Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@dalmati perfektní. Ještě, že jsou tak schovívaví. Pohotovost v Krči je jinak docela masaktr. Protivný báby, obzvláště v noci nas. aný, že je někdo budí.
@dalmati píše:no, tos mi připomněla taky mě. já totiž měla 5. den po porodu zánět průdušek..to byla sobota, tak jsem jela na pohotovost pro atb, a vzala jsem i děti, ať je poslechnou, protože nepatrně kašlaly.pak den před tou diagnozou zánět ledvin měl 37,3, ítm to začalo, tak jsem ho taky hend vezla na pohotovost.to měl taky 10 dní.jslti to bylo, jak jsem byla ama nemocná, nebo nějaká předtucha…že jsme bláznila už od porodu, nevím. ale teď už je to lepší, nejmenší má 15m
Mít syn tak vysoké horečky a křeče, tak jsem na prášky furt. Pamatuji si jeho první nemoc v 8 týdnech - byli jsme totálně vyplašení já i chlap. Navíc jsme v jeho 10 dnech jeli na pohotovost, jestli nemá neštovice, žehele, prý to časem přejde… no, u mě asi ne, no…
@Vendle píše:
@slavuska1 - zánět ledvin mne doted nenapadal.. tak další strašák navíc
Chudáček malej, v 11 dnechTak si držme palce, at ty nemoci ustojíme v psychickém zdraví.
no, mě to taky nenapadlo..u dětí je to právě horečka bez příznaků. my to díky mý panice naštěstí chytli brzo, jen 3 dny v nemocnici, a pak už atb sirup, jelikož měl max 38, a i to spadlo 6 hodin po první dávce atb.ale i to mi stačilo, jelikož nesnáším nemocnice ![]()
@slavuska1 taky jsem s malým měla nervy od porodu. Pak jsem viděla všechno, i to co nebylo.
Ono ta mateřská histerie může být užitečná - je to přirozená reakce. Všechny jsme normální mogorky ![]()
Holky a já vás ještě podpořím, že jsme normální-protože i náš pediatr, který u nás ve městě platí za jednoho z nejlepších sám říká-že jsou daleko víc v pořádku mámy, který mají sklon k hysterii, než mámy, který nic neřeší a věci podceňujou ![]()
@dalmati píše:
Mít syn tak vysoké horečky a křeče, tak jsem na prášky furt. Pamatuji si jeho první nemoc v 8 týdnech - byli jsme totálně vyplašení já i chlap. Navíc jsme v jeho 10 dnech jeli na pohotovost, jestli nemá neštovice, žehele, prý to časem přejde… no, u mě asi ne, no…
nepřejde… když mi 17letý syn blouznil z horečky, tak jsem si dala matraci na zem k němu do pokoje a hlídala ho.. prostě bych nemohla v klidu spát s tím, že mi někde děcko horečkuje vedle a blouzní… to nejde ![]()