Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se máte?
My celkem fajn, Matýskovi je zítra týden
Ale máme trápeníčko s prdíkama, tak jen konejšíme a tak..
Já letos holky nepeču,prdím na to s tím pupkem už moc dlouho stát nevydržím,stejně napeče má mamča a doveze,beztak tu budou na vánoce když já mám ten termín
ale už začala péct tak se těším ![]()
Lyri a dáváš malýmu něco na ty prdíky
snad se netrápí moc ![]()
a co Savi-jak malá?už není holky tolik času na pc co? ![]()
Renč-vítej a je tu i dost zasloužilých matek ![]()
hanul masíruju mu bříško Pupíkem, nahřejvám plenku a dneska jsme koupili Sab Simplex…teď se konečně pořádně vysrajdil a vyprděl, tak snad bude líp, už se mu zavíraj očka, jak je unavenej ![]()
Jinak času na PC fakt moc není, hjen hodím na FB fotky a letím
![]()
Lyr-dobře děláš s tím masírováním
určo se mu brzy ulevý
Holky tak mi přišel konečně ten papír s výměrem na MD.když si chci vypočítat kolikbudu brát měsíčně počítám do toho i víkendy?Nebo klasika všechny dny v měsíci třeba 30× denní částka?
hanulka78 píše:
Lyr-dobře děláš s tím masírovánímurčo se mu brzy ulevý
Holky tak mi přišel konečně ten papír s výměrem na MD.když si chci vypočítat kolikbudu brát měsíčně počítám do toho i víkendy?Nebo klasika všechny dny v měsíci třeba 30× denní částka?
Mě nepřišlo žádný vyjádření ale rovnou peníze.. ![]()
A je to teda ta částka krát počet dní v měsíci..všech dní..
Já to musela poslat do prahy,tím že jsem rušila ten rodičák víš tak mi to dnes konečně přišlo a taky mi konečně přišla část mateřský
takže v pondělí s tím papírem zajdu na pracák a pak mi konečně doplatěj ještě ten rodičák.a částka tý mateřký jestli to teda budou počítat všechny dny tak jsem mile překvapená
![]()
Taky jsem byla docela překvapená, tolik jsem ani nepočítala,..hlavně jak jsem s tím měla ty problémy, tak jsem byla i překvapená, že to fakt vyřešili brzy a nenechali mě na peníze čekat..přeci jen teď teprve zjišťuju, co všechno je ještě potřeba..
Ahoj Anet
Koukala jsem na fotečky a malej je fakt kouzelnej a tobě to taky moc sluší.. jaké to je, chodit najednou bez bříška? já si to jaksi neumím představit ![]()
Mě taky přišel nejdřív výměr a hned na to peníze na účet, za každý den včetně víkendů a jsem taky mile překvapena
no jo do května a pak si dám asi rodičák na dva roky, stejně chceme pak do těch dvou let další
Zuzi ![]()
Je to zvláštní, teda teď už jsem si docela zvykla, to je fakt, ale v porodce jsem se párkrát přistihla, jak si ho hladím, přitom malej vedle mě v postýlce
Zvykneš si ale..
Jinak díky za pochvalu
Ale stejně tam mám místo bříška takový plandavý ,,něco,, no mazec
A jsi odvážná, s tím druhým mimčem, já bych o tom nechtěla ani slyšet teď ![]()
Anetko Matýsek je vážně nádherný dítko
A prdíky se zlepší… A jak ti spinká, vyspíš se trochu? ![]()
Anet, tak po porodu o tom asi taky nebudu chtít ani slyšet
aletak za ty dva roky se do toho snad pustíme znova ![]()
Dnes kontrola na jedničku, CS2 ale jinak se prý zatím nic nechystá… to mě docela sklamalo, už to chci mít za sebou ![]()
Dess díky moc
No jako nespinkáme skoro vůbec, díky těm prdíkům, ale jako dá se to,, přítel mi moc moc pomáhá
![]()
Zuzi nezapomeň, že já měla CS2 v 41tt a podívej, jak jsem porodila.. ![]()
womanz píše:
napiš návodcopak tomu předcházelo?
Uklidila jsem koupelnu a jeli jsme do Hradce na nákupy..při cestě zpátky už mě pobolívalo bříško.. ![]()
Holky já se dala do balení tašky, vzhledem k dnešní příšerný noci začínám počítat se vším… A jsem úplně bezradná
Sedim tu nad megataškou a mám pocit, že na to, že je skoro plná v ní není vůbec nic
Zítra budu muset ještě pár věcí dokoupit, ale stejně… Lyr poraď, ty to máš z první ruky, vím, že jsi psala, že nebyly ani košile ani oblečení pro malýho, košile mám, pro jistotu sbalený, ale jak s tim oblečenim pro mrňouse, mám něco balit už teď nebo stačí když případně někdo doveze? A jestli něco s sebou, tak co a kolik? Ááá, připadám si neschopná už teď, jak to pak proboha zvládnu s malym? ![]()