Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lyri ještě jednou velká gratulka
je užasnej,krásnej,prostě nádhera
těším se na podrobnosti z porodu.pa
Anetko, Matýsek je moc nádhernej, taky ještě jednou gratulujeme a přejeme vše nej. Taky se těším, až v podělí napíšeš, do té doby se opatrujte a přejeme jen ten nejpříjemnější pobyt v porodnici! ![]()
Zuzko, tak to se ti blíží, třeba bude dřív
, držíme pěstičky ![]()
LYR, gratuluji k Matýskovi. Přeju zdravíčko a pohodu. Jsme to tiply dobře, že rizikovku mineš. ![]()
lyrica píše:
Po koupanicku. V pondeli snad pujdeme domu,tak budu vypravet
velká gratulace, moc s etěším na vyprávění, co a jak a chování personálu. Malej je kouzelnej, fakt nádhernej, já už chci taky, jen u mě musí ještě zůstat, je malinká, al eje fakt k sežrání, moc ti gratuluju
a Matýskovi do života hodně zdravíčka a štěstíčka na samé milé lidi
![]()
holky co jste šly ke mne na Fb, napište mi prosím vaše nicky, já v tom mám krapet bordel
![]()
Anetko ještě jednou veliká gratulace a oběma přání zdravíčka ![]()
Savi, co vy, jak válčíte? ![]()
Ale jo je to o hodnw lepsi po sabikovi
Ted zrovna po prochazce chrni tak ja si davam pauzicku… Ale je zlata kdys je spokojena
JInak stehy se mi asi hoji protze silene to tam svedi pripadam si jak nevim co
Holky jinak si mne muzete taky pridat na FB Nasťa Savekina ![]()
Tak holky já dnes po další KO, máme CS3, na zítra jsem objednaná do gMedu na monitor… Už se nám to blíží…
já tam jdu ve čtvrtek
taky jsem zvědavá jestli se už bude něco dít… Dej vědět až pojedeš rodit, třeba se tam fakt potkáme ![]()
Třeba jo
Mně to teprve teď tak nějak dochází, že už je to vážně za chviličku
Jak mi dneska doktorka řekla, že se ten nález za týden dost změnil a z CS0 jsem na 3, tak to se mnou trochu zamávalo…
já měla minulý týden CS2 tak jsem fakt zvědavá na čtvrtek
No nezlobila bych se, kdybych měla jít rodit koncem týdne
Já si zas říkám, že aspoň do toho ukončenýho 38. by vydržet moh… to je příští pátek
Na druhou stranu furt je tu možnost, že mi ta trojka vyrží až do Vánoc ![]()