Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
19.11.11 15:31

Lyri ještě jednou velká gratulka :huban: je užasnej,krásnej,prostě nádhera :huban: :palec: :palec: těším se na podrobnosti z porodu.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
19.11.11 19:38

Anetko, Matýsek je moc nádhernej, taky ještě jednou gratulujeme a přejeme vše nej. Taky se těším, až v podělí napíšeš, do té doby se opatrujte a přejeme jen ten nejpříjemnější pobyt v porodnici! :hug:

Zuzko, tak to se ti blíží, třeba bude dřív :kytka: , držíme pěstičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.11.11 21:18

LYR, gratuluji k Matýskovi. Přeju zdravíčko a pohodu. Jsme to tiply dobře, že rizikovku mineš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
19.11.11 22:16
lyrica píše:
Po koupanicku. V pondeli snad pujdeme domu,tak budu vypravet

velká gratulace, moc s etěším na vyprávění, co a jak a chování personálu. Malej je kouzelnej, fakt nádhernej, já už chci taky, jen u mě musí ještě zůstat, je malinká, al eje fakt k sežrání, moc ti gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a Matýskovi do života hodně zdravíčka a štěstíčka na samé milé lidi :potlesk: :andel: :andel: :andel: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
19.11.11 22:18

holky co jste šly ke mne na Fb, napište mi prosím vaše nicky, já v tom mám krapet bordel :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
20.11.11 09:46

Káťo: hihi, bordel říkáš jo? :-D Už to jdu napravit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
20.11.11 09:50

Je krasnej :kytka: hodne zdravicka a stesticka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.11.11 10:45

Anetko ještě jednou veliká gratulace a oběma přání zdravíčka :hug:

Savi, co vy, jak válčíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
20.11.11 12:46

Ale jo je to o hodnw lepsi po sabikovi :andel: Ted zrovna po prochazce chrni tak ja si davam pauzicku… Ale je zlata kdys je spokojena :hug: :hug: JInak stehy se mi asi hoji protze silene to tam svedi pripadam si jak nevim co :zed: Holky jinak si mne muzete taky pridat na FB Nasťa Savekina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.11.11 12:55

Tak holky já dnes po další KO, máme CS3, na zítra jsem objednaná do gMedu na monitor… Už se nám to blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.11.11 12:58

já tam jdu ve čtvrtek :palec: taky jsem zvědavá jestli se už bude něco dít… Dej vědět až pojedeš rodit, třeba se tam fakt potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.11.11 13:09

Třeba jo :-) Mně to teprve teď tak nějak dochází, že už je to vážně za chviličku :-) Jak mi dneska doktorka řekla, že se ten nález za týden dost změnil a z CS0 jsem na 3, tak to se mnou trochu zamávalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.11.11 13:29

já měla minulý týden CS2 tak jsem fakt zvědavá na čtvrtek :-D No nezlobila bych se, kdybych měla jít rodit koncem týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.11.11 13:48

Já si zas říkám, že aspoň do toho ukončenýho 38. by vydržet moh… to je příští pátek :D Na druhou stranu furt je tu možnost, že mi ta trojka vyrží až do Vánoc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.11.11 19:20

Jsme doma :dance: :dance: :dance:
Fotky postupně přidávám, jak sem, tak na FB :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...