Panna Květinářka

Anonymní
10.12.20 01:59

Panna Květinářka

Prosím Vás, milé dámy,

poradíte mi v tématu, kde bych chtěla klást i v budoucnu spoustu dotazů týkajících se péče o rostliny? :)

Momentálně nejaktuálnější :

1. Jak se zbavit plísně na nových růžičkách, které jsem (asi velká chyba? ) měla pár dní v obýváku a nikoliv venku v chladu :(?
  1. Odjíždím na 3 týdny mimo domov a nemám nikoho, kdo by mi mohl přijít zalít všechny nádherné květiny. Jak z toho vyváznout s co nejmenšími ztrátami? :,(
  1. Jak poznat, že nějakou odkvetlou orchidej mohu již tak leda vyhodit?
  1. Snesou nějaké rostliny i stanoviště blízko opení (a při tom zároveň na okně s výhledem na sever )? Nebo vše přemístit co nejdále od topení?

A poslední dotaz se netýká rostlin, tak snad se nikdo neurazí :D - který ŠETRNÝ prací prášek gel/jiný prostředek se Vám nejvíce osvědčil na odstranění skvrn?

Hrozně moc děkuji všem rádkyním a rádcům!
Všech příspěvků si moc a moc cením :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4154
10.12.20 08:07

Tak ja jedine ohledne prasku - TutoNefleck z Tety sprej nebo gel primo na skvrnu
Kytky bych jedine dala do pekacu s vodou, ale nektere nemaji rady staly prisun vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 00:55
@tini píše:
Tak ja jedine ohledne prasku - TutoNefleck z Tety sprej nebo gel primo na skvrnu
Kytky bych jedine dala do pekacu s vodou, ale nektere nemaji rady staly prisun vody

Děkuji :)
Další tipy, prosím? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box