Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré dopolko, tak se v den termínu hlásím stále 2v1 ![]()
Jahůdko, nene, to ani náhodou, já sotva lezu, natož ještě do města ![]()
caretka píše:
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!!Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek
krásná fotka, také už chlapák…Dan je o rok mladší, 3. třída, no je to mazec s ním ![]()
caretka píše:
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!!Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek
a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem
Káčulaa píše:womanz píše:krásné fotky, moc, to je z ateliéru, nebo odkud?
a ještě jedna
no dá se to tak říct, přítelův táta je profi fotograf, fotí teda většinou akty, ale nás odmítnout nemohl
a už se hlásí na focení malé ![]()
Holky máte krásné děti
supr fotky…
Anet, neboj třeba Tě Matýsek překvapí a vykoukne ještě dnes. Včera porodila kámoška malého Vašíčka, taky před termínem asi 14 dní, má 3470g a 50cm, no v termínu bych ho rodit nechtěla ![]()
My dnes po kontrole, čípek měkne CS2, ale na monitoru žádné změny, zato včera mi tvrdlo bříško jak blázen co 10min
womanz píše:Káčulaa píše:no dá se to tak říct, přítelův táta je profi fotograf, fotí teda většinou akty, ale nás odmítnout nemohlwomanz píše:krásné fotky, moc, to je z ateliéru, nebo odkud?
a ještě jednaa už se hlásí na focení malé
tak to by se mi také líbilo, to budou krásné fotečky prcka
![]()
Káčulaa píše:caretka píše:a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem
Ahoj holky, fotky fakt krásné, ty caretko, příjdeš mi povědomá
, dej bez brýlí
.
Káčulo to mě je moc líto s Verunkou
. Děti máš pěkné, skoro dospělácké, co? To je už takový pošťuchování, zatím si nedokážu holky představit v tomhle věku
. Se budou rvát, řvát- jako teď
.
Holky jsou dračice, konečně obě spí, uvidím, na jak dlouho.Jdu zatím uklidit, zatím pa
caretka píše: Šimon je zářijovej, takže je taky třeťák, jinak já mám termín začátkem dubna, tak uvidím, jestli se na podruhý mimi umoudří a půjde na nebo před termínem, vůbec by mi to neva. Jsem s odstupem času klidnější..asi fakt věkem, ale až budu před termínem, asi už tak klidná a vyrovnaná s tím co mě čeká nebudu, uvidím.Káčulaa píše:caretka píše:a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem
tak to jsme na tom stejně, jak s emalej těščí na sourozence? A odkud jsi?
misutka píše:
Ahoj holky, fotky fakt krásné, ty caretko, příjdeš mi povědomá, dej bez brýlí
.
Káčulo to mě je moc líto s Verunkou
Holky jsou dračice, konečně obě spí, uvidím, na jak dlouho.Jdu zatím uklidit, zatím pa. Děti máš pěkné, skoro dospělácké, co? To je už takový pošťuchování, zatím si nedokážu holky představit v tomhle věku
. Se budou rvát, řvát- jako teď
.
Hrozně to letí, já měřím asi 173cm a už mi Lucka pomalu čučí do očí, ta má asi 168cm, nohu 41, děs v 7. třídě. Už aby se mi zastavila. Jinak Miško ty mi přijdeš povědomá, jen nevím, kam tě zařadit ![]()
Káčulo, jo?
Taky mi tady pár holek příjde povědomých, a nevím, kam je zařadit, třeba si vzpomeneme ![]()
misutka píše:
Káčulo, jo?Taky mi tady pár holek příjde povědomých, a nevím, kam je zařadit, třeba si vzpomeneme
mám pocit, že tě znám a dokonce že dobře, takmi to vrtá hlavou, zkusím najít nějakou svou fotku