Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ten hrnec mam taky ale moc nepouzivam, my totiz strasne malo jime maso a taky vari vetsinou manzel, ja jen pro holky nebo kdyz mam na neco smak. ale pry je uzasny, musimho zkouset casteji. prosim te co v nem vsechno delas???
![]()
mrkněte tady
http://clanky.vareni.cz/…-s-vitaminy/
Pudli, já ten můj první používám teď opravdu jako květináč ![]()
Pettulle píše:
jj přesně ten, dam do něj šlehat bílky a oni se krásně vyšlehají bez mojí pomoci a já si můžu dělat něco jinýho
mám doma i klasického robota, ale vůbec ho nevyužívám. Stačí mi tohle. Na tyčový mixér dám jiný nástavec a udělám v pohodě i maso na sekanou. Strouhanku mi mele mamča, protože u nás všechno nespotřebované pečivo putuje ke slepicím ![]()
Tak já mam taky 3, ten tyčovej, ke kterýmu mam ještě takovou menší nádobu na sekání a pak takovou větší, k tomu mixeru mam jen 2 metly, ale ty na to těsto (hnětače) jsem použila jen jednou a vůbec se mi to nelíbilo, takže ho radši udělam ručně, používám jen ty na šlehání. Pak mam ještě robota od Procesoru a ten jsem použila zatím jen párkrát malýmu na mixování příkrmů.
Magdi, fakt jsem všecko vyzkoušela, ale nic mi nepomáhá ![]()
Pettul - ty hnětače na těsto mne taky nenadchly.
Třeba těsto na cukroví jsem hnětla v pekárně.
tak tu já nemam a nevim jestli bych si ji někdy pořídila, ale co bych chtěla, tak to je ten parní hrnec.
Pettulle píše:
tak tu já nemam a nevim jestli bych si ji někdy pořídila, ale co bych chtěla, tak to je ten parní hrnec.
parní hrnec si taky přeji
Pekárnu využívám hodně často, bydlíme na vesnici a tady je to někdy s pečivem docela problém. Takže si chleba a rohlíky peču doma. Využívám jí i na kynutá těsta.
no tak já vždy když někam jedu, tak pečiva nakoupím víc a strkam ho do mrazáku (když tam mam místo).
Ahoj holky, mám dotaz. Rozbil se mi nový papinak a vytáhla jsem starý po babičce
. Kdysi jsem v něm vařila, ale dnes mi uniká pára jen z toho bezpečnostního ventilu pod držadlem víka. Když přidám teplotu na plotynce, uniká pára i z toho ventilu(píšťaly), ale natočí se a já nemám nervy to nechat tak dlouho
. Co dělám blbě? Asi mi to nervová soustava nedovolí a přendám to do hrnce a bude to místo k obědu až k večeři ![]()
Edit: všechny vetily jsou čisté