Panické potíže - jak zvládat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
10.2.15 19:47
@Andy27 píše:
Hlavně klid naštěstí to netrvá věčně léčba usiluje jen o urychlení léčby ;) uvidíš že bude dobře i když se to nezdá, hlavně hledat příčinu toho spouštěče
@Andy27 píše:
Jo a magne b6..to je super, a může se i v těhu

magne b6 jsem si dnes koupila.. ;) Kez by uz bylo dobre :roll: :oops: Je to opravdu peklo tyto stavy

Příspěvek upraven 10.02.15 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.2.15 19:48

Měsíc celá asentra a PAK PŮLKA…přišlo púrvní dny nejistý nic nebrat bála jsem se návratu ale bylo to úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.2.15 19:48

Nooo tak super ;) jako magnézko je na tohle dost dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.2.15 19:49
@Andy27 píše:
Měsíc celá asentra a PAK PŮLKA…přišlo púrvní dny nejistý nic nebrat bála jsem se návratu ale bylo to úplně v pohodě

tak to je super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.2.15 19:51

Ale nepočítej s okamžitým účinkem, chce to fakt čas a pevný nervy nepoddávat se tomu napoka snažit se být silná a poztivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.2.15 20:17

No vysadit e je zlo, vrátí se to několikrát hůř.. :?..to je mi moc líto :,(,musí to být těžký ani se nedivím tvým stavů,.držím palečky at si silná a zvládneš to, i u měl byl spoštěč úmrtí, je to někdy v životě hodně těžké :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.2.15 20:53

@Andy27 dekuji moc :hug: Snazim se co to jde, abych se tomu moc nepoddala, ale je to boj :zed: Ty tlaky mam cely den :zed: Teda, kdyz lezim nebo sedim, tak ne.. Ty jsi to mela taky cely den?? Takze taky umrti byl spoustec, to je mi lito :,( Ja se smrti syna bojuji dodnes a ted me uplne srazil na kolena ten zamkly potrat, uz jsem si myslela, ze mam smuly vybrano, ale jak vidim, tak ne!! Proto se snazim vyhnout ad v tehu, nikdy bych si neodpustila kdyby melo miminko nejakou vadu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí