to. Mnohem víc ti to dá, než vezme!
![]()
@84jirka píše:
budu hledat, ale musí tam vlézt postel i gauč.Mě by asi vyhovoval nezařízený byt, si vyrobím svůj moderní nábytek.
No tak vidíš, jak jsi šikovný, vlastní nábytek, to každý neumí ![]()
Gauč i postel jsou důležitý, to jo, a na pořádný sexuální čísla nejlíp pořádný letiště!
![]()
@jege píše:
Nejsi moc náročný? Ja kolikrát 25 tisíc nevydělám ani za týden, a to jsem v Praze!
Můj muž bere 22.000,– Kč a co jako. Je zase šikovný manuálně, podobně, jako Jirka, hodně toho dokáže vyrobit a vymyslet sám a tím se zase ušetří. Např. díky jeho šikovnosti nemusíme mít milionové půjčky na stavbu, stačila hypo jen 300.000,– Kč a barák stojí.
@84jirka píše:
5000 je jen co dávám mamce, taky ještě jedu třeba na nákup, oblečení, naftu do auta, pojistky, socialní a zdravotní. Takže moje celkové měsíční výdaje jsou asi 16000 měsíčně a to jsem doma.
Jo, to zní, že nejsi ekonomicky mimo a že máš nějakou reálnou finanční představu, takže tě samostatnost v tomhle nezaskočí, super. ![]()
@Anonymní píše:
Tak já jsem poznala svého přítele, když mi bylo 40 let. Jemu 46 a byl panic. Dohodila mi ho kamarádka, je to její spolužák. Byla jsem v té době asi tři roky bez vztahu. Začátky s ním byly dost těžký. Mimochodem je dost nemluvný, ale teď jsem za to docela ráda, protože příští týden to bude 7 let co se nám narodila dcera a ta pusu nezastaví. Mít to 2×, tak nevímZe začátku mi ta jeho nemluvnost a nesmělost dost vadila; ale teď žijeme spokojený život. Tak nevěš hlavu, ono to přijde
Jo a taky má truhlářskou dílničku
A jake mel ve 46 letech zazemi? Zil sam nebo to mel jinak?
@Martina D. píše:
Bydlení měl po rodičích, ale předním se několik let staral o nemocného tatínka. Nechtěl ho dát nikam do LDN. A jako že opravdu staral přebaloval a tak. Našel si práci blízko bydliště, a místo oběda letěl domů. Za to si ho nesmírně vážím. Zemřel asi tři roky před tím, než jsme se poznali. Maminka mu zemřela ještě hodně mladá. Vím, že to sem nepatří, ale měla jsem potřebu to napsat.
@Anonymní píše:@Martina D. píše:
Bydlení měl po rodičích, ale předním se několik let staral o nemocného tatínka. Nechtěl ho dát nikam do LDN. A jako že opravdu staral přebaloval a tak. Našel si práci blízko bydliště, a místo oběda letěl domů. Za to si ho nesmírně vážím. Zemřel asi tři roky před tím, než jsme se poznali. Maminka mu zemřela ještě hodně mladá. Vím, že to sem nepatří, ale měla jsem potřebu to napsat.Mne slo jen o to, jestli jsi ho vyrvala z mamahotelu, nebo byl zvykly zit sam. To byl tedy samostatny a navic hodne obetavy, kdyz se sam staral o tatu. Klobouk dolu.
@bobulka88 píše:
@milami tak zas kdyby prisel na to, ze je spokojenej u maminky a u tatinka a jednou za cas si zaplati profesionalku a partnerku jako takovou nepotrebuje… tak se snad vratit muze, ne?
Může-nemůže, my tady stejně Jirkovi nemůžeme nic zakazovat.
Ale aby třeba po 2 letech samostatného bydlení přišel na to, že je spokojený u maminky a u tatínka a vrátil se skoro ve 40 letech do dětského pokojíčku, to je trochu divný.
@84jirka píše:
budu hledat, ale musí tam vlézt postel i gauč.Mě by asi vyhovoval nezařízený byt, si vyrobím svůj moderní nábytek.
Taky oceňuji schopnost vyrobit si vlastní nábytek, jsi šikovný ![]()
@Anonymní píše:Bydlení měl po rodičích, ale předním se několik let staral o nemocného tatínka. Nechtěl ho dát nikam do LDN. A jako že opravdu staral přebaloval a tak. Našel si práci blízko bydliště, a místo oběda letěl domů. Za to si ho nesmírně vážím. Zemřel asi tři roky před tím, než jsme se poznali. Maminka mu zemřela ještě hodně mladá. Vím, že to sem nepatří, ale měla jsem potřebu to napsat.
To je ale jiný případ, než Jirka. Tvůj manžel byl už samostatný a měl něco v životě za sebou.
@84jirka píše:
Budu se snažit nebýt sám, budu se snažit chodit mezi lidi. Chci všechno, ženskou i vaginu i prsa, s kytkou a večeří počítám
No hlavne jak jsem psal, dej si pozor a nenechej se uvazat prvni zenskou, kterou poznas.
Abys za par let nebyl nekde, kde vubec nechces byt a jeste litoval, ze nemas svuj svobodny zivot. Na krku decka, manzelka, ktera na tebe kasle, vsechno to musis zivit a makat jako divej.
A v tvem veku je to proste riziko, ty zensky si uz nechtej uzivat zivot, uz nechtej divocinu, uz chtej zahnizdit a je to jejich zasadni kriterium. A na mladsi holky je tezsi mirit, pokud nejsi vylozene cool a udrzovany ve svem veku.
@milami píše:
Může-nemůže, my tady stejně Jirkovi nemůžeme nic zakazovat.
Ale aby třeba po 2 letech samostatného bydlení přišel na to, že je spokojený u maminky a u tatínka a vrátil se skoro ve 40 letech do dětského pokojíčku, to je trochu divný.
nemusel bych se vracet do pokojíku, můžu si zrekonstruovat podkrovní bydlení, kde bych měl samostatnou domácnost, svoji ledničku, pračku, žehličku.
A samostatný vchod.
Musíš si ujasnit priority. Buď škudlit nebo mít svobodu..Hledej dál, třeba natrefíš na něco levnějšího.