Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Andy27 píše:
Hlavně klid naštěstí to netrvá věčně léčba usiluje jen o urychlení léčbyuvidíš že bude dobře i když se to nezdá, hlavně hledat příčinu toho spouštěče
@Andy27 píše:
Jo a magne b6..to je super, a může se i v těhu
magne b6 jsem si dnes koupila..
Kez by uz bylo dobre
Je to opravdu peklo tyto stavy
Příspěvek upraven 10.02.15 v 19:48
Měsíc celá asentra a PAK PŮLKA…přišlo púrvní dny nejistý nic nebrat bála jsem se návratu ale bylo to úplně v pohodě
@Andy27 píše:
Měsíc celá asentra a PAK PŮLKA…přišlo púrvní dny nejistý nic nebrat bála jsem se návratu ale bylo to úplně v pohodě
tak to je super ![]()
Ale nepočítej s okamžitým účinkem, chce to fakt čas a pevný nervy nepoddávat se tomu napoka snažit se být silná a poztivní
No vysadit e je zlo, vrátí se to několikrát hůř..
..to je mi moc líto
,musí to být těžký ani se nedivím tvým stavů,.držím palečky at si silná a zvládneš to, i u měl byl spoštěč úmrtí, je to někdy v životě hodně těžké ![]()
@Andy27 dekuji moc
Snazim se co to jde, abych se tomu moc nepoddala, ale je to boj
Ty tlaky mam cely den
Teda, kdyz lezim nebo sedim, tak ne.. Ty jsi to mela taky cely den?? Takze taky umrti byl spoustec, to je mi lito
Ja se smrti syna bojuji dodnes a ted me uplne srazil na kolena ten zamkly potrat, uz jsem si myslela, ze mam smuly vybrano, ale jak vidim, tak ne!! Proto se snazim vyhnout ad v tehu, nikdy bych si neodpustila kdyby melo miminko nejakou vadu..