Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
16.11.11 09:45

Dobré dopolko, tak se v den termínu hlásím stále 2v1 :mrgreen:
Jahůdko, nene, to ani náhodou, já sotva lezu, natož ještě do města :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 10:09
caretka píše:
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!! :palec: Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek

krásná fotka, také už chlapák…Dan je o rok mladší, 3. třída, no je to mazec s ním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 10:11
caretka píše:
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!! :palec: Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek

a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
16.11.11 10:52
Káčulaa píše:
womanz píše:
a ještě jedna
krásné fotky, moc, to je z ateliéru, nebo odkud?

no dá se to tak říct, přítelův táta je profi fotograf, fotí teda většinou akty, ale nás odmítnout nemohl :lol: a už se hlásí na focení malé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
16.11.11 10:58

Holky máte krásné děti :palec: supr fotky…
Anet, neboj třeba Tě Matýsek překvapí a vykoukne ještě dnes. Včera porodila kámoška malého Vašíčka, taky před termínem asi 14 dní, má 3470g a 50cm, no v termínu bych ho rodit nechtěla :lol:
My dnes po kontrole, čípek měkne CS2, ale na monitoru žádné změny, zato včera mi tvrdlo bříško jak blázen co 10min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
16.11.11 11:00

ZUZKO, teda. Máte super výhodu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 11:14
womanz píše:
Káčulaa píše:
womanz píše:
a ještě jedna
krásné fotky, moc, to je z ateliéru, nebo odkud?
no dá se to tak říct, přítelův táta je profi fotograf, fotí teda většinou akty, ale nás odmítnout nemohl :lol: a už se hlásí na focení malé :-D

tak to by se mi také líbilo, to budou krásné fotečky prcka :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.11.11 11:57
Šimon je zářijovej, takže je taky třeťák, jinak já mám termín začátkem dubna, tak uvidím, jestli se na podruhý mimi umoudří a půjde na nebo před termínem, vůbec by mi to neva. Jsem s odstupem času klidnější..asi fakt věkem, ale až budu před termínem, asi už tak klidná a vyrovnaná s tím co mě čeká nebudu, uvidím.
Káčulaa píše:
caretka píše:
a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.11.11 11:57

Ahoj holky, fotky fakt krásné, ty caretko, příjdeš mi povědomá :wink: , dej bez brýlí :-D .

Káčulo to mě je moc líto s Verunkou :-( . Děti máš pěkné, skoro dospělácké, co? To je už takový pošťuchování, zatím si nedokážu holky představit v tomhle věku :-D . Se budou rvát, řvát- jako teď :wink: .

Holky jsou dračice, konečně obě spí, uvidím, na jak dlouho.Jdu zatím uklidit, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 12:20
caretka píše: Šimon je zářijovej, takže je taky třeťák, jinak já mám termín začátkem dubna, tak uvidím, jestli se na podruhý mimi umoudří a půjde na nebo před termínem, vůbec by mi to neva. Jsem s odstupem času klidnější..asi fakt věkem, ale až budu před termínem, asi už tak klidná a vyrovnaná s tím co mě čeká nebudu, uvidím.
Káčulaa píše:
caretka píše:

tak to jsme na tom stejně, jak s emalej těščí na sourozence? A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 12:22
misutka píše:
Ahoj holky, fotky fakt krásné, ty caretko, příjdeš mi povědomá :wink: , dej bez brýlí :-D .

Káčulo to mě je moc líto s Verunkou :-( . Děti máš pěkné, skoro dospělácké, co? To je už takový pošťuchování, zatím si nedokážu holky představit v tomhle věku :-D . Se budou rvát, řvát- jako teď :wink: .

Holky jsou dračice, konečně obě spí, uvidím, na jak dlouho.Jdu zatím uklidit, zatím pa

Hrozně to letí, já měřím asi 173cm a už mi Lucka pomalu čučí do očí, ta má asi 168cm, nohu 41, děs v 7. třídě. Už aby se mi zastavila. Jinak Miško ty mi přijdeš povědomá, jen nevím, kam tě zařadit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.11.11 14:10

Káčulo, jo? :-D Taky mi tady pár holek příjde povědomých, a nevím, kam je zařadit, třeba si vzpomeneme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.11.11 14:11

Tady s Adélkou, „ochutnává“ nanuk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 14:22
misutka píše:
Káčulo, jo? :-D Taky mi tady pár holek příjde povědomých, a nevím, kam je zařadit, třeba si vzpomeneme :-D

mám pocit, že tě znám a dokonce že dobře, takmi to vrtá hlavou, zkusím najít nějakou svou fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 14:26

je to docela nová fotka, chvilku po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie